• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudum ve öz güvensizliğim.

Estetik aklımın ucundan geçmiyor. Aslında popomdan başka kemiklerim ve kaslarım çok gelişmiş durumda, iri ve yapılı gözüküyorum. Benden iyi güreşçi olur. 🤣🤣🤣
Valla tam güreşçi vücutlu bir tanıdığım hatun büyük bir holdingte direktör olan dünya yakışıklısı bir adamla evlendi. Sonra kendine benzeyen iki oğlan doğurdu çocukları pehlivan diye seviyoruz 😂😂😂

Dış görünüşle alakası yok işte gördüğün gibi.

Dışarıdan izlediğim Kadınlar kulübüne cesaretimi toplayıp üye oldum. Çünkü artık içim içimi yiyor. 30. yaşımdayım, evlenme beklentisindeyim ve gecikiyorum gibime geliyor. Arkadaşlarımın çoğu evlendi, çoluk çocuğa karıştı. 1,55 boyda, 55 kiloyum. Esmerim, yüzüm yuvarlak ve basık (Anadolu Türklerinden daha çok Orta Asya Türklerine benziyorum.), Kemiklerim iri, kaslarım gelişmiş ve güçlü halde (Yaşadığım köy, yayla ve dağ hayatı nedeniyle olsa gerek, son 5 yıldır ise ilçede çalışıyorum.). Popom ve basenlerim belirgin büyük. Kilo ve boyum uyumlu ama popom büyük ve çıkık gözüküyor. Hiç erkek arkadaşım olmadı, kimsenin dikkatini çekmiyorum. Spor da yapsam, diyet de yapsam şeklimi değiştiremiyorum. İki kez görücü geldi ama onlar da olamayacak olanlardı. Bu da ayrı bir konu. Kendimi çok öz güvensiz hissediyorum, hayattan zevk alamıyorum. Çok kız arkadaşım var, onlarla hoş vakit de geçiriyorum ama artık yetmiyor, erkek arkadaş bu yaşta çok zor ve ortam hiç müsait değil. Ne yapacağımı şaşırdım; biraz dertleşeyim, akıl alayım istedim. Sizlerden bu durumda olan var mı, önerileriniz nelerdir? Yorumda bulunacaklara, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Tarifinizden gözümde çok güzel bir şey canlandı. Güzellik değil özgüven dikkat çeker. Kendinizi beğenin, sevin. Eminim enerjinize kapılacaklardır. ☺️

Valla tam güreşçi vücutlu bir tanıdığım hatun büyük bir holdingte direktör olan dünya yakışıklısı bir adamla evlendi. Sonra kendine benzeyen iki oğlan doğurdu çocukları pehlivan diye seviyoruz 😂😂😂

Dış görünüşle alakası yok işte gördüğün gibi.
İnşallah dış görünüşümü beğenen ve olduğum gibi beni sevecek birisyle karşılaşırım. Arkadaşınıza çok sevindim. Allah pehlivam çocuklarına bağışlasın.

Tarifinizden gözümde çok güzel bir şey canlandı. Güzellik değil özgüven dikkat çeker. Kendinizi beğenin, sevin. Eminim enerjinize kapılacaklardır. ☺️
Sağ olun. 🤗😘 Öz güvenim yerine gelecek inşalalh. Bir de erkeklerle tanışacak ortam lazım, İngilizce kursu faydalı olabilir.

Sağ olun. 🤗😘 Öz güvenim yerine gelecek inşalalh. Bir de erkeklerle tanışacak ortam lazım, İngilizce kursu faydalı olabilir.
Onu diyecektim ben de. Halıcılık kursundan erkek cikmaz, cikandan da -cinsiyetcilik yapmak gibi olmasin- hayir gelmez :D
Dil kursu, bilgisayarla ilgili kurslar, dans gibi gibi daha unisex kurslarda erkek populasyonu daha fazla oluyor. Ya da cesitli spor kurslarinda.

İngilizce kursuna 30 yaş üstü erkek gelme ihtimali %10 falan. Hedefiniz birileriyle tanışmak değil, kendini geliştirmek ya da eğlenmek olsun bu tip şeylere adım atarken. Yoksa hayal kırıklığı olur.

Kendinizi fiziksel ozelliklerinizle sınırlamayin.Özguven dıs görunüşten çok daha etkileyicidir.Önce kendinizi sevin ve hayatiniza değer kattiginiza inanin doğru kisi sizi bu haliyle gorecektir

Onu diyecektim ben de. Halıcılık kursundan erkek cikmaz, cikandan da -cinsiyetcilik yapmak gibi olmasin- hayir gelmez :D
Dil kursu, bilgisayarla ilgili kurslar, dans gibi gibi daha unisex kurslarda erkek populasyonu daha fazla oluyor. Ya da cesitli spor kurslarinda.
Ben de kendim için kurs bakıyorum çevreme yakın bir yerde. Dans etmeyi çok seviyorum. Spor da yapmam lazım bir yandan. Evde yapmak yetersiz kalıyor. Karşıma libidosu yüksek, merhametli, güzel seven bir erkek çıkarsa benim için yaz asıl o zaman başlar 🔥🔥

Evet yaa, bizim buralarda halıcılık çok para kazandıran bir meslek ama hep kadın arkadaşlar edindim. sonradan anladım yanlış kurs seçtiğimi. 😁😁😁

Ben de kendim için kurs bakıyorum çevreme yakın bir yerde. Dans etmeyi çok seviyorum. Spor da yapmam lazım bir yandan. Evde yapmak yetersiz kalıyor. Karşıma libidosu yüksek, merhametli, güzel seven bir erkek çıkarsa benim için yaz asıl o zaman başlar 🔥🔥
Ben senelerdir dans ediyorum. Dans kursuna başlayan tek erkeklerin %80i hatun düşürmek icin geliyor. Bir-bir bucuk ay sonra birakiyorlar. O elenenlerden sonra kalanlar daha duzgunler oluyor.

İngilizce kursuna 30 yaş üstü erkek gelme ihtimali %10 falan. Hedefiniz birileriyle tanışmak değil, kendini geliştirmek ya da eğlenmek olsun bu tip şeylere adım atarken. Yoksa hayal kırıklığı olur.
Kursa yazıldım, Temmuz'da başlıyor. Yaz kursu zaten iki aylık hızlandırılmış bir kurs. Bu kurs bana işimde de lazım olacak.

Daha ziyade Kısmetse Olur :D
Ayyyy TV'den ve YouTubedan kısmetse olur izliyordum ben ya 😄😄 her ne kadar saçma bir program olsa da iyi sarıyordu. Peki senin dans ortamında sevgilin oldu mu hiç? Seni hiç görmedim ama çekici bir enerjin var gibi hissediyorum tüm cinsellik ve bdv yorumlarına bakarak.

Kendinizi fiziksel ozelliklerinizle sınırlamayin.Özguven dıs görunüşten çok daha etkileyicidir.Önce kendinizi sevin ve hayatiniza değer kattiginiza inanin doğru kisi sizi bu haliyle gorecektir
Sorun aslında şu: Dış görünüşüm öz güvenimi düşürüyor. Kendimi seviyorum fakat evlenememiş - beğenilmemiş olmak... kafam karışıyor.

Ayyyy TV'den ve YouTubedan kısmetse olur izliyordum ben ya 😄😄 her ne kadar saçma bir program olsa da iyi sarıyordu. Peki senin dans ortamında sevgilin oldu mu hiç? Seni hiç görmedim ama çekici bir enerjin var gibi hissediyorum tüm cinsellik ve bdv yorumlarına bakarak.
Ben senelerdir dans ediyorum. Dans kursuna başlayan tek erkeklerin %80i hatun düşürmek icin geliyor. Bir-bir bucuk ay sonra birakiyorlar. O elenenlerden sonra kalanlar daha duzgunler oluyor.
Lyanna Mormont, kişisel tecrübenizi mahsuru yoksa dinleyebiliriz.

Dansta tanisip gorustugum insanlar oldu ama direkt danstan sevgilim olduğu olmadi..
Tanisip iliskiye basladiktan sonra dans ettigini ogrendigim oldu ki o bambaska vaka, ben gorusmeyi noktaladigimda partnerimi dusurmeye varan sacmaliklar sergiledi :D

Boşuna üzüyorsunuz kendinizi. Kimse kusursuz bir güzelliğe sahip değil önemli olan kendinizle barışık olmanız. Bu arada büyük popo bence çok güzel bir artı benimde popom büyük ve ben bu halimden gayet memnunum 🤭

Lyanna Mormont, kişisel tecrübenizi mahsuru yoksa dinleyebiliriz.
Az once yazdim aslinda. Dans ortaminda biriyle tanisip iliski yasamak mümkün tabii ki ama oranlar dusuk. Cunku cogu amiyane tabirle kari kiz dusurmeye geliyor. Amac takilmaksa cok rahat birileri bulunur ama duzgun bir iliskiyse ince eleyip sık dokumak gerekli.

Ama bu dedigim latin icin. Lindy hop, sirtaki vs biraz daha duzgun ortamlar.

Back
X