- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Bu kadar özgüveniniz yoksa kendinize kendinizden üç yaş küçük fit görünümlü birini değilde daha yaşıtınız kilo vs dış görünüşü uygun birini bulun en azından bu kadar dert etmezsiniz
Evet bende ten uyumuna inananlardanım olmayınca olmuyor bakalım neler olacak.Ya ben yine çok farklı yerden bakıcam konuya
Eğer yatakta da eksik yerlerinizi kafaya takarsanız bir şey anlamazsınız. Kendinizi kaba tabirle satmayı bilin bakışın duruşun farklı bir fantazi elbisesi ile mesela? Değişik bir makyaj fantazi çorapları Biraz alkol müzik.... Diyenleriniz olur ne gerek var bunca tantanaya seven öyle sevsin diye ama özgüven problemini aiman için kendini daha iyi gösterecek şeyler yap demek istiyorum... Zaman la anlarsın belki ten uyumunuz olmayacak? Bilemezsin belki sen onu beğenmeyeceksin.
Tem uyumu gerçek bir olay zaten!Evet bende ten uyumuna inananlardanım olmayınca olmuyor bakalım neler olacak.
Kiz alkolü karıştırma o girince fena oluyorYa ben yine çok farklı yerden bakıcam konuya
Eğer yatakta da eksik yerlerinizi kafaya takarsanız bir şey anlamazsınız. Kendinizi kaba tabirle satmayı bilin bakışın duruşun farklı bir fantazi elbisesi ile mesela? Değişik bir makyaj fantazi çorapları Biraz alkol müzik.... Diyenleriniz olur ne gerek var bunca tantanaya seven öyle sevsin diye ama özgüven problemini aiman için kendini daha iyi gösterecek şeyler yap demek istiyorum... Zaman la anlarsın belki ten uyumunuz olmayacak? Bilemezsin belki sen onu beğenmeyeceksin.
Biraz iyidirKiz alkolü karıştırma o girince fena oluyor
Tabi cok güzel cesarette verirBiraz iyidirteskin eder huzur verir
Ay orda bitanesi vardi ameliyattan hemen sonra beraber olmuslar dikisleri patlamıştıLinç yiyebilirim ama yazacağım. TLC'de aşırı kiloluların programı var ya. Orada iki yüz kiloluk yerinden kalkamayan ablaların sevgilisi üstüne birde cinsel hayatı oluyor. Yani çatlak patlak bahane ten uyumu varsa sevişmek şahane. Ama sen yinede hafta da bir de olsa egzersiz yap. Ne kaybedersin ki
Vay anam vay onu kaçırmışım benTabi cok güzel cesarette verir
Etki geçince noluyoz la dersin
Ay orda bitanesi vardi ameliyattan hemen sonra beraber olmuslar dikisleri patlamıştı
Youtube da vardir kesin resmenVay anam vay onu kaçırmışım ben
Hayat enerjim çekildi okurken.Soğarım
Soğarsın
Soğar
Şaka bir yana, Türkçemizde öyle bir kelime yok,soğumak olacak o.
Diğer konuda fikrim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?