Siz kendinize güvenmezseniz asıl o zaman karşı tarafa bunu aksettirirsiniz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım, balıketinden fazlayım. Göbek zaten var da, kilo alıp vermekten çatlak ve selülit de var. Yani iyi bir vücudum yok. Gelgelelim iyi kötü aktif bir cinsel hayatım var. Birçok kadının vücudunda farklı kusurlar var. Hepimizin de cinsel hayatları var. Eğer fiziksel kusurlar buna engel olsaydı, çoğumuzun böyle bir hayatı olamazdı.
Kendinize güven bu işin anahtarı. Siz vücuttan fazlasısınız, nişanlınız sizinle vücut ölçüleriniz için evlenmiyor. Zaten balıketi olduğunuzu biliyor adam, sürpriz değil bir şey değil. Sekste önemli olan karşınızdakiyle uyum. Siz çok güzel fizikte olabilirsiniz, veya eşiniz manken gibi adam olabilir, ama ten uyumu yoksa hiçbir işe yaramaz. O nedenle kendinizi bu endişeye kaptırıp anı bozmayın, endişenizin aranıza girmesine engel olmayın. Kendinizi ana kaptırın gidin, nişanlınızın gözü göbek kilo hiçbir şey görmeyecektir. Yeter ki siz bu endişenizi, utancınızı müstakbel eşinizle aranıza sokmayın.
Çıplaklık konusu da zamanla alışacağınız bir şey. İlk etapta çırılçıplak olmaktan utanırsanız bu gayet normal. Zamanla eşinize, eşinizin vücuduna, cinselliğe alıştıkça çıplaklık da sizin için önemini yitirecek. Ben sevgilimle çıplak uyumayı çok severim mesela. Her şeye bir anda alışmak zorunda değilsiniz, kendinize süre verin. Ama kendinizi kapatmayın, devamlı çıplaklıktan kaçıp karanlık odada hiçbir yeriniz görünmeden yapmaya alışırsanız bir süre sonra bunun dışına çıkmakta zorlanırsınız.