- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
canlar bugun test yaptim Rabbime cok sukur ki cift cizgiyi gordum ama butestte hatali falan cikmaz demi kan verdim sonucunu bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O markayi bilmiyorum ama cift cizgiyi gördüysen hamilesindir canım kan sonucunu yaz mutlaka hayırlı olsuncanlar bugun test yaptim Rabbime cok sukur ki cift cizgiyi gordum ama butestte hatali falan cikmaz demi kan verdim sonucunu bekliyorum
3 gungecti insallah canim simdiye kadr cok test yaptim ama ilk kez cift cizgi goruyorumkaç gün gününz geçti acaba bide idrar testlerini çok basitleştirdiklerini düşünüyorum inşlh gebesindir cnm hayırlısı olsun hakkında en ii kan sonucu tabikide
ayy insallah canim 3.30 da cikacak sonuc bekliyorumO markayi bilmiyorum ama cift cizgiyi gördüysen hamilesindir canım kan sonucunu yaz mutlaka hayırlı olsun
Hayırlısı olsun canımayy insallah canim 3.30 da cikacak sonuc bekliyorum
ayy canim insallah yaa suan sonuclari almaya gidiyorum hayirlisi ile veririm ins mujdeyiewet yaz sonucu inşlhhhh hamişsindir bekliyoruzzz aramızaaaa senideeeeee![]()
Gözün aydin canim hayirli olsun darısı bana olsun benimki biraz zor amakizlaaaaarr cok sukur kan testi de pozitiiff.Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah en yakn zamandaa..
aminn cumlemize insallah canimmGozunuz aydin olsun.rabbim tamamlatsin ins
hic belli olmuyor canim o isler.1senedir bekliyorum Rabbim en kisa zmanda nasib etsin sanada insallah.Gözün aydin canim hayirli olsun darısı bana olsun benimki biraz zor ama
Amin canım inşallah bende 7 aydir bekliyorumhic belli olmuyor canim o isler.1senedir bekliyorum Rabbim en kisa zmanda nasib etsin sanada insallah.
eninde sonunda olacak die dusun canim Rabbim zamanini biliyor.Hayirlisiyla sende hamile olursun ins baska seylere kafa yormaya calis orgu or hobi edin kendineAmin canım inşallah bende 7 aydir bekliyorum
Tatlimmm hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin beta hcg değerin kaçkizlaaaaarr cok sukur kan testi de pozitiiff.Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah en yakn zamandaa..
aminn seninde ozman caniimm ck sevindim senn adinada.beta 410 cikti canim senin kac cikti adettenkac gunn gectiTatlimmm hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin beta hcg değerin kaçben de yeni hamileyim de o yüzden sordum
Artık öyle yapacam kafaya takmayacam canımeninde sonunda olacak die dusun canim Rabbim zamanini biliyor.Hayirlisiyla sende hamile olursun ins baska seylere kafa yormaya calis orgu or hobi edin kendine
3 gun gecmisti canim belirti olark net bisey diyemiyorum ama gogus uclarim usuyor gbi sizladi 2 gun ama sonra gecti.yururken sol kasik tarafmda ufak agri oluyodu.bide bel ve braz asagisi agriyor.Hayirli olsun canim kac gun gecmisti bide belirtilerin var miydi