• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücudumdaki çatlaklar :(:(

Kızlar bu arada ben baya kilo vermiştim sonrasında üst bacaklarımda çatlaklar oluştu. Ben her duştan sonra bebe yağıyla ovarak baya azalttım, ve lifle. Kabak lifi olacak:) Bir de günde yarım saat kampüste koşuyorum ben. Koşmak da baya iyi geliyor. Zayıflayınca çok belli olmuyor çatlaklar. Bebeyağının da içeriğine dikkat edin, badem yağından değil zeytin yağından olacak. Badem yağı tüylenme yapıyormuş

üzerinize alınmışsanız sizin sorununuz.benim çevrem beni ilgilendirir.
doktor arkadaşınız var mı diye de sormadım.yani açıklama beklemedim sizden.ve sizin tabirinizle "sallıyorsunuz" gibi imalarda da bulunmadım.

üzerime alınmam normal çünkü benimde bu topikteki yazan arkadaşlar gibi çatlaığım var . ayy sizin gibi değilim çok şükür falan deyip ortaya daldın sonrada beni yanlış anladınız aman bilmem ne deyip saçmalıyorsun . bana terbiye dersi veriyorsun . terbiyeyi senden öğrenmicem . kalbini kırmak istemiyorum o yüzden lütfen cevap verme bana . senin müzdarip olduğun bir konuda gelip biri ayy çok şükür öle bir derdim yok dese nasıl hissederdin acaba ?başka konularda tartıştığın arkadaşlara hava atıcam diye sinirleri geriyorsun . şurda faydalı bir paylaşım yapıyorduk mahvettin konuyu . senle artık tartışmak istemiyorum çünkü anlamıyorsun bile . şükür etmeni kimse yadırgamadı . şükür etmenin nesi yadırganabilir . burda yaptığın şey farklı . neyse allah kalbine göre versin ....

üzerime alınmam normal çünkü benimde bu topikteki yazan arkadaşlar gibi çatlaığım var . ayy sizin gibi değilim çok şükür falan deyip ortaya daldın sonrada beni yanlış anladınız aman bilmem ne deyip saçmalıyorsun . bana terbiye dersi veriyorsun . terbiyeyi senden öğrenmicem . kalbini kırmak istemiyorum o yüzden lütfen cevap verme bana . senin müzdarip olduğun bir konuda gelip biri ayy çok şükür öle bir derdim yok dese nasıl hissederdin acaba ?başka konularda tartıştığın arkadaşlara hava atıcam diye sinirleri geriyorsun . şurda faydalı bir paylaşım yapıyorduk mahvettin konuyu . senle artık tartışmak istemiyorum çünkü anlamıyorsun bile . şükür etmeni kimse yadırgamadı . şükür etmenin nesi yadırganabilir . burda yaptığın şey farklı . neyse allah kalbine göre versin ....

durmadan yazan sizsiniz.ben size en ufak bi hakaret etmeme rağmen siz her msjınızda kaba üslup kullanarak yorum yaptınız.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Benimde sadece kalçalarım da incecik var .. Lazerle gidiyor evet baya da sonuç alan var. Ama herşey bundan ibaret değil sonuçta hayatta evet çok takarız ama yapacak bir şey yoksa giy elbiseni çık yüzün saçın yüreğinin güzelliği önemli allah başka dert vermesin :13:

ya boşver ya yazar yazar gider sallamayın hiç . çatlağı yokmuş niye hala burda anlamadım . bize bakıp haline şükür etmiş arkadaş boşverin . söyleyeceğim çok şey var ama neyse ...

Ben ban yememek için ses çıkarmıyorum artık:1: Yukarıya yazmıştım da arkadaşın bildirimlerinden görememiş olabilirsiniz. Ben yarı yarıya azalttım diyebilirim bu çatlakları. Tavsiye ederim siz de deneyin, duşta kabak lifi ve duştan çıktığınızda nemliyken bebe yağıyla masaj:) Bi de kiloluysanız kilo verin, ben baya kilo da verdim görünümü azalıyor zayıflayınca

Ben ban yememek için ses çıkarmıyorum artık:1: Yukarıya yazmıştım da arkadaşın bildirimlerinden görememiş olabilirsiniz. Ben yarı yarıya azalttım diyebilirim bu çatlakları. Tavsiye ederim siz de deneyin, duşta kabak lifi ve duştan çıktığınızda nemliyken bebe yağıyla masaj:) Bi de kiloluysanız kilo verin, ben baya kilo da verdim görünümü azalıyor zayıflayınca

bebeğim ben çok şey denedim çocukluktan kalma benim çatlaklar .ne yaptıysam geçiremedim .bebe yağıda kullandım ama bir işe yaramadı . bende yaşamayı öğrendim artık bunlarla rahatsızda olmuyorum artık açıkcası pek . allah başka dert vermesin ....

ben kabayım sen çok kibarsın cidden . pat diye konuya girip dağıttın tebrikler ....
anlamamkla ısrar ediyorsunuz.benim konuya yazdığım halime şükrettim dmemde ne sakınca var.kimi insanda çok çatlak vardır kimisinde az.kimisinde hiç yoktur kimisinde her yerinde...ben de bende az var diye şükrettim.bu ne hava atmadır ne baaşka bişey.zaten bi saçmalık olamaz.siz direk saldıracağınıza saygı çerçevesinde sorabilirdiniz ne demek istediniz ben sizi şöyle şöyle anladım yanlışım varsa düzeltin vs.ben zaten size gereken açıklamayı yapardım.yanlış anlaşılmak istemem.ve ben kimseye hayatımda ne hava attım ne de atarım.kimse kimseden üstün değildir.kişiyi kişiden üstün kılan ancak ve ancak takvasıdr.bunu da zaten bi Yüce Rabb bilir.
size ilk kez açıklama yapıyorum.umarım anlamış ve inanmışsınızdır.

anlamamkla ısrar ediyorsunuz.benim konuya yazdığım halime şükrettim dmemde ne sakınca var.kimi insanda çok çatlak vardır kimisinde az.kimisinde hiç yoktur kimisinde her yerinde...ben de bende az var diye şükrettim.bu ne hava atmadır ne baaşka bişey.zaten bi saçmalık olamaz.siz direk saldıracağınıza saygı çerçevesinde sorabilirdiniz ne demek istediniz ben sizi şöyle şöyle anladım yanlışım varsa düzeltin vs.ben zaten size gereken açıklamayı yapardım.yanlış anlaşılmak istemem.ve ben kimseye hayatımda ne hava attım ne de atarım.kimse kimseden üstün değildir.kişiyi kişiden üstün kılan ancak ve ancak takvasıdr.bunu da zaten bi Yüce Rabb bilir.
size ilk kez açıklama yapıyorum.umarım anlamış ve inanmışsınızdır.

iyi biride gelsin senin sıkıntılı olduğun bir konuda ayy iyiki bende yok çok şükür desin o zaman sende kızardın emin ol. hala anlamıyorsun ve üstte çıkıyorsun . haklıyken haksız durumuna düşmek istemiyorum kavga istemiyorum cidden .

iyi biride gelsin senin sıkıntılı olduğun bir konuda ayy iyiki bende yok çok şükür desin o zaman sende kızardın emin ol. hala anlamıyorsun ve üstte çıkıyorsun . haklıyken haksız durumuna düşmek istemiyorum kavga istemiyorum cidden .
hayır ben kızmazdım.çünkü ben önyargılı biri değilim.ben siz haksızsınız,ben hakliyim gibi bi iafadede de bulunmadım,ima da etmedim.ortada haklı haksız durumu yok.siz kendinizce haklısınız ben kendimce haklıyım.ama ortada yanlış anlaşılma ve önyargı var.yanlış anlaşılma bana ait,önyargı size....kavga falan da yok ortada ve olamaz da.sadece deiğim gibi yanlış anlaşılma,önyargı ve sonuç olarak fikir çatışması.

Arkadaşlar çözümü varmı yokmu bilmiyorum ama ben farklı bi açıdan anlatayım..illaki çatlağım var diyen çoğu bayanın hatrı sayılır çatlakları vardır ancak benim gördüğüm bi arkadaş kadar kimsede yoktur..moda tasarım kursundayken kendisine kıyafet diktiren ve prova için gelen bi genç kızda görmüştüm.kesinlikle amacım kınamak değil aksine ufak tefek çatlaklarla ve güzel vücudumuzla barışalım diye söylüyorum..

Bahsettiğim arkadaşın kol kenarlarında bacaklarında
çeşitli yerlerinde inanılmaz çatlaklar yırtıklar vardı..öyle böyle değil..baktım uzun boylu gayet zayıf fit bi kızcağız..nasıl olur diye düşündüm.sormadım tabiki asla..annesi kendisi söyledi,zor bi hastalık geçirmiş ve kullandığı ilaçlar şişirmiş bu hale getirmiş güzelim kızı.ama o kendiyle gayet barışık bi kızdı..kısacası ufak tefek kusurları takmayın...napak ölek mi?

Kızlar çatlaklarınıza çook güzel bir çözümüm var :) Ben doğumdan sonra çok feci çatladım resmen fay hattı gibi oldu karnım kolum bacaklarım falan.. Tesadüf eseri keşfettiğimiz bir yöntem oldu :) Kendi yaptığımız haşhaş yağı :) Size tarifini de vereyim :) Yapıp yapmamak sizin elinizde.. evet çatlakları tamamen kapatmıyor belki ama en azından o kırmızı kırmızı görünümünü beyazlaştırıyor ve uzaktan bakıldığında hiç yok gibi görünüyor üstelik derinliklerini de alıyor :) Neyse daha fazla merak ettirmeden tarifi vereyim tabii uygulamasını da :)

Haşhaş yağı için gerekli malzemeler;

250 gr siyah haşhaş
200 ml su
1 litre zeytinyağı (sızma olmalı)

Haşhaşı ve suyu mutfak robotunda haşhaş iyice suyunu bırakana kadar çekiyoruz. Tencereye alıp üzerine 1 litre zeytinyağını söküyoruz ve ocağın altını harlı açıyoruz. İyice suyunu çekip sadece yağ kalana dek kaynatıyoruz. Soğuduktan sonra tülbentle haşhaşı süzüyoruz. Yine aynı zeytinyağı kabına alıyoruz..

Uygulaması ;

Normal duşunuzu aldıktan sonra elinize bir miktar bu yağdan alıp çatlaklara sürüyoruz. Masajla birlikte. Sonrasında biraz üzerinden ılık su döküyoruz ve çıkıyoruz. Hepsi bu :) :27:

Kabul ediyorum çok pis kokuyor hatta havlularınızdan birini bu yüzden feda etmeniz gerekiyor. Hatta ve hatta sık sık o havluyu yıkamanız da gerekiyor.. ama sonucu muhteşem.. çatlak görünümünü yok denecek kadar aza indiriyor. derinlikler kızarıklar gidiyor. 4 aydır uyguluyorum karşıdan bakıldığında hiç görünmüyor o derece :):52:Yapıp yapmamak size kalmış ama tavsiye ederimmm :)

Son düzenleme:

slm arkadas asla baskalarının kusurlarıyla dalga gececek biri degildir .yanlıs anladıgınızı düsünüyorum.Allah yardımcımız olsun demiş ne güzel bir duadır.yanlıs anladınız bence.iyi günler

Kızlar çatlaklarınıza çook güzel bir çözümüm var :) Ben doğumdan sonra çok feci çatladım resmen fay hattı gibi oldu karnım kolum bacaklarım falan.. Tesadüf eseri keşfettiğimiz bir yöntem oldu :) Kendi yaptığımız haşhaş yağı :) Size tarifini de vereyim :) Yapıp yapmamak sizin elinizde.. evet çatlakları tamamen kapatmıyor belki ama en azından o kırmızı kırmızı görünümünü beyazlaştırıyor ve uzaktan bakıldığında hiç yok gibi görünüyor üstelik derinliklerini de alıyor :) Neyse daha fazla merak ettirmeden tarifi vereyim tabii uygulamasını da :)

Haşhaş yağı için gerekli malzemeler;

250 gr siyah haşhaş
200 ml su
1 litre zeytinyağı (sızma olmalı)

Haşhaşı ve suyu mutfak robotunda haşhaş iyice suyunu bırakana kadar çekiyoruz. Tencereye alıp üzerine 1 litre zeytinyağını söküyoruz ve ocağın altını harlı açıyoruz. İyice suyunu çekip sadece yağ kalana dek kaynatıyoruz. Soğuduktan sonra tülbentle haşhaşı süzüyoruz. Yine aynı zeytinyağı kabına alıyoruz..

Uygulaması ;

Normal duşunuzu aldıktan sonra elinize bir miktar bu yağdan alıp çatlaklara sürüyoruz. Masajla birlikte. Sonrasında biraz üzerinden ılık su döküyoruz ve çıkıyoruz. Hepsi bu :) :27:

Kabul ediyorum çok pis kokuyor hatta havlularınızdan birini bu yüzden feda etmeniz gerekiyor. Hatta ve hatta sık sık o havluyu yıkamanız da gerekiyor.. ama sonucu muhteşem.. çatlak görünümünü yok denecek kadar aza indiriyor. derinlikler kızarıklar gidiyor. 4 aydır uyguluyorum karşıdan bakıldığında hiç görünmüyor o derece :):52:Yapıp yapmamak size kalmış ama tavsiye ederimmm :)

off eğer gerçekse bu dediğiniz yatar kalkar dua ederim o derece :5:

Son düzenleme:
Vücudumdaki kilo alıp vermekten oluşan çatlaklardan çok mutsuzum hanımlar
Tedavisi yok diyorlar sadece olmadan önce engellenebilirmiş
Kalçamda simitlerimde her yerimde
En çok kollarımdakilere üzülüyorum
Kolun bükülen kısımlarımda ve çok fazla
Kısa kollu giyemiyorum utanıyorum :(
Ne yapacağım ben çok mutsuzum çok :(:(

Konu sahibi arkadaşım, benim de çok çatlağım var. Çok çare aradım, cildiyeye falan gittim, doktor ablam da çok konuştum. Çatlakların çaresi biraz varmış ama çatlaklar henüz yeni oluşmuşsa. Eğer üzerinden baya geçtiyse malesef biraz azaltabiliyormuşsun kese vb ovalıyarak. Kollarım çok sarkık ve çatlaklarım var, biraz kol hareketi yaptım, çok az inceldi ve sarkması feçtiği için çok hafif bi azalma oldu diyebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsanların mutsuzluklarıyla şükür edemezsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben orda halime mi şükrettiğimi belirtmişim yoksa insanların mutsuzluğuyla mı ilgili bir şey yazmışım. Allah aşkına iyi okuyun da öyle yazın.
siz şükrü ve ALLAH yardımcımız olsun temennisini olumsuz ifade olarak görüyorsanız da sizin sorununuz.

Son düzenleme:
Back
X