- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
oyle yapmaya gayret et canim kendini dinlememeye calis bide.Artık öyle yapacam kafaya takmayacam canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle yapmaya gayret et canim kendini dinlememeye calis bide.Artık öyle yapacam kafaya takmayacam canım
Saol canım benim ki geç döllenme olmuş ilk yaptığım da 96 çıktı sonra 202 oldu en son 2 hafta falan önce 1712ydi şuan bilmiyorum ama kese oluşmaya başladı canımaminn seninde ozman caniimm ck sevindim senn adinada.beta 410 cikti canim senin kac cikti adettenkac gunn gecti![]()
seninki benden onde ozman kuzu hadi hayirlisiylabende gorurum insalalh keseyi.Rabbim hepsine saglikli dogumlar nasib etsin insalalhhSaol canım benim ki geç döllenme olmuş ilk yaptığım da 96 çıktı sonra 202 oldu en son 2 hafta falan önce 1712ydi şuan bilmiyorum ama kese oluşmaya başladı canım
Aminnn tatlım Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah hayırlı sağlıklı evlatseninki benden onde ozman kuzu hadi hayirlisiylabende gorurum insalalh keseyi.Rabbim hepsine saglikli dogumlar nasib etsin insalalhh
amin insallah canmAminnn tatlım Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah hayırlı sağlıklı evlat
canim seninde adet sancisi gbi hafif sancilarin oluyor muyduSaol canım benim ki geç döllenme olmuş ilk yaptığım da 96 çıktı sonra 202 oldu en son 2 hafta falan önce 1712ydi şuan bilmiyorum ama kese oluşmaya başladı canım
Oldu canım adetim 10 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim kasiklarimda batma vardı bide akıntım olducanim seninde adet sancisi gbi hafif sancilarin oluyor muydu
yaa benimde hafif hafif oluyorda tedirgin ediyor benide.yarin kontrole gidicem insallahOldu canım adetim 10 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim kasiklarimda batma vardı bide akıntım oldu
Hayırlısı olsun canım dikkat et kendine ağır iş falan yapma bi müddetyaa benimde hafif hafif oluyorda tedirgin ediyor benide.yarin kontrole gidicem insallah
dikkat etmeye calisiyorum canim insallah Rabbim korusunHayırlısı olsun canım dikkat et kendine ağır iş falan yapma bi müddet
Doktora gittin mi canımdikkat etmeye calisiyorum canim insallah Rabbim korusun
gittim canim daha cok yeni dedi kese gorunmedi.tekrar kan testi istedi yarina.Doktora gittin mi canım
Artık yavaş yavaş büyür kuzum dikkat et sen kendine yetergittim canim daha cok yeni dedi kese gorunmedi.tekrar kan testi istedi yarina.