• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücudumdaki çatlaklar :(:(

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Vücudumdaki kilo alıp vermekten oluşan çatlaklardan çok mutsuzum hanımlar
Tedavisi yok diyorlar sadece olmadan önce engellenebilirmiş
Kalçamda simitlerimde her yerimde
En çok kollarımdakilere üzülüyorum
Kolun bükülen kısımlarımda ve çok fazla
Kısa kollu giyemiyorum utanıyorum :(
Ne yapacağım ben çok mutsuzum çok :(:(

Benimde çok çatlaklarım var, ama benimkinler ergenlikte oldu. Göğüslerimde ve kalçamda. Şimdiye kadar hic aşırı kilolu değildim ve Doğum yapan bayanlardan daha çok catlagim var. Lütfen banada yardımcı olun.

Kese iyi gelir dediler ama fark göremedim ben :(

bnm de yanlarımda, göğüslerimde ve kalçamın bir kısmında var. yani yağlı olan bölgelerimde. hele bir de doğum yapınca kesin karnımda da olacak :(((((

Arkadaşlar bugün cildiyeciyle konuştum,tam üstüne soru iyi geldi.Kadın dediki,malesef gitmesi olanaksız.En fazla sonuç lazerle alınıyormuş.O da maksimum %50 veya 60 oranında oluyormuş.

Ayyyy yazılanları görünce halime şükrettim:37::37::37:allah yardımcımız olsn.

bnm de yanlarımda, göğüslerimde ve kalçamın bir kısmında var. yani yağlı olan bölgelerimde. hele bir de doğum yapınca kesin karnımda da olacak :(((((

hamileyken catlmız oldugunu bilcemz icn krem kullanp önlemş olcaz dogumdan snrada ama boyle bi bakyruz catlamış benimde kalcamda var tabı tedavisi yok kac kat derinden yırtık sinır bozucu ama takmamak lazm gecmycek ben cok zayıf olmama ragmen kalcmda selulut var 22yasmdan berı cıkınca gorunuyor bu daha sinır bozucu

Eskiden çok takardim simdi hic takmiyorum.kafaya takinca göze daha kotu görünüyor.vucudumla barisik olmayi öğrendim.

سبحان

erkekler boyle seyleri hic dert etmiyorlar..
adamin gobegi killiymis, yok balkonu varmis, yok bacaklari kalinmis inceymis...
umrunda degil...
ne ediyorsak biz kendimize ediyoruz valla

Son düzenleme:
Büyük sorun catlaklar malesef, keske bir care olsa.
benim yok cok sükür, bir defa dogum yaptim hic olmadi,
ikincide olurmu acaba bende düsünüyorum bazen.
bir tanidigim var, kizin dogumdan sonra hertarafi catlak doldu, öyle
böyle degil ya. Cok üzülüyor tabiki, ama yok malesef caresi bildigimiz :14:

Bende de var hep tedavisi vardir diye düşünürdüm. Kremlerle falan geciyor sanirdim. Moralim bozuldu. Benimde kilo alip vermekten basenlerimde var. Bereket baska yerimde yok. Zaten basenlerimdekiler hepsine bedel. Napalim artik her guzelin bir kusuru olurmus diye teselli olacagiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
erkekler boyle seyleri hic dert etmiyorlar..
adamin gobegi killiymis, yok balkonu varmis, yok bacaklari kalinmis inceymis...
umrunda degil...
ne ediyorsak biz kendimize ediyoruz valla

Bence onlarda biraz dert etmeli ,oyle tipler terde kokar hic bir bayanda ter kokan erkekten hoslanmaz sanirim:34:
Kendilerne karsi gereksiz bir ozguven besliyorlar :27:

Kizlar solaryuma girin catlaklarin ve selulitin goruntusunu %80 azaltiyor :46:
Cokta derin catlaginiz yoksa yuzde yuz goruntu duzeliyor benden soylemesi:8:

Son düzenleme:
:53:QUOTE=bibiskremversem;35444894]Kizlar solaryuma girin catlaklarin ve selulitin goruntusunu %80 azaltiyor :46:
Cokta derin catlaginiz yoksa yuzde yuz goruntu duzeliyor benden soylemesi:8:[/QUOTE]

Emin misiniz gerçekten geçer mi

Kizlar solaryuma girin catlaklarin ve selulitin goruntusunu %80 azaltiyor :46:
Cokta derin catlaginiz yoksa yuzde yuz goruntu duzeliyor benden soylemesi:8:

Gecen hafta farkettim belli belirsiz minik catlagim varmis bu dedigin dogruysa hayatimda ilk defa solaryuma giricem zaten ten rengim esmer oldugu icin hic gerek duymadim keske girseymisim ama bunun icin girilir :52:

Gecen hafta farkettim belli belirsiz minik catlagim varmis bu dedigin dogruysa hayatimda ilk defa solaryuma giricem zaten ten rengim esmer oldugu icin hic gerek duymadim keske girseymisim ama bunun icin girilir :52:

Canim benimde oyle bu yil kalcamda ufaktan catlaklar belirmeye basladim okadarda spor yapmama yediklerime dikket etmeme ragmen :53:
Haftaya bende basliyorum solaryuma tatilden oncede iyi gelir:34:
Ablam dogum yaptigi icin dogal olarak catlagida cok solaryum sayesinde birazdaha rahatliyor ,bence denemeliyiz spf50 ile yavas yavas girersek zararida olmaz sanirim :)

Ayyyy yazılanları görünce halime şükrettim:37::37::37:allah yardımcımız olsn.

Dini butunsun ya ondandir.
bu ne demek şimdi?böyle saçmasapan bişey yazarken açıklamasını da yazın ki komik duruma düşmeyin...anormal bi izlenim bırakmışsınız bilginize.
şükret tabii de gelipte ortaya yazma bari sen iyisin çatlağı olanlar acınası, yazık dimi :19:

canım kim demiş bende yok:50:bende de var.bacağımda var malesef:43:demek istediğim kimi arkadaşlar biçok yeri söyleyince şaşırdım.
kimisi çaresi yok diyo kimisi farklı farklı yöntemlerle gittiğini söylüyo:26:lazerle gidiyodur bence ya:26:

Son düzenleme:
bendede var . eskiden rahatsız olurdum sonra olmamaya başladım . ne var ki yara değil birşey değil . ünlülerde bile var bu çatlak . benim göğüslerimde oluştu . iri göğüslerim birden büyüdü ergenlik çağında . amann dedim küçük göğüslü olucağıma bölesi daha iyi ... bence dert etme okadar ..

Back
X