Öğünde yediğin karbonhidrat ve şeker kandaki insulin oranını hizla yukseltir. yüksek insulin o öğünde aldığın tüm besini yağa çevirip depolar. bu da aşırı yaglanmaya yol açar. Aklı başında yeni nesil bie diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim.Merhaba Kadin arkadaslarim.
31 yasindayim ve 155 boyundayim. Kilom 71. Asiri kilo aldim bu bir bir bjcuk yilda yaklasik 16 18kilo. Ancak hicbir kiyafetime sigmiyorum. Depresyondayi. Kilo almam dahada depresiflestirdi.
En etkili kilo verme yöntemi nedir? Ne yapmam gerekir? Kabizlik sorunu cok fazla cekiyorum.
Bana üc önemli madde siramaniz gerek olsa ne olur du bu?
Yardimlariniza ihtiyacim var.
Bel bölgem 80cm den 95cm oldu.
En iyisini diyorsun arkadaşım gerçekten spor hem ruh hem beden sağlığına çok iyi geliyorSpor.
Yakinda taşlancam KK`de. Bazilari boşan der bende Spor diyorum.
Kürlere inanmiyorum.
Hergün yoğurt yedim zayifladim... heee...zaten yediğinden fazlasini yakmayinca Yoğurt ne işe yaricaksa...
Neyse...
düzenli ye. Öğünlerin arasinda 5 Saat agizina birşey atma.
Bol bol su ic ve düzenli bir şekilde spor yap.
En iyisini diyorsun arkadaşım gerçekten spor hem ruh hem beden sağlığına çok iyi geliyor
En etkili kilo verme yöntemi nedir? Ne yapmam gerekir? Kabizlik sorunu cok fazla cekiyorum.
Merhaba Kadin arkadaslarim.
31 yasindayim ve 155 boyundayim. Kilom 71. Asiri kilo aldim bu bir bir bjcuk yilda yaklasik 16 18kilo. Ancak hicbir kiyafetime sigmiyorum. Depresyondayi. Kilo almam dahada depresiflestirdi.
Yardimlariniza ihtiyacim var.
Bel bölgem 80cm den 95cm oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?