- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
katılıyorum arkadasımBiraz geç kalındı ama..
Bundan sonra etkili ve kararli bir yol izlenir umarim
Zaten aksini savunmak hata olur bir ak partili olarak eğer hükümet kararlılığını gostermeyip şu olanlardan sonra iyi niyet çerçevesinde terör örgütüne ve savunucularina müsamaha gösterirse benim ve eminim bir çok ak partili için biterBaştan Vali'ye bağlı olmamaları gerekiyordu, TSK ve Valilik ne alaka?
En azından bunun hata olduğu konusunda hemfikir olunması da iyi birşeydir.
Baştan Vali'ye bağlı olmamaları gerekiyordu, TSK ve Valilik ne alaka?
En azından bunun hata olduğu konusunda hemfikir olunması da iyi birşeydir.
Öyleydi ZeyMurEl, Vali onay vermediği sürece TSK birşey yapamıyordu. Ki bence Hatanın en büyüğüdür bu.Vur emri TSK dan değil validen mi çıkıyormuş? Ben kaçırmışım
Vali kim ayol, çoğumuz valinin adını bilmez, memur gibi gider gelir, böyle bir emir verebilmek için asgari bir geçmiş, bir kafa bir beyin gerek.
Doğudaki valilerin de HDP, PKK yandaşı olma olsalığı çok aşırı yüksek olduğuna göre zamanında barış süreci dalgasına bu kararı veren, kabul eden, onaylayan ve uygulayan tüm herkesin anasının babasının .... bayramda elini öpeceğim...
Öyleydi ZeyMurEl, Vali onay vermediği sürece TSK birşey yapamıyordu. Ki bence Hatanın en büyüğüdür bu.
Askeriye Valiliklere bağlanmamalı, askeri birlikler yaşanan bir saldırı, pusu da derhal karar verip uygulayabilmeli.
Vatan bu, Vali onay vermedi diye bekleyemez hiçbirşey.
Inşallah bundan sonra da Valiliklere yeniden bağlanmazlar.
İç güvenlik paketi matmazel, herkes aman ne güzel iç güvenlik paketi dedi ama Generaller dışındaki komutanların bile atamalarını Vali yapıyordu. TSK İç işleri Bakanlığı'na bağlandı ki, bu da yanlış.
aaaa diyeyim bide o kadar çok asker varki ailede ve ben bunu yeni duyuyorum askerin onay olması valiye baglıyımış alla alla niye ki neden yani?
ben meclis diye düşünüyordum biliyordum...hatta neden asker bir yere bağlı tamam çok ciddi durumlarda karar verme aşamalrında meclis onaylasın ama askerin işi sadece kendine ait olsun kimseye bağlı kalmasın der bunu savunurdum meğer daha da betermiş durum..
ne kadar cahilim şimdi buda sorun olur...
askeri nasıl ekarte ettiklerini görün .Öyleydi ZeyMurEl, Vali onay vermediği sürece TSK birşey yapamıyordu. Ki bence Hatanın en büyüğüdür bu.
Askeriye Valiliklere bağlanmamalı, askeri birlikler yaşanan bir saldırı, pusu da derhal karar verip uygulayabilmeli.
Vatan bu, Vali onay vermedi diye bekleyemez hiçbirşey.
Inşallah bundan sonra da Valiliklere yeniden bağlanmazlar.
İç güvenlik paketi matmazel, herkes aman ne güzel iç güvenlik paketi dedi ama Generaller dışındaki komutanların bile atamalarını Vali yapıyordu. TSK İç işleri Bakanlığı'na bağlandı ki, bu da yanlış.
Sen İçişleri Bakanı olsan, ne anlarsın, ne kadar anlarsın askeri taktiklerden, asker kökenli değilsin.
Asker illa ki yapılan savunma ve saldırıları raporlayacaksa o zaman TSK'ya özel bir bakanlık kurarsın, bakan olarak asker kökenli biri atarsın, o bakan Askerle sürekli irtibat halinde olur, raporları da Başbakana iletir, o da Cumhurbaşkanı'nı bilgilendirir.
Zaten bu iç güvenlik paketindeki karar yüzünden asker çekincelerini dile getirmişti ama dikkate alınmadı.
vali en büyük mahalli amir herhalde orduyu devlet kontrolünde tutmanın daha iyi bir yolunu bulamamışlar.
Burası Türkiye burada her şey mümkün Allahtan orduyu su işlerine bağlamamışlar. Pess yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?