- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
- Konu Sahibi mavi_pirenses
ben takmıyorum ama geçse kendimi daha iyi hissederim. doktor hayatta caresi yok deyince ben de üstünde durmadım . peki bu lazer için ne yapmak gerekiyor bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.
benim dizlerimn arkasında çok az var.yeğenimde de aynı yerde belirgin vardı.birlikte doktora gittik.doktor bana,senin için gerek yok dedi ama yeğenime başlıyalım ama tam olarak gitmez dedi.neyse yeğenim altı ay boyunca ayda bir gitti lazerle yaktılar ve her seansa 200 tl aldı hastane.ve sonuç hüsran...hiç bi netice alamadı yeğenim.aradan bi yıl kadar zaman geçti ve yeğenim güzellik merkezine gitti.netice süper pacaklar.
ben anladığım kadarıyla doktorlar sağlık açısından(tabi işin uzmanı olanlar onlar.vardır bi bildikleri)çok düşük ısıyla yakıyorlar ama güzellik salunları yüksek ısı veriyorlar.çünkü yeğenim hastanede yatırırken lazerden çıktığında sadece kızarıklıklar vardı.ama güzellik merkezinde yaptırırken bacaklarında resmen sarı sarı olmuş kabarmş yanıklar vardı.
ben şu an çocuk tedavisi görüyorum diye erteliyorum.ilerde ben de güzellik merkezinde yaptıracam.