Dışarıdan izlediğim Kadınlar kulübüne cesaretimi toplayıp üye oldum. Çünkü artık içim içimi yiyor. 30. yaşımdayım, evlenme beklentisindeyim ve gecikiyorum gibime geliyor. Arkadaşlarımın çoğu evlendi, çoluk çocuğa karıştı. 1,55 boyda, 55 kiloyum. Esmerim, yüzüm yuvarlak ve basık (Anadolu Türklerinden daha çok Orta Asya Türklerine benziyorum.), Kemiklerim iri, kaslarım gelişmiş ve güçlü halde (Yaşadığım köy, yayla ve dağ hayatı nedeniyle olsa gerek, son 5 yıldır ise ilçede çalışıyorum.). Popom ve basenlerim belirgin büyük. Kilo ve boyum uyumlu ama popom büyük ve çıkık gözüküyor. Hiç erkek arkadaşım olmadı, kimsenin dikkatini çekmiyorum. Spor da yapsam, diyet de yapsam şeklimi değiştiremiyorum. İki kez görücü geldi ama onlar da olamayacak olanlardı. Bu da ayrı bir konu. Kendimi çok öz güvensiz hissediyorum, hayattan zevk alamıyorum. Çok kız arkadaşım var, onlarla hoş vakit de geçiriyorum ama artık yetmiyor, erkek arkadaş bu yaşta çok zor ve ortam hiç müsait değil. Ne yapacağımı şaşırdım; biraz dertleşeyim, akıl alayım istedim. Sizlerden bu durumda olan var mı, önerileriniz nelerdir? Yorumda bulunacaklara, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.