vücudum çok çirkin

mai_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
6
0
36
İstanbul
kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn

Canim benim zayifim,
ve zayif olmama ragmen ergenlikte vucudumda catlaklar olustu.
Son 1 aydir dermaroller kullaniyorum.
Inanilmaz faydasini gordum, siddetle sanada tavsiye ederim.
Canin belki biraz yanar ama inan deger.
Benim kullandigim ignenin buyuklugu 0.5 mm
Firsatim olsa 1.5 mm lik alicam o zaman galiba tamamen gecer bir sure sonra.

çatlak ve selülit için limonlu kahve masajları iyiydi yanlış hatırlamıyorsam

Canım ben de çok zayıfım...Etrafımdaki herkes şikayetçi.Eşim,annem,teyzelerim....Sağlığım iyi çok şükür.Yesem de alamıyorum.Haliyle ne giydiğim yakışıyor,ne taktığım.Yoğun bi tempoda çalışıorum.Birazda bu yüzden alamıyorum galiba.

evet alışvarişe çıktığımda kıyafet denerken özellikle bende çok şikayet ediyorum kendimden ama bunu çok problem haline getirmiyorum.Allah sağlık versinnn de boşver dert etme

ben normal ebatlarda bi kizim , fakat sivilce lekeri vucudumdA VE yuzumde war. ve catlaklarim war , selulitler az bise war gibi. daha 20 yasindayizz . oha noluyo ya.. ve kendime iyi bakarim. yagli falan da fasla yemem. ne bilim ya.. uyuz oluorum bazen...:41:

benim basenlerim geniş..yazarken utanıyorum ama bi kaç erkek arkadaşım oldu.hepsi de kalçalarına hastayım dedi.yani bu iyi bişey olabilir belki ama erkekler beni sapıkça arzuluyor..bi de ben asıl kendimi çıplakken beğenmiyorum.ve evlenincede bundan korkuyorum ve utanıyorum.

ben normal ebatlarda bi kizim , fakat sivilce lekeri vucudumdA VE yuzumde war. ve catlaklarim war , selulitler az bise war gibi. daha 20 yasindayizz . oha noluyo ya.. ve kendime iyi bakarim. yagli falan da fasla yemem. ne bilim ya.. uyuz oluorum bazen...:41:

Tatlım bende çok zayıfım ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum. dar pantolon giysem olmuyor bol giysem fiyasko eteği elbiseyi sorma bile. Göğüslerimde küçük ama insan kendiyle barışık olmalı. Çevremden hep aynı tepki 'aaaa sen ne kadar zayıfsın yaaa' yapıcak bişey yok canım moralini bozmamaya çalış.

benim basenlerim geniş..yazarken utanıyorum ama bi kaç erkek arkadaşım oldu.hepsi de kalçalarına hastayım dedi.yani bu iyi bişey olabilir belki ama erkekler beni sapıkça arzuluyor..bi de ben asıl kendimi çıplakken beğenmiyorum.ve evlenincede bundan korkuyorum ve utanıyorum.

erkeklere bakma sen , onlara kalsa sarkik koca meme . yagli koca popo ve sisman kadinlari arzuluyor olabilir ozellikle maddi seviyesi dusuk erkekler. basenlerin icin bisiklet surmek gunde 10 dadkika, bacakk egzersizleri az da olsa ise yarar . bi de dustan sonra soguk su daraltir .:34:

Ben de daha güzel olmasını isterdim ya;şöyle mankenlerin gibi..5 kilo aldım geçen yıldan bu yana..Zaten beğenmeyen de beğenmedi bu kilo alışım yüzünden...Vermeliyim bu kiloyu..Olmazsa spora yazılacağım ya..Devam etmeye gücüm yeterse tabi..Hayatımda biri yok ya;zaten derbederim ya;iyice saldım..

hepsi kalçalarınıza hasta olduğunu mu söyledi:53: bence çok çirkin bi yaklaşım bu ne seviyesizlik bi insanın anca eşi boyle konuşabilmeli bence. İlişkilerinize dikkat edin derim

ben de aynı dertten muzdaribim 49 kiloyum dar ve üstüme oturan pantolon giymek istiyorum ama hemen kalçalarım basenlerim ortaya çıkıyor bana bu konuda ne önerirsiniz küçük gözükmesi için nasl giyinmeyeliyim..

Ben de armut tipliyim. Selülit ve çatlaklarla ortaokuldayken tanıştım 10 yıldır da mevcutlar bacaklarımda. Ama kendimi çirkin bulmuyorum eşim de öyle.
Denizde bikini de giyiyorum mayo da. Çirkinlik çatlaklarla, selülitle, büyük kalça ile olmaz!

Bir erkeğin armut tipli, selülitli bir bayanı beğenmemesi için kendisinin manken falan olması lazım diye düşünüyorum. Yok normal tipte bir erkekse mankenle evlensin tabi bulursa :9:

herkes kendi sorunlarını yazmış konu sahibine yardım eden yok. :) herkesin yarasını deşmişsin anlaşılan.

1. düzenli spor merkezine git. fıtnes yap istekli, azimli ve hakkını vererek aletli çalış.
2. fazla kilolu değil sadece, bölgesel armut görünümüne sahipsen 2 ayda fiziğin kendini toplayacak selülitten eser kalmayacaktır.
3. çatlak ergenlik çağından geçen her dişinin kaderi, onu dert etme ve kabullen.
4. vücudundaki pürüzlere eğer yaptırmadıysan lazer epilasyon iyi geliyormuş. ve her duşta keselen, onlar zamanla pürüzsüzleşecektir. arada hamam da tavsiye edilmekte.

tabi tüm bunlar için kararlı, istekli olman ve sorunları çözeceğine inanmam gerekir. belki sandığın kadar kötü durum yoktur ortada, lehine çevirmeyi bil yeter.

oof benimde sorunumm çatlaklar bekarım 22 yaşındayım ve doğum yapmış gibi kalça üst tarafından bütün kalçayı kaplayan çatlaklar var beyaz tenliyim bembeyaz derin çatlaklar...Birde kısmen sarkmış bir göbek :24:

Bu söylediklerinden şikayetçi olmayan bayan sayısı çok azdır sanırım.
Tv de görünen o ince belli kusursuz vücutlar cımbızla çekip çıkarılıyor.
Doğruya doğru...

Bende de var o dediklerinden ergenlikte oluştu.
Bu deriyle alakalı bir durum.
Esnek olup olmamasından kaynaklanıyormuş.
Çıta gibiydim 50 kiloya zor çıkardım ve çatlaklarım vardı.
Lise bitti evde çok kilo aldım ve hala benimle beraberler çatlaklarım onların varlığını dert etmiyorum hatta hatırlamıyorum bile.
Beni beğenen vücudumla sevecekse bikaç il geriye gitsin yanıma yöreme uğramasın mümkünse.
Kusursuz olduğum vakit seven adam kilo alıp vücudum bozulduğunda beni kapı dışarı eder herhalde
O nedenle her zaman herkesin dediği gibi kendin için kilo ver.
Ben ramazanda spora gittim 6 kilo verdim troidim olduğu halde.
Hoş geri almısımdır .)

Diyeceklerim bunlar.
Biraz bakım yap, yediklerine dikkat et gerisi gelir.

Konu sahibinden 10 yaş küçüğüm ve ben de aynı dertten muzdaribim.
Çok kilolu değilim sadece belimden aşağısı bana ait değil gibi duruyor,bacaklarım basenlerim çok kalın.
Dar pantolon giyemiyorum.Etek ise sadece hayallerimde kaldı.
Ama bunu çok dert etmemeye başladım.Çünkü her şeyin başının sağlık olduğunu anladım.
Sağlığınızda bi problem yoksa elbet gerisi gelir,istediğiniz görünüme biraz çabayla kavuşabilirsiniz.
Bir uzmandan yardım alabilirsiniz ama kendinizle barışık olun.
Önce sağlık diyorum ben.

sorma canim yaa benim kalcalarim cok kucuk ve dumduz sayilir :(( 89 cm kalcam var saka gibi mankenlerinki gibi. ama gel gor basen ve bacaklar masallah.. bir de gobek sorunu var bende, su icsem sisiyor. buna ragmen goguslerim cok ama cok kucuk :( bir tek belimin inceligini seviyorum ama onu da her zaman ortaya cikaramiyorum gobekten dolayi. of of

Spora git cok faydasini goreceksin ben haftada 3-5 gun spor yapiyorum. Turkiyede iken zayif bir kizdim 53-55 kilo idim sonra evlendim biraz kilo aldim ve Amerikaya tasindik 70 kiloya dayandim...Simdi 1 yildir spor yapiyorum 60 kilo civariyim ve cok SIKILASTIM. Elbet oyle incecik degilim eskisi gibi ama kesinlikle saglikliyim ve vucudum dengeli. Benimde kalcam biraz buyuk ama goguslerimde nazaran buyuk ve vucudumda kum saati dengesi var. 1 68 boyundayim kilom gayet iyi duruyor. Konu sahibinin dediklerine benzer seyler Amerikada banada denmisti. Ama ben guldum gectim yani seviyesizliklerine vermedim:D Ne olacak ki kalcan suran buran guzel deseler. Bana burda kizlar bile diyor bende kikir kikir guluyorum ne yapayim. Ama sanirim soyle bir durum var kotu niyetle demediklerini biliyorum sapkinlikla alakasi yok burada cok normal insanlar yolda yururken bile elbiseni cantani cok begendim vs diyebiliyorlar tanimasalar bile. Fakat Tr daki kiro takimini biliyorum ve ne dusunceyle soyledikleride belli onlarinki iltifat degil rahatsizlik vermek kendilerini arkadaslarina kanitlamak maalesef.Ben olsam bende uzulurdum. Insallah duzenli sporla fistik gibi olursun.Cirkin yuze care yok ama vucuda var canim. SPOR YAP duzenli olarak hemde bak ben nefret ediyorum ama yapiyorum... Duzenli olarak dans ediyorum dans studyosuna devam ediyorum. Boylece vakit gecerken zayiflamista oluyorsun ayrica hic SIKICI degil.

Back
X