R REKLAME Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2012 2 0 16 İstanbul 18 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi REKLAME #1 ödem sorunumu kiraz yiyerek çözebileceğimi sandım ama başaramadım eczaneden com water out aldım daha 2.günüm kullanan var mı?
ödem sorunumu kiraz yiyerek çözebileceğimi sandım ama başaramadım eczaneden com water out aldım daha 2.günüm kullanan var mı?
P pdenli Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2011 3 0 86 Ankara 15 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi REKLAME #2 Merhaba sonucunda ne elde ettiniz .
P Pinsever Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Kasım 2017 53 28 3 18 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi REKLAME #3 Merhaba ben sabahları blenderdan biraz maydanoz+biraz su+biraz limon suyu geçirip içiyorum düzenli olarak. Çok işime yaradı öneririm
Merhaba ben sabahları blenderdan biraz maydanoz+biraz su+biraz limon suyu geçirip içiyorum düzenli olarak. Çok işime yaradı öneririm
S sude_kirikci Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2014 208 68 98 İzmir 9 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi REKLAME #4 maydonoz suyu işe yarıyor rr
cancan104 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Kasım 2020 43 19 18 30 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi REKLAME #5 Kabak detoksu yapabilirsiniz. Maydanozlu limonlu su içebilirsiniz. Sirkeli su içebilirsiniz. Kiraz sapı, tarçın kabuğu, zencefil, maydanoz, yeşil elma, yeşil çay bunları kaynatıp kendinize çay yapıp içebilirsiniz. Birçok çözüm yolu var aslında.
Kabak detoksu yapabilirsiniz. Maydanozlu limonlu su içebilirsiniz. Sirkeli su içebilirsiniz. Kiraz sapı, tarçın kabuğu, zencefil, maydanoz, yeşil elma, yeşil çay bunları kaynatıp kendinize çay yapıp içebilirsiniz. Birçok çözüm yolu var aslında.