- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
Evet , en azından zamanınızı değerlendirmiş olursunuz , boş işsiz güçsüz insanları tiye almaktan iyidir...Ben bi güzellik uzmanına görüneyim doğru diyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet , en azından zamanınızı değerlendirmiş olursunuz , boş işsiz güçsüz insanları tiye almaktan iyidir...Ben bi güzellik uzmanına görüneyim doğru diyorsun
He he baş parmak değil miydi osen herkes tarafından orta parmakla gösterılen bı ınsansın o yuzden kımse senı unutmaz![]()
prensez görüncen nöörrrüyo?Hmmm içimden kıl çıkan pasta mı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dogum-gunu-pastasi.680590/ bu konu sana tanıdık geldımı conem?![]()
Vuuu kıllı pasta Afiyet olsunbize bas sana orta parmak![]()
sana afiyet olsun conem yanına patateZ salatasıda yap yirsinVuuu kıllı pasta Afiyet olsun![]()
yazık kız bu arkadaşın tahtalarını bıtler yemıs o yuzden sayfa sayfa yazıyoruz napalımYaa, biz mini fırın gibi hayati bir konu açıp iki üç tanecik yoruma hasret kalalım, siz gidin böylelerine sayfa sayfa cevap yazın)
Aşk olsun beni beğenmedin mi çok doğalım hiç yıkanmamYaa, biz mini fırın gibi hayati bir konu açıp iki üç tanecik yoruma hasret kalalım, siz gidin böylelerine sayfa sayfa cevap yazın)
sen en son hamıleydın cocukta dogurdun ama hala buyuyemedın ne zaman adam olcan la senAşk olsun beni beğenmedin mi çok doğalım hiç yıkanmam
Şuan kafamda geziyorlar he heyazık kız bu arkadaşın tahtalarını bıtler yemıs o yuzden sayfa sayfa yazıyoruz napalım![]()
bekle sen mune cımbzıyla bırazdan temızler onlarıŞuan kafamda geziyorlar he he![]()
Aşk olsun beni beğenmedin mi çok doğalım hiç yıkanmam
Çok da kilo aldım göbeğim kaşınıyor idolüm recep ivediksen en son hamıleydın cocukta dogurdun ama hala buyuyemedın ne zaman adam olcan la sen![]()
İyi bari en azindan bitlere besin sağlamak gibi bir faydan varmış.Şuan kafamda geziyorlar he he![]()
Fetibörleri götür götür, göbek olur tabi.Çok da kilo aldım göbeğim kaşınıyor idolüm recep ivedik![]()