• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücuduma güvenmiyorum

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Kızlar yazın düğünüm var. Ve ben şimdiden düğün gecesi için gerildim. Yanlış anlaşılmasın ilk gece korkusu değil benimki herkes yaşadığına göre bende yaşarım ama benim sıkıntım çıplaklık. Ben balıketli denilen tiplerdenim. Biraz fazlalıklarım var kilo vermeye çalışıyorum ama yşne de vücuduma güvenemiyorum. Kusurlarımdan utanıyorum. Nişanlım tam tersi kilo vermemi istemiyor ama erkekler bunu çok önemser mi sizce

Düğün zamanına kadar diyet,spor yapın Allah ne verdiyse. 🙂
Verebildiğiniz kadar sağlığınızı tehlikeye atmadan.
Erkekler önemsiyor ama bunun baskı haline getirip psikoloji bozuyorsa okadar basitse bu önce kendi vücut kılları ve balkon göbeklerinden kurtulsunlar. 🤗

Bu arada zumba,pilates vücudu kısa sürede forma sokuyor.
Çok faydasını görmüştüm.
Koşu, yürüyüş ve sağlıklı beslenme olayına dikkat ederseniz form tutmaya devam edersiniz.Bunu önce kendiniz için isteyin.
Evlendiğinde genelde salıyor kendini insanlar.
Müstakbel eşiniz fit olmanızı istiyorsa yürüyüşlerinizde eşlik etmeli.Öyle bir beklentisi varsa kendisi de fit olmalı.
İstemek ve disiplinli olabilmekle alakalı.
Ayrıca bunun için açılmış olan topikler var göz atın isterseniz.

Siz kendinize güvenmezseniz asıl o zaman karşı tarafa bunu aksettirirsiniz.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım, balıketinden fazlayım. Göbek zaten var da, kilo alıp vermekten çatlak ve selülit de var. Yani iyi bir vücudum yok. Gelgelelim iyi kötü aktif bir cinsel hayatım var. Birçok kadının vücudunda farklı kusurlar var. Hepimizin de cinsel hayatları var. Eğer fiziksel kusurlar buna engel olsaydı, çoğumuzun böyle bir hayatı olamazdı.

Kendinize güven bu işin anahtarı. Siz vücuttan fazlasısınız, nişanlınız sizinle vücut ölçüleriniz için evlenmiyor. Zaten balıketi olduğunuzu biliyor adam, sürpriz değil bir şey değil. Sekste önemli olan karşınızdakiyle uyum. Siz çok güzel fizikte olabilirsiniz, veya eşiniz manken gibi adam olabilir, ama ten uyumu yoksa hiçbir işe yaramaz. O nedenle kendinizi bu endişeye kaptırıp anı bozmayın, endişenizin aranıza girmesine engel olmayın. Kendinizi ana kaptırın gidin, nişanlınızın gözü göbek kilo hiçbir şey görmeyecektir. Yeter ki siz bu endişenizi, utancınızı müstakbel eşinizle aranıza sokmayın.

Çıplaklık konusu da zamanla alışacağınız bir şey. İlk etapta çırılçıplak olmaktan utanırsanız bu gayet normal. Zamanla eşinize, eşinizin vücuduna, cinselliğe alıştıkça çıplaklık da sizin için önemini yitirecek. Ben sevgilimle çıplak uyumayı çok severim mesela. Her şeye bir anda alışmak zorunda değilsiniz, kendinize süre verin. Ama kendinizi kapatmayın, devamlı çıplaklıktan kaçıp karanlık odada hiçbir yeriniz görünmeden yapmaya alışırsanız bir süre sonra bunun dışına çıkmakta zorlanırsınız.

Kızlar yazın düğünüm var. Ve ben şimdiden düğün gecesi için gerildim. Yanlış anlaşılmasın ilk gece korkusu değil benimki herkes yaşadığına göre bende yaşarım ama benim sıkıntım çıplaklık. Ben balıketli denilen tiplerdenim. Biraz fazlalıklarım var kilo vermeye çalışıyorum ama yşne de vücuduma güvenemiyorum. Kusurlarımdan utanıyorum. Nişanlım tam tersi kilo vermemi istemiyor ama erkekler bunu çok önemser mi sizce
Bence sagligin icin zayiflamalisin...

Siz kendinize güvenmezseniz asıl o zaman karşı tarafa bunu aksettirirsiniz.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım, balıketinden fazlayım. Göbek zaten var da, kilo alıp vermekten çatlak ve selülit de var. Yani iyi bir vücudum yok. Gelgelelim iyi kötü aktif bir cinsel hayatım var. Birçok kadının vücudunda farklı kusurlar var. Hepimizin de cinsel hayatları var. Eğer fiziksel kusurlar buna engel olsaydı, çoğumuzun böyle bir hayatı olamazdı.

Kendinize güven bu işin anahtarı. Siz vücuttan fazlasısınız, nişanlınız sizinle vücut ölçüleriniz için evlenmiyor. Zaten balıketi olduğunuzu biliyor adam, sürpriz değil bir şey değil. Sekste önemli olan karşınızdakiyle uyum. Siz çok güzel fizikte olabilirsiniz, veya eşiniz manken gibi adam olabilir, ama ten uyumu yoksa hiçbir işe yaramaz. O nedenle kendinizi bu endişeye kaptırıp anı bozmayın, endişenizin aranıza girmesine engel olmayın. Kendinizi ana kaptırın gidin, nişanlınızın gözü göbek kilo hiçbir şey görmeyecektir. Yeter ki siz bu endişenizi, utancınızı müstakbel eşinizle aranıza sokmayın.

Çıplaklık konusu da zamanla alışacağınız bir şey. İlk etapta çırılçıplak olmaktan utanırsanız bu gayet normal. Zamanla eşinize, eşinizin vücuduna, cinselliğe alıştıkça çıplaklık da sizin için önemini yitirecek. Ben sevgilimle çıplak uyumayı çok severim mesela. Her şeye bir anda alışmak zorunda değilsiniz, kendinize süre verin. Ama kendinizi kapatmayın, devamlı çıplaklıktan kaçıp karanlık odada hiçbir yeriniz görünmeden yapmaya alışırsanız bir süre sonra bunun dışına çıkmakta zorlanırsınız.
Bu yorum tam olarak istediğim cevapları verdi bana çok teşekkür ediyorum

Bu yorum tam olarak istediğim cevapları verdi bana çok teşekkür ediyorum
Dilerim her şey güzel olur sizin için.

İnanın öyle güzel vücutlu olup "şekerim kendine güven" diyenlerden değilim. Balıketi diyorsanız benden iyisinizdir :KK53: Hiçbir zaman fiziğinizi kusur olarak görmeyin. Daha düğüne vaktiniz var, bu vakti kendinizle barışmak için kullanın. Siz kendinizden emin olursanız nişanlınız zaten görmez bile ne var ne yok.

Kaç kilosun canm boyun kaç?
Eşin kaç kilo ve boyu kaç?

Mesela ben eşimle aynı boydaym ve kilo aldğm zamn bnde rahatsız oluyorum ondan iri oluyorum özgüvenim gidiyor
Daha yaza çok var sağlıklı bir diyet ile 3 ayda 15 kg vereblrsn

Karşı tarafa bunu belli etme hep kendine değer ver. Sen nasıl kendini tanıtırsan o da öyle gorur. Aklında olmayan şeyi şöyle kusurum var diyip sokma aklına . Gun gelir yuzune bile vura bilir ki insallah mutlu birlikteliginiz olur hiç o duruma gelmezsnz. Annem hep ter erkegin karsisinda kendine değer ver ki o da sana değer versin

Kilo verme diyorsa o da zaten öyle beğeniyordur. Ama sağlıklı kilon neyse o kiloda ol mutlaka. Kendine güven insanı daha da güzel gösteren bir şeydir. Yani cesur hareketler vs. daha çekici gözükecektir. Hemen giyinmeye, örtünmeye çalışma mesela. 🤗

İlk okuduğumda nişanlım kilo vermemi istiyor diye okudum ama vermenizi istemiyormuş. O zaman balık eti seviyor. Evet bazı erkekler balık eti seviyor hatta bizim hafif şişman diye tabir ettiğimiz kadınları beğeniyorlar. Erkeklerin çoğunluğu öyle çok zayıf sevmiyor zaten, dokununca eline kemik değil et gelsin isterler. Siz vücudunuza güvenin. Sizi böyle beğenmiş zaten hiç ama hiç kafanıza takmayın. Ama siz kendiniz için kilo vermek istiyorsanız verebilirsiniz tabi. ama öyle ani kilo verdiren diyetlere sakın girmeyin. Yavaş ama sağlıklı verin. İsterseniz bir diyetisyenden destek alabilirsiniz. Ya da bol miktarda su için, şekerden kesinlikle uzak durun, tam buğday ya da çavdar ekmeği yiyin. hazır gidalardan uzak durun, her sabah bir haşlanmış yumurta yiyin (tok tutar). Yani özetle zayıflamayı değil sağlıklı beslenmeyi hedef edinin. Bir de pilatese gidin. Bunlar sizi hem forma sokacaktır, hem daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Kaç kilosun canm boyun kaç?
Eşin kaç kilo ve boyu kaç?

Mesela ben eşimle aynı boydaym ve kilo aldğm zamn bnde rahatsız oluyorum ondan iri oluyorum özgüvenim gidiyor
Daha yaza çok var sağlıklı bir diyet ile 3 ayda 15 kg vereblrsn
boyum 1.63
kilom 68

boyum 1.63
kilom 68
Var ya şu an tam aynı boyda ve kliodayım sizinle benim eşim de memnun ama ben memnun değilim kilo vermek istiyorum. Aslında balık etisiniz işte ama daha fazla almayın. Bence 60-62 kilo ideal sizin için hem fazla zayıf olmazsınız, hem beden kitle indeksi açısından daha sağlıklı olursunuz.

Var ya şu an tam aynı boyda ve kliodayım sizinle benim eşim de memnun ama ben memnun değilim kilo vermek istiyorum. Aslında balık etisiniz işte ama daha fazla almayın. Bence 60-62 kilo ideal sizin için hem fazla zayıf olmazsınız, hem beden kitle indeksi açısından daha sağlıklı olursunuz.
Ben aslında 53 kilo olmak istiyorum ama işte metabolizmam berbat

Yaza kadar güzel bir beslenme programı spor ve destekleyici kürler eşliğinde istediğiniz forma kavuşabilirsiniz. Bunu kafanıza taktığınız sürecede cinsel hayatınızda mutsuz olmanız kaçınılmaz olacaktır.

Back
X