Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kiloluyum ve vucudumda güzel değil orantılı sadece kilom her yerime dağılmış vaziyette kafana takma ya hayat çok boş sağlığım yerinde olmadıktan sonra kraliçe gibi olmuşsun ne fayda sağlık çok önemli![]()
teşekkür ederim.cevaplarınız için.en kısa zamanda spora başlıcam.bu halimle evlenemem zaten.benim tek çekincem evlenince eşimden.bugünlerde öyle bir durum var çünkü...çok takıyorum..güzel gecelikler ve iç çamaşırları görüyorum.ama bana yakışmayacağını düşünüp üzülüyorum..eşimi çok mutlu etmek istiyorum.
tatlım bende çok zayıfım ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum. Dar pantolon giysem olmuyor bol giysem fiyasko eteği elbiseyi sorma bile. Göğüslerimde küçük ama insan kendiyle barışık olmalı. çevremden hep aynı tepki 'aaaa sen ne kadar zayıfsın yaaa' yapıcak bişey yok canım moralini bozmamaya çalış.
canım eğer kilo almak istiyorsan ısırrgan otunu kaynatıp sabah akşam iç bende eskiden cık zayıftım onunla kilo aldım dene tavsiye ederim.
kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn
kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn
erkeklere bakma sen , onlara kalsa sarkik koca meme . yagli koca popo ve sisman kadinlari arzuluyor olabilir ozellikle maddi seviyesi dusuk erkekler. basenlerin icin bisiklet surmek gunde 10 dadkika, bacakk egzersizleri az da olsa ise yarar . bi de dustan sonra soguk su daraltir .![]()
herkes kusurlarını yazıyorsa bende yazayım o zaman
saçlarım hemen yağlanıyor sürekli yıkamak zorunda kalıyorum
göğüslerim küçük dekolte giyemiyorum
burnumun yapısını beğenmiyorum
Allah başka dert vermesin bize bunlara sahip olamayanlarda var...