Kızlar geçen sene esim. Kaynanamin yanında beni dövdü . Ve ondan sonra kulağımda hasar oluştu . Suçluda onlardır bu konuda.kaynanam paramizi almıştı . Vermiycez dedi . Bende duyunca nasıl olurda . Alıyorsunuz . Ve sonra vermiycez diyorsunuz dedim . Birden esim kalktı beni dövmeye kalktı . Ve sabah uyandım kahvaltı hazırladım hic ses çıkarmadım. Esim bana küstü bu konuda 1 ay konuşmadı . Ben ona neden dövdü beni incitin demedim . Sadece orda cocuğumun rızkını savundum. Ve halen kaynanam vermedi . Paraları olmasına rağmen . Bu gün doktora gittim . Kulağımdan darbe aldığım icin . Ameliyat diyor . Kulak zarının arka tarafındaki çekiç ve diğer. Bölge zedelenmiş. Ilaçla çaresi yok. Ve esime bunu dedim . Isterdiniz bana destek olsun . Bu gun eve daha gelmemiş. Saat gece 1 bekliyorum gelmesini . Sizce ne yapayım . Ve ameliyat olsam ailemi ameliyata cagirmiycam . Duysa ailem dayaktan ameliyat oluyorum . Cok üzülür . Gurbetteyim. Ailemden uzağım .off cok yoruldum . Bazen olmuyorsa olmuyor . Kızlar iyi ki burası var . Canımı sıkan bisey olsa hemen bu siteye geliyorum:)