vücudum çok çirkin

Canim benim zayifim,
ve zayif olmama ragmen ergenlikte vucudumda catlaklar olustu.
Son 1 aydir dermaroller kullaniyorum.
Inanilmaz faydasini gordum, siddetle sanada tavsiye ederim.
Canin belki biraz yanar ama inan deger.
Benim kullandigim ignenin buyuklugu 0.5 mm
Firsatim olsa 1.5 mm lik alicam o zaman galiba tamamen gecer bir sure sonra.

fiyati ne kadarki nerdne siparis edilio nasil bisey incelme de olurmuki

hemen spora git bence.. Ekonomin nasil bilmiyorum, paraya da bakiyo bu isler. benim de cok iyi bi ekonomik durumum yok. ama ergenlikten beri ben de inanilmaz sirt agrilari yasiyorum diye elime para gecince spor salonuna yazildim. Birkac senedir dusunuyordum anca nasip oldu. 7 aylik pesin verdim.. 700tl idi. Baska borclarim var ama ben buna yatirmak istedim. Hem saglik icin, boyle düsün.. Baska seylere para yetistiriyoruz. Sonra kendimizi ihmal edip uzuluyoruz. Moral de cok onemli. Orada ihmal etme duzenli olarak spor yap. Zaten soylersin hangi bolgen icin spor yapmak istedigini sana ona gore program hazirliyolar. duzenli yaparsan ihmal etmezsen birkac ayda degisikligi fark edeceksin. Ben sıkılastim 1 ayda. Bastan alisik degilsen zor gelecektir spor yapmak. Ama pes etme sakin.

Eger durumun yoksa Dvd al bi tane egzersiz dersleri olan. Evde yap. Ebru Şallı'nın pilates DvDsini tavsiye ederim. Benim bir arkadasim Hamilelik DvD sinden egzersiz yapiyo. Cok memnun. Ben de normal dvd lerinden yapiyordum onceden. ama kendi kendimi duzene sokamiyorum diye bir de sirtima care bulamiyorum diye spor salonuna yazildim.

Kendini iyi hisset..

Benim de kusurlarim var. Ben de cok kıllıyim mesela.. Bana da hep tuysuz kadinlar guzel geliyo. kilo miloya bakmiyorum kadinlarda. hic dikkatimi cekmiyo kalcalari, yaglari. Kılsizsa guzel, cekici kadindir diye dusunuyorum :) Kollari yüzu kilsizsa guzeldir benim icin:) 4 4 luk olamayiz. Nasil olursak olalim mutlaka begenmedigimiz bir tarafimiz cikiyor.

Dusunmemek lazim. Bence mutluysan, guler yuzluysen, nemrut degilsen, icinde bir kotulugun fesatligin yoksa enerjin iyi oluyor guzel gorunuyorsun. Tüm insanlar icin gecerli bu.

dert etmeyin böyle şeyleri yahu. hiçbirimiz brad pitt'le evlenmeyeceğiz ki; bizim evleneceğimiz adamların da kusurları olacak. önemli olan bu kusurları görmezden gelecek kadar çok sevmek. seni bu kusurlarından ötürü eleştirecek adam da bir zahmet dönsün de aynaya baksın.

not: tabii ki brad pitt'le evlenme şansım olsa hiç kaçırmam. dikkatli ol angelina.

kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn

her insanın kusuru var.kadı kızında bile:)seni beğenen her halinle beğensin beğenmezse sende onu beğenme:)hiiiiiççççç canını sıkma benimde boyum 1.48:)sevgilim de 1.80:)ben 2 yaş büyüğüm ama herkes beni onun kardeşi sanıyor:) ama aramızda hiç sorun yok sevgi olunca bu gibi şeyler inan önemsiz:)

her insanın kusuru var.kadı kızında bile:)seni beğenen her halinle beğensin beğenmezse sende onu beğenme:)hiiiiiççççç canını sıkma benimde boyum 1.48:)sevgilim de 1.80:)ben 2 yaş büyüğüm ama herkes beni onun kardeşi sanıyor:) ama aramızda hiç sorun yok sevgi olunca bu gibi şeyler inan önemsiz:)

spor azda bakım yeterli yaa

ya canım dert ettiğin şeye bak. ben de evlendiğimde 52 kilo 1.67, gayet düzgün fiziği olan biriydim. bi evlendim. 10 ay içinde 12 kilo aldım, selülitlerde cabası. bi de şimdi hamileyim. bi düşün ne hale gelicem.

ama diyeceğim o ki doğru kişiyi bulursan emin ol bunlardan hiç birisi önemli olmaz eşinin gözünde. sonuçta biz hep böyle genç kalmıycaz ya. elbet bi gün yaşlancaz. o zaman 50 yaşından sonra ki tüm kadınları terk etsin kocaları, olur mu öyle şey.

ama yaşlılıkta erkeklerdede deformasyonlar oluyo öğle değilmi ama

teşekkür ederim.cevaplarınız için.en kısa zamanda spora başlıcam.bu halimle evlenemem zaten.benim tek çekincem evlenince eşimden.bugünlerde öyle bir durum var çünkü...çok takıyorum..güzel gecelikler ve iç çamaşırları görüyorum.ama bana yakışmayacağını düşünüp üzülüyorum..eşimi çok mutlu etmek istiyorum.
canım bende 1.68 60 kiloyum ve evliyim ,23 yaşına geldim ve 19 yaşında evlenmiştim,,şöyle bişey bende evlilikten çekinirdim göğüslerim küçük diye,74 beden sütyen takıyodum,,62 kiloydum bide kilolu değildim ama basenlerim azda olsa vardı ve göbeğim annem yok desede ben var olarak görüyodum,ama noldu çok yakışıklı bi genç aklımı çeldi ve herşeyi attım kafamdan aşık oldum çünkü,, görücü usulüydü ama yinede hiç evlenmiycem diyen ben, ki çok talibim olmuştu,, ama yakışıklı değil diye beğenmemiştim,,çünkü ben güzeldim ve yanıma yakışıkcak biri gerekiyodu öyle düşünüyodum ama yakışıklı olmayıpta evlenenler dolu mutlular aşıklar,,bende görünce aşık olsaydım çirkinde olsa evlenirdim heralde,neyse ben hala göğüslerim ve göbeğim için endişeliydim ama nişanlıyken eşimle konuştum hepsini ve inan bana hiç takmadığını söyledi ben seni sevdim vücudunu değil dedi önemli olan insanın iç güzelliği,,anlıycan hiç vücuduma laf etmedi 4 yıl bitti ve 2 çocuk doğurdum ona,,noldu duba gibi oldum yinede gık demedi,,okadar iğrenç görünüyodumkii eskiden giydiğim hiç bi gecelik üstümde seksi durmuyodu göbeğim sarkmış bacaklarım çatlak içinde vıcık vıcık heryerim yağ,,ama naptım 1 sene sabrettim ve sağlıklı beslenerek eski kilomunda altına düştüm şimdi nasılmıyım muhteşem:21::17:..eşim eskisinden daha çok kıskanıyo,,bakımlı olmakta başta geliyoo,,artık eskiden giydiğim tüm gecelikler yine vucudumu sarıyo ve çok hoş duruyo insanın kendine güveni geliyo öyle olunca tabi,,:16:
sen kimse için değil kendin için güzelleşmelisin,,seni vucudun için sevicek bi erkekle mutlu olamazsın ilerde çocuk olucak vucut şekil değiştircek ozaman napcan,,adam fıııyyy uçup gitcek,,sen seni senin için sevebilicek bi erkekle evlenmelisin..ben bu konuda okadar şanslıydımkii,,eşim bana kiloluykende ben o halini seviyodum diyip duruyo şimdii,,ama şimdiki halinde fena olmadı:23::38::9:anlıycan canım kendinle barışık ol..spor yap sağlıklı beslen ve gerisini zamana bırak he dedinmi olmuyo bunu unutma,,:34:
ayy konuya bak tam benlik :D bende evlenmekten korkuyorum valla, göğüsüm küçük kalçam küçük kalçamda ve dizimde çatlaklar var .... RAbbim gönlü güzel bi eş versin inşaallah , sağlığımız uvuzlarımız yerinde ya.

canım üstteki yazılarımda korkularım sen gibiydi okursan görürsün..göğüslerim küçük diye çok üzülürdüm ama inan kocam bunları böylede çok seviyo,,gerçi emziirirken pekte büyüdülerdi ah keşke öyle kalsaydı,ama yumuşadılar şimdi,,yine küçüldüler,,ama şuan 80 beden sütyen kullanıyorum,,yinede çoğu kadından iyidir dimi:31:

ya kızlar, bu kadar eleştirmeyin kendiniz. yok şuram şöyle yok buram böyle... herkesin kusuru var. sağlıklı kiloda olun bakımlı olun. sağlıklı beslenip hareket edin yeter. herkes aynı olamaz ki...

inceyim ama selülitim de var çatlağım da... çocukken bile vardı geçmiyor napım yani. evli bir kadınım. bakımlıyım. eşime göre çok güzelim.etraftan da beğenilirim de şükür ama kavga sırasında eşim "aaa çok güzel karım üzmeyeyim " demiyor yani. ya da "aman karımın vücudu ne kadar fit ona göre 4 4 lük koca olayım" demiyor. böyle bir şey yok yani. evlilikte bir süre sonra güzellik yakışıklılık gözünüze bile görünmüyor kızlar. ben iyiysem, eşime karşı saygılıysam o da ona göre muamele ediyor. saygısızsam bencilsem Adriana Lima olsam 2 sene çeker adam maksimum... insnalar ilk görüşte fizikten etkilenir ama zamanla kişiliğini öğrenir ona göre devam eder. çirkinsen bile iyiysen anlaşıyorsanız 10 sene sonra adama güzel görünürsün. yüze alışıyor insan. ünlüler de oluyor ya hani yüz eskimesi :) yüzümüz eskiyor işte eşlerimize göre. ayrıca güzelin güzeli var. hepimizden daha güzeli ya da daha çirkini var dışarıda... yüzeysel insanları koca etmemliyiz kendimize zaten.

ayrıca kime göre neye göre güzel? birine çok güzel gelirim biri aman gayet sıradan der... kimi insan balık eti sever kimi sıska...

kendinizi beğenin. kendinizi sevin. bakımlı olun. sporunuzu, sağlıklı beslenmenizi ihmal etmeyin ama manken fiziğinde olamıyoruz diye de üzülmeyin . özgüveniniz yerinde olunca zaten inanın havanıza konuşmanıza bile yansıyor.

ya kızlar, bu kadar eleştirmeyin kendiniz. yok şuram şöyle yok buram böyle... herkesin kusuru var. sağlıklı kiloda olun bakımlı olun. sağlıklı beslenip hareket edin yeter. herkes aynı olamaz ki...

inceyim ama selülitim de var çatlağım da... çocukken bile vardı geçmiyor napım yani. evli bir kadınım. bakımlıyım. eşime göre çok güzelim.etraftan da beğenilirim de şükür ama kavga sırasında eşim "aaa çok güzel karım üzmeyeyim " demiyor yani. ya da "aman karımın vücudu ne kadar fit ona göre 4 4 lük koca olayım" demiyor. böyle bir şey yok yani. evlilikte bir süre sonra güzellik yakışıklılık gözünüze bile görünmüyor kızlar. ben iyiysem, eşime karşı saygılıysam o da ona göre muamele ediyor. saygısızsam bencilsem Adriana Lima olsam 2 sene çeker adam maksimum... insnalar ilk görüşte fizikten etkilenir ama zamanla kişiliğini öğrenir ona göre devam eder. çirkinsen bile iyiysen anlaşıyorsanız 10 sene sonra adama güzel görünürsün. yüze alışıyor insan. ünlüler de oluyor ya hani yüz eskimesi :) yüzümüz eskiyor işte eşlerimize göre. ayrıca güzelin güzeli var. hepimizden daha güzeli ya da daha çirkini var dışarıda... yüzeysel insanları koca etmemliyiz kendimize zaten.

ayrıca kime göre neye göre güzel? birine çok güzel gelirim biri aman gayet sıradan der... kimi insan balık eti sever kimi sıska...

kendinizi beğenin. kendinizi sevin. bakımlı olun. sporunuzu, sağlıklı beslenmenizi ihmal etmeyin ama manken fiziğinde olamıyoruz diye de üzülmeyin . özgüveniniz yerinde olunca zaten inanın havanıza konuşmanıza bile yansıyor.

aynen canım:24::24:

kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn

benımde senın gıbı korkularım vardı erganlıkte kg alıp verdıgım ıcın karnımdan tut heryerıme kadar resmen catladım ama cok derın catlaklar degıl sonra zayıfladım dıye sarktı vucudum ben hıc kımsenın yanında denıze bıle gırmek ıstemezdım sonra sonra duzeldı bu durum gercı sımdı yıne sıskoyum fakat zayıflasam dert etmem catlakları vs elınden gelenı yap kendını ıyı hıssetmek adına evde dogal bakımlar yap ne kadar oluyorsa olur olmuyorsa bu kadar dert etme allah korusun dersın bu olsun ya agır hasta olsaydın ya baska dertlerın olsaydı kendını bu kadar hafıfe alma saglıklı bır sekılde nefes alabıldıgın ıcın sukret once kendı kendını sev kabul et sonra evlılık olur bır erkek begensın dıye kendını uzme bu kadar nasıl kı sen benden guzellerı var dıyorsun sende baskalarında ıllakı guzelsındır kendıne bu kadar haksızlık yapma

ah sen evlenecek kadar senı sevcek bırını bul ve sende onu oyle sev bak bakalım hıc sorun oluyor mu onlar benımde ellerım ve ayaklarım cocukluktan berı sakır sakır terler cok korkardım benden ıgrenıcek evlenecegım ınsan bıle ınan konusu bıle olmuyor eger ben rahatsız olup bu ellerım ne olacak demedıkten sonra... he boyle dıyede kendıne bakma demıyorum tabıykı kendıne bak spor yap bol bol spor bol bol su yeşıllık ohhhhh mıs gıbı...

Son düzenleme:
genel olarak vucudum cırkın sayılmaz da, bende gobegımden sıkayetcıyım 5 6 aylık hamıle kıvamında bır gobegım var, ınan adet olmasam hamıleyım sancam kendım bıle, nasıl erır acaba bu gobek ne yapsam bıraz daha duzelır kı, he bırde normalden bıraz fazla tuyluyum cok sukur baska derdım yok

Kızlar benimde basenlerim geniş, bacaklarım kalındı kalındı ve felaket selülit vardı. 10 gündür sıkı bir diye programına başladım. Bol su ve günde 2 su bardağı yeşil çay içiyorum. Birde koşu bandı aldım kendime spora başlamadan önce selülitlerime portakal yağı ile masaj yapıyorum,diz altı tayt giyip o kısmın iyice terlemesini sağlıyorum ardından 30 dakika 5 inci hızla yürüyorum. Portakal yağı gerçekten bir mucize vücudu acayip şekilde sıkılaştırıyor 10 gün içinde selülitlerimden eser kalmadı. O kadar çoktu ki inanamazsınız. 3 kilo verdim 10 günde diyete ve spora devam vücudum inanılmaz sıkılaştı mutlaka denemenizi tavsiye ederim kızlar. :10:

size sadece spor yapın derim sporla zayıfıda şişmanıda okadar güzel bir vücuda sahip ediyorki şaşırıp kalıyorsunuz ama unutmayın düzenli bir spor
hergün düzenli spor ve 1 ayda istediğiniz forma giriyorsunuz hatta formülü yazıyorum hergün 2 saat spor önce 15 dk hafif tempo 15 dk biraz fazla temponuzu artırıyorsunuz 15 dk hızlı koşu 15 dk da azar azar düşürerek koşuyu bitiriyorsunuz ondandan sonra 30 dk egzersiz sonrada hafif koşuyla hatta tempolu yürüyüşle saatinizi doldurun güzel bir ılık duş veya 1 sıcak bir sğuk duş alarak rahatlıyorsunuz inanın bana zayıf içinde şişman içinde bundan daha iyi bir spor tarzı olmaz ben gerçekten faydasını gördüm antrenör tavsiyesi üzerine istediğim vücuda sahibim ha birde unutmadan muhakkak düzenli yemeğinizi yemeyi unutmayın

plates diyorum sadecee ben yapmadım ama etrafımdaki çoğu arkadaşım platesle vücutlarını şekillendirdilerr, birde gerçekten sevip sevildinmi sevdiğin insan sana sen ona dokundunmu zatn kimse pürüzleri farketmiyor bile önemli olan duygular. birde şu selülit denen illett sanırım yediklerimizden olsa gerek 17 yaşındaki zayıf çıtırlardan bile duyar oldum.

neden bu yüzden evlilikten korkuyosun erkekler dörtdörtlükmü sanki beğenmiycekmiş ayrıca sağlığın yerinde ona şükret oram böyle şuram şöyle demekten ziyada

Back
X