• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vucut ısısının 37'ye yakın olması hamilelikle ilişkili mi?

piti88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
816
31
68
arkadaşlar bugun transferimin 6.günündeyim.ilk günlerde ateş basmaları yaşıyodum.şimdi ise vucut ısım 36.7 36.8 ve 36.9 çıkıyo...ama genelde 36.8...sormak istediğim şu acaba bunu crinone jel mi yapıyo yoksa bebiş mi???benımle aynı durumu yaşayanlar ister pozitif alsın ister negatif cevap yazar mısınız?

ate$ olçmeyle hamile kalanlar var
olay $oyle oluyor

adetden sonra ate$ normal oluyor yumurtlama esnasinda yukseliyor yani o sira deneme yapiliyor , sonra ate$ normale dönuyor
adete yakin ate$ yukselir ve du$mezse hamilesin demek oluyor

yani ilaç hakkinda bilgim yok ama yukardaki mantiga gore hamile olabilirsin :)

ate$ olçmeyle hamile kalanlar var
olay $oyle oluyor

adetden sonra ate$ normal oluyor yumurtlama esnasinda yukseliyor yani o sira deneme yapiliyor , sonra ate$ normale dönuyor
adete yakin ate$ yukselir ve du$mezse hamilesin demek oluyor

yani ilaç hakkinda bilgim yok ama yukardaki mantiga gore hamile olabilirsin :)

teşekkur ederım maral inşallah hamişimdir:)

canım benim transferin 2 gün başladı ataşim hep gün içinde 37 di sabahlarıda 36.7,8,9 geliyor ve gün içindede 37.2 ye falan çıkıyor şimdilerde bugün 10.günümdü.ben 4.günden beri idrarda pozitifi görüyorum ama hala silik....bence alakalı ama progestan igne vuruluyorum onunda yan etkisinde varmış gerçi ama onuda transferden 3 gün önce başladım ozaman niye yapmadı bide önceki transferimdede kullandım ozamanda ateş falan yapmadı bence tamamen baglantılı...

arkadaşlar bugun transferimin 6.günündeyim.ilk günlerde ateş basmaları yaşıyodum.şimdi ise vucut ısım 36.7 36.8 ve 36.9 çıkıyo...ama genelde 36.8...sormak istediğim şu acaba bunu crinone jel mi yapıyo yoksa bebiş mi???benımle aynı durumu yaşayanlar ister pozitif alsın ister negatif cevap yazar mısınız?

bununla ilgili yabancı sitelerin birinde bir açıklama gördüm. Crinone jel vücut ısısını yükseltiyor bu da sizi hamile olduğunuz yanılgısına düşürebilir diyordu. Fakat ben de çok emin değilim bu cevaptan. Crinone jelden önceki aylar sabah vücut ısım 36.7-36.8 idi. Jelle ortalamam 36.9-37 oldu. Daha doğrusu bu hamilelik belirtisi mi yoksa jelden mi kaynaklanıyor, deneyimi olanlar yazsın lütfen.

canım benim transferin 2 gün başladı ataşim hep gün içinde 37 di sabahlarıda 36.7,8,9 geliyor ve gün içindede 37.2 ye falan çıkıyor şimdilerde bugün 10.günümdü.ben 4.günden beri idrarda pozitifi görüyorum ama hala silik....bence alakalı ama progestan igne vuruluyorum onunda yan etkisinde varmış gerçi ama onuda transferden 3 gün önce başladım ozaman niye yapmadı bide önceki transferimdede kullandım ozamanda ateş falan yapmadı bence tamamen baglantılı...

idrarda bu kadar erken pozitif ovitrelle kullandıysanız mümkün galiba. Keşke o kadar erken çıksa

idrarda bu kadar erken pozitif ovitrelle kullandıysanız mümkün galiba. Keşke o kadar erken çıksa

yok canım çatlatma ignesi kullanmadım donmuş transferiydi benim 12.gün değerim 23.19 idi 14.gün 11 e düştü ve malesef düştü değerim...tabi değerim düşmeye başlayınca gebelik testlerimdeki ikinci çizgilerde solmaya başladı ve 16.gün 2.5 geldi kanda değerim gebelik testide negatifti...yani erken çıkmasıda mümkün gebelik testlerinize güvenin...ateşimde onunla beraber düştü..

bununla ilgili yabancı sitelerin birinde bir açıklama gördüm. Crinone jel vücut ısısını yükseltiyor bu da sizi hamile olduğunuz yanılgısına düşürebilir diyordu. Fakat ben de çok emin değilim bu cevaptan. Crinone jelden önceki aylar sabah vücut ısım 36.7-36.8 idi. Jelle ortalamam 36.9-37 oldu. Daha doğrusu bu hamilelik belirtisi mi yoksa jelden mi kaynaklanıyor, deneyimi olanlar yazsın lütfen.
ben transferimde 3 gün önce progestan igne olmaya başladım oda crinojelle aynı işi görüyor ama ateş yapmadı transferimin 2 .günü yükselmeye başladı ve evet bu ignenin yan etkilerindede ateş yapar yazıyor ama ben önceki donmuş transferimdede bu igneyi kullandım ve ateş falan yapmadı bana taze embriyo transferimdede bu jeli kullandım oda yapmadı sanırım gebelik oluşunca ateş oluyor bunların yan etkileride o zaman ortaya çıkıyor gibime geliyor...

Back
X