- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
vali en büyük mahalli amir herhalde orduyu devlet kontrolünde tutmanın daha iyi bir yolunu bulamamışlar.
Burası Türkiye burada her şey mümkün Allahtan orduyu su işlerine bağlamamışlar. Pess yaa
İç güvenlik paketi matmazel, herkes aman ne güzel iç güvenlik paketi dedi ama Generaller dışındaki komutanların bile atamalarını Vali yapıyordu. TSK İç işleri Bakanlığı'na bağlandı ki, bu da yanlış.
Sen İçişleri Bakanı olsan, ne anlarsın, ne kadar anlarsın askeri taktiklerden, asker kökenli değilsin.
Asker illa ki yapılan savunma ve saldırıları raporlayacaksa o zaman TSK'ya özel bir bakanlık kurarsın, bakan olarak asker kökenli biri atarsın, o bakan Askerle sürekli irtibat halinde olur, raporları da Başbakana iletir, o da Cumhurbaşkanı'nı bilgilendirir.
Zaten bu iç güvenlik paketindeki karar yüzünden asker çekincelerini dile getirmişti ama dikkate alınmadı.
Bir Başkumandan Asker gibi hareket edip düşünmeli ve TSK'yı İçişleri bakanlığı ve Valiliklere bağlamamalıydı.
Desene ülke yönetecek kadınım:)Valla mune devletin senin söylediklerini önemsemesi gerekiyor. Süper güç oluruz işte ozaman :)
valla mune senin benim bir vatandaş olarak düşündüklerimizi koca koca adamlar düşünemiyor mu? yoksa dalgamı geçiyorlar topyekün milletle anlamadım.
Desene ülke yönetecek kadınım:)
Şaka bir yana da askeri düzeni, askeriyenin içindeki emir komuta zincirini, savunma ve saldırı taktiklerini ancak ve ancak asker kökenli biri anlar.
Hangi bölgede nasıl konuşlanmalı, hangi durumlarda neler yapılmalı birtek onlar bilirler, adamlar asker çünkü.
Sen ben ne Dağlıca bölgesinde zaafiyetleri biliriz, ne de hangi stratejiyi uygulayacağımızı.
Ama şuncacık şeyi düşünebiliriz, TSK bir yere bağlanacaksa o bağlanacağı yer asker adam olmalı.
Bugün özel şirketlerde bile güvenlik amirleri ya asker ya polis emeklisidir.
Neden? Çünkü onlar güvenliği nasıl sağlayacaklarını bilirler.
Kur TSK için bir bakanlık, o Bakanı da direkt asker emeklisi birisi yap, yok bunun başka yolu.
dostlar alışverişte görsünBu haber sevindirici fakat bu yetkiyi vermelerine sebep ne merak ediyorum.
Desene ülke yönetecek kadınım:)
Şaka bir yana da askeri düzeni, askeriyenin içindeki emir komuta zincirini, savunma ve saldırı taktiklerini ancak ve ancak asker kökenli biri anlar.
Hangi bölgede nasıl konuşlanmalı, hangi durumlarda neler yapılmalı birtek onlar bilirler, adamlar asker çünkü.
Sen ben ne Dağlıca bölgesinde zaafiyetleri biliriz, ne de hangi stratejiyi uygulayacağımızı.
Ama şuncacık şeyi düşünebiliriz, TSK bir yere bağlanacaksa o bağlanacağı yer asker adam olmalı.
Bugün özel şirketlerde bile güvenlik amirleri ya asker ya polis emeklisidir.
Neden? Çünkü onlar güvenliği nasıl sağlayacaklarını bilirler.
Kur TSK için bir bakanlık, o Bakanı da direkt asker emeklisi birisi yap, yok bunun başka yolu.
Abla Tunceli valiligi operasyona uzin vermiyormus epey suredir. Orada da sehitlerimiz vardi. Neye.gore izin vermiyorlar devlet bi sey yapamiyor mu ben de anlamadim?Öyleydi ZeyMurEl, Vali onay vermediği sürece TSK birşey yapamıyordu. Ki bence Hatanın en büyüğüdür bu.
Askeriye Valiliklere bağlanmamalı, askeri birlikler yaşanan bir saldırı, pusu da derhal karar verip uygulayabilmeli.
Vatan bu, Vali onay vermedi diye bekleyemez hiçbirşey.
Inşallah bundan sonra da Valiliklere yeniden bağlanmazlar.
Abla Tunceli valiligi operasyona uzin vermiyormus epey suredir. Orada da sehitlerimiz vardi. Neye.gore izin vermiyorlar devlet bi sey yapamiyor mu ben de anlamadim?
amore_donna,Mune tuncelide çatışmada yaralan 2 polisimiz elazig araştırmada hast de 0 - ve A + kana acil ihtiyaç var lütfen yardim
Tamam bizde arıyoruz ama uymuyo kimsenin kiamore_donna,
duyurmaya çalışalım, 0 negatif ve A + kan.
Ben kendi arkadaş listeme falan ulaşayım.
Elazığ'da değil mi? Dur bakalım sitede kimler Elazığ'da bir bakayım ben.Tamam bizde arıyoruz ama uymuyo kimsenin ki
Yüzlerce kişi akın etmişamore_donna,
duyurmaya çalışalım, 0 negatif ve A + kan.
Ben kendi arkadaş listeme falan ulaşayım.
Iyi çok şükür, inşallah hayırlısıyla şifa bulsunlar.Yüzlerce kişi akın etmişMune ihtiyac kalmamis elim ayagim titriyor su an
Inşallah çok teşekkür ederim artık acı haber duymak istemiyoruzIyi çok şükür, inşallah hayırlısıyla şifa bulsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?