vücudum çok çirkin

çok kiloluyum ve vucudumda güzel değil orantılı sadece kilom her yerime dağılmış vaziyette kafana takma ya hayat çok boş sağlığım yerinde olmadıktan sonra kraliçe gibi olmuşsun ne fayda sağlık çok önemli :kkk:

çok kiloluyum ve vucudumda güzel değil orantılı sadece kilom her yerime dağılmış vaziyette kafana takma ya hayat çok boş sağlığım yerinde olmadıktan sonra kraliçe gibi olmuşsun ne fayda sağlık çok önemli :kkk:

katılıyorum canım... herşeyin başı ve en büyük zenginlik kesinlikle SAĞLIK.... oram böyle şuram şöyle çok çirkin burnum var vs düşündüğünüz zaman ,gidin hastanelere ne dertli insanlar var.. bacakları fiziği çok güzel ama kötürüm , gözleri çok güzel ama göremiyor.. kiminin kolu yok kiminin bacağı.. kimi illet hastalığın pençesine düşmüş çırpınıyor... onları görüpte hala vücuduna bahane bulabilecek misin bakalm :5: bugün biraz efkarlıyım kuzum... elinden gelenleri yap ama çokta dert etme demek istiyorum:29: Allah sağlık versin ,herşey olur gider..

Son düzenleme:
teşekkür ederim.cevaplarınız için.en kısa zamanda spora başlıcam.bu halimle evlenemem zaten.benim tek çekincem evlenince eşimden.bugünlerde öyle bir durum var çünkü...çok takıyorum..güzel gecelikler ve iç çamaşırları görüyorum.ama bana yakışmayacağını düşünüp üzülüyorum..eşimi çok mutlu etmek istiyorum.

teşekkür ederim.cevaplarınız için.en kısa zamanda spora başlıcam.bu halimle evlenemem zaten.benim tek çekincem evlenince eşimden.bugünlerde öyle bir durum var çünkü...çok takıyorum..güzel gecelikler ve iç çamaşırları görüyorum.ama bana yakışmayacağını düşünüp üzülüyorum..eşimi çok mutlu etmek istiyorum.

eşini mutlu etmek ona güzel görünmeyi istemek çok doğal bir duygu yalnız spora sırf bu amaç için başlamayın bence. kendi sağlığınız ve kendi özgüven duygunuzu güçlendirmek için başlayın. insan kendini ne kadar sağlıklı ve fit hissederse o kadar daha rahat ve iyi yaşar, kendine daha fazla güvenir. bu yüzden öncelikli amacınız kendinize yani vücudunuza iyi bakmak ve sağlıklı olmak için spora ve diyete dikkat etmek olsun.

eğer eşiniz için yaparsanız yarın öbür gün eşinizle sorun çıkarsa siz de yine kendinizi salıversiniz. bu yönden düşüncelerinizi genişletin...

ardından kendinizi kabul edin. bacaklarınıza her baktığınızda onları ''iğrenç'' olarak nitelendirirseniz zamanla ister istemez onlar da daha kötü bir görünüme girer. Vücudunuzu her yönden kusurları ile de olsa kabul edin. Aslında bunlar kusur da sayılmaz. Eğer değiştiremeyeceğiniz bir organınızdan rahatsızsanız onu bu şekilde kabul etmek zamanla ona olan bakışınızı değiştirecek ve kendinizi daha güzel hissetmeye başlayacaksınız. Kendinize her baktığınıda güzel olduğunuzu düşünür ve söylerseniz zamanla daha güzel olursunuz.

Eğer değiştirilebilecek vücudunuzdaki yağlı görünüm veya şekilsizlikten şikayetçiyseniz de bunu söylemek yerine eyleme geçin. Her gün spora gidin, yağlı, tuzlu ve katkılı şeyleri azaltın, bol su için ve vücudunuz güzelleşmesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalışın. Zamanla çabalarınız meyve verecektir. Yalnız başlayıp pes etmeyin. Sabırlı olun. En az bir 6 ay süre verin kendinize. Vücudunuz öyle ha deyince güzelleşemez, bu yönden sabırlı ve azimli olun...

Son düzenleme:
tatlım bende çok zayıfım ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum. Dar pantolon giysem olmuyor bol giysem fiyasko eteği elbiseyi sorma bile. Göğüslerimde küçük ama insan kendiyle barışık olmalı. çevremden hep aynı tepki 'aaaa sen ne kadar zayıfsın yaaa' yapıcak bişey yok canım moralini bozmamaya çalış.

canım eğer kilo almak istiyorsan ısırrgan otunu kaynatıp sabah akşam iç bende eskiden cık zayıftım onunla kilo aldım dene tavsiye ederim.

canım eğer kilo almak istiyorsan ısırrgan otunu kaynatıp sabah akşam iç bende eskiden cık zayıftım onunla kilo aldım dene tavsiye ederim.

canım ısırgan otunun kilo almta nasıl faydası var ki,. ben zatıflatır diye biliyorum. kilo almak istiyorum eğer öyleyse neler yaptığını yazarmısın

Üzülme genelde tüm bayanlarda var tabı bende de
eskiden çok üzülüyordum hatta konu bıle açmıstım ama zamanla alıştım artık
çok takmıyorum sağlıklıyım kilolu değilim 55 kiloyum ama eskıden oldu ve
böyle de mutluyum :52:

yüz için burun için değişiklik yapmak zor estetik ameliyatlar harici,ama vücur çatlak da olsa mükemmel bi görünümce olabilir tamamen sporla alakalı,spor yapıp da vücudum kötü diyen birini görmedim..pilates tavsiye ederim ama 3 4 gün yapıp sıkılıp ara verip snra yürüyüş yaptım fln diye boşlama olmayacak,düzenli olarak bikaç ay pilates yapacaksın ve değişime sen bile inanamayacaksın.Bu kdr çok kafana takıyosan görüntünü azmet hırs yap ve pilatese başla.

benimde vücüdüm zayıf ve bende bu durumdan memnun değilim...
ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum.yemek konusunda br sıkıntım da yok...
iştahım da yerinde :37:
geçen gün biriyle tanısdım (tanısmaz olaydım ) bana senin en çok zayıflığını beğendim dedi...
ben sahsen cok takmıyorum zayıf olmayı ama 4-5 kilo alsam çok sasıracağım gerçekten :)

kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn

hıcbır ınsan 4*4 lük degıldır..erkek arkadasım tombul olmama ragmen çok sever beni..yani düşünki o kadar cok tombul varkı evlenıp yuva kuran..kendıne kulp bulup durma..senı seven böyle sevsin..ki kısmetınde Bradd Pit kadar yakısıklı olamaz dımı :D

kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn

hıcbır ınsan 4*4 lük degıldır..erkek arkadasım tombul olmama ragmen çok sever beni..yani düşünki o kadar cok tombul varkı evlenıp yuva kuran..kendıne kulp bulup durma..senı seven böyle sevsin..ki kısmetınde Bradd Pit kadar yakısıklı olamaz dımı :D herkesın bı dengı ve kısmetı vardır.

bak tatlım erkekler önce dış görünüşe bakar hak veriyorum sana ama kendini bu kadar hor görme senin tatlı yönlerini mutlak görecek iyi bir insan çıkar karşına sadece görünüşün için evlenmeyecek ki o insan bu mudur evlilikte yüreğe bakarlar ama sana bi kaç tavsiyede bulunacağım 1.65 boyundayım 50 kiloyum o kadar yoksun derler inanmazlar pek çünkü çok spor yaptım kasa dönüştürdüm ama güzel kaslara sıkı bir vücudum var kalkık bir popo kaslı çok düzgün bir karnım var ama bunlar bana doğuştan verilmedi emeklerimle oldu sana hava atmak için yazmıyorum bunları sadece olabilir eğer spor yaparsan diyorum eğer durumun müsaitse mutlak spora git plates çok güzel yapıyo ben plates le şekillendirdim vücudumu kıvrımlı sıkı ve kalkık bir popo oluyo birazda diyet yaparsın zaten iyi bir kursa gidersen sana ne ile beslenmen gerekir sölerler eğer durumun yoksa plates topu ve plates lastikleri al çok pahalı olmuyolar ben evde yapıyorum sporada gittim ama genelde evde yapıyorum düzenli olarak yap ben kafama koymuştum spor ve güzellik konusunda istikrarlıyımdır pürüzlere gelince haftada bir canını fazla acıtmadan kese yap diğer günlerinde şekerle yumurta akını iyice çırp ve banyoda peeling yap durula çıkınca ise bebe yağı ve bikaç damla sıkılmış limon suyunu karıştır sür vücuduna çok güzel oluyo zamanla kayboluyo düzenli olarak yap bunlar çok basit şeyler ben dün annemlerle gezmeye çıktım ve kör genç bir adam almış başını gidiyo kourkusuzca cesaretli bi şekilde özgüveni okadar yerindeki ama heran çarpacak diye aklım çıktı gözlerim doldu onu görünce Allahım şükürler olsun dedim eğer görüyor duyuyor yüürüyebiliyorsan kısacası engelli olmadığın müddetçe sen dünyanın en şanslı insanısın ya o vücudunu gören gözlerin olmasaydı ne düşünürdün düşündünmü hiç benimde pürüzlüydü düzeldi uğraştım şimdi çok güzel eşim çok beğeniyo hep dile getirir ama ben uğraşırsam güzel oluyo ben nezaman dışarıya çıksam kendime kızıyorum artık hiç bişeyi takma ya öle olsaydın diye bu kez onlara üzülüyorum ama olsun onlarda bu şekilde sınanıp bizlerede ibret oluyo şimdi okuyunca bunları gülümse aynaya ve çok değişeceğim kendimi seviyorum de.benim bacaklarım çok ağrır dizlerim okadar spora rağmen ağrıoy ve ağlıyorum geceelri sonra diyorum ki ya ağrıyan bacağım olmasaydı o ağrıyı hissetmek bile şans öpüyrum seni uzun oldu ama idare et tatlım sen sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin bana bende çok tarif var...

........................................................

Son düzenleme:
erkeklere bakma sen , onlara kalsa sarkik koca meme . yagli koca popo ve sisman kadinlari arzuluyor olabilir ozellikle maddi seviyesi dusuk erkekler. basenlerin icin bisiklet surmek gunde 10 dadkika, bacakk egzersizleri az da olsa ise yarar . bi de dustan sonra soguk su daraltir .:34:

şok oldum :53: anket mi yaptın,nereden biliyorsun bunu?ne yorum yazacağımı bilemedim...boşuna dememişler "eğitim cehaleti alır,eşşeklik baki kalır "diye...:19:

ayy konuya bak tam benlik :D bende evlenmekten korkuyorum valla, göğüsüm küçük kalçam küçük kalçamda ve dizimde çatlaklar var .... RAbbim gönlü güzel bi eş versin inşaallah , sağlığımız uvuzlarımız yerinde ya.

ya canım dert ettiğin şeye bak. ben de evlendiğimde 52 kilo 1.67, gayet düzgün fiziği olan biriydim. bi evlendim. 10 ay içinde 12 kilo aldım, selülitlerde cabası. bi de şimdi hamileyim. bi düşün ne hale gelicem.

ama diyeceğim o ki doğru kişiyi bulursan emin ol bunlardan hiç birisi önemli olmaz eşinin gözünde. sonuçta biz hep böyle genç kalmıycaz ya. elbet bi gün yaşlancaz. o zaman 50 yaşından sonra ki tüm kadınları terk etsin kocaları, olur mu öyle şey.

herkes kusurlarını yazıyorsa bende yazayım o zaman
saçlarım hemen yağlanıyor sürekli yıkamak zorunda kalıyorum
göğüslerim küçük dekolte giyemiyorum
burnumun yapısını beğenmiyorum

Allah başka dert vermesin bize bunlara sahip olamayanlarda var...

herkes kusurlarını yazıyorsa bende yazayım o zaman
saçlarım hemen yağlanıyor sürekli yıkamak zorunda kalıyorum
göğüslerim küçük dekolte giyemiyorum
burnumun yapısını beğenmiyorum

Allah başka dert vermesin bize bunlara sahip olamayanlarda var...

benim saçlarda oyle onu saymamıştım bile :1: öyle ya elhamdülillah

dert etme kendine öle bende öle aynen ama ne kadar zayif ol sisman ol seni seven yine sevio erkeklere bakma herzaman fazlasini isterler zayifsan kilo al kiloluysan zayifla derler hep sagligina sükret

Back
X