Vücutsal değişimler?

sevdiksevdalandik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
345
360
23
Günaydınn

Ben 5 aydır d.kontrol hapı kullanıyorum. Son iki aydır ara ara unuttuğum oldu(4 kere falan geç içmişimdir)
Kilo alınca her seferinde ilk göğüslerim şişer,verince de ilk onlar küçülürdü.

Bu defa 3-4 kilo verdim sanırım, göbeğim eridi fakat göğüslerim kocaman oldu
Baya da halsizliğim var her dakika yorgunum

Polenlere bağlıyorum ben aslında sebebi fakat göğüslerimin büyümesi garip geldi ilk defa oldu bu..

Regl günüme daha 6 gün var eğer hamilelik varsa şimdiden yaptığım testte çıkar mı?

Not: Yoğun iş/okul temposundan dolayı 1 hafta sonra ancak hastaneye gidebileceğim

kısaca konu doğum kontrol hapı ise anormal etkiler yapması normal. baştan göğüste büyüme yapmamış şimdi yapmış.sonradan çıkan belirtiler sınırsız mesela benim alnımdaki sivilceleri geçirdi.fakat bu sefer çenemde çıktı sivilceler.ayrıca çenemde kıllanmayı arttırdı.bırakalı 2 seneyi geçti.hala çocuğum olmuyor.

Benim adetime 5 gün varken 4.02 beta hcg çıktı dün tekrarladım 2 gün var daha değerim 10.39. Daha adetime 2 gün var ve hamile olduğumu öğrendim kan ile. Eğer döllenme olmuşsa kanda çıkıyor yani canim hayırlısı olsun hakkın da

Teşekkür ederim,belirtileriniz neydi peki?

Teşekkür ederim,belirtileriniz neydi peki?

Canım mesela adet olmadan vs sivilce çıkmaz bende kocaman sivilcem çıktı, göğüs uçlarımın acıması. Ama ben en cok koku dan şüphelendim en ufak bir kokuyu almaya başlamıştım. Ayaklarım hep soğuktu üst üste çorap giyiodum ısınsın diye bu kadar. Ve ben bi gece uykumdan bulantıyla uyanıp acile gittiğimde kan aldırdım ama bulantım üşütme kaynaklı olabilir emin değilim ondan canim. Allah sanada nasip etsin insallah

Şuan bebek düşünmüyorum açıkcası, size sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…