- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Soğarım
Soğarsın
Soğar
Şaka bir yana, Türkçemizde öyle bir kelime yok,soğumak olacak o.
Diğer konuda fikrim yok malesef
Bu kadar özgüveniniz yoksa kendinize kendinizden üç yaş küçük fit görünümlü birini değilde daha yaşıtınız kilo vs dış görünüşü uygun birini bulun en azından bu kadar dert etmezsinizBeraber olmak istiyoruz sevgilimle 30 lu yaşlarda ikimizde evlilik hayati gecirmiş ve bitirmis yetişkin insaniz.Benden 3 yaş küçük zayıf fit gorunumlu ben daha olgun görünen bir bayanım ve iki çocuk doğurmuş bir kadınım vucuduma güvenmiyorum beni beğeniyor giyinikken ama vucudumu görünce soğarsa o çatlaklar gevşek bir vucut sarkmış seyler falan ne yapmalıyım kendime vucuduma güvenmelimiyim benmi abartiyorum bu sebepten benden soğar uzaklaşırsa ozgüvnim iyice yerle bir olacak zaten bu anlamda psikoljil sorunlar yaşayan takıntılı bir kadinim
Soğarım
Soğarsın
Soğar
Hiç bir seyi düzenli yapamıyorum ki en fazla 3 günGercekten Cok kafaya takiyorsaniz spor ,squat yapin düzenli.Inanilmaz etkisi oluyor .
Gercektenmi sanki tek benimki kötü gibi geliyor :)Ikı cocugum var evlıyım ve zayıfım, bilerek hıc bir catlak kremi kullanmadım. Selulıtım bıle yoktu, sımdı hem karnımda hemde kalcalarımda catlaklarım var.
Hatıra onlar, mudahale etmek istemedim cocuk konusunda duygusalım. Bosverın kimlerin kimlerin neleri var denize filan gidince biraz bakın saga sola
Yav konu dışı ama üni. mezunu insanların "silkelemek" yerine "sirkelemek", "anahtar"a "anaktar" yada "anektar" dediğini duydu bu kulaklar çokta şetmemek lazım :)Soğarım
Soğarsın
Soğar
Teşekkür ederim dikkat ederim bir dahaOkurken tek takildigim seydi bu konuya odaklanamadim
Tabı kı, daha hıc evlenmemiş kızlarda gormuyomusun hıc. Ilıskı de ki performansınız bence siler gecer muhım degılGercektenmi sanki tek benimki kötü gibi geliyor :)
Hele prensese pirenses yazanlarYav konu dışı ama üni. mezunu insanların "silkelemek" yerine "sirkelemek", "anahtar"a "anaktar" yada "anektar" dediğini duydu bu kulaklar çokta şetmemek lazım :)
O zaman olmaz..Azimle en az 1 ayda aynada farki goreceksiniz.Benim kac yasindan sonra vucudum şekil aldı.Squat videolari izleyin uygulayin ,sonuca kendiniz bile şaşıracaksınızHiç bir seyi düzenli yapamıyorum ki en fazla 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?