Vurdum duymaz kocam

Kadının mesleği yoksa ve o küçük çocukları büyütmek zorundaysa ve aile desteği yoksa boşanmak yerine o adamı yasal haklarını kullanarak durduracak yani hapis cezasından korkacak adam..bunlara rağmen aynıysa adam boşanması çare olarak seçilir...

Arkadaslar yorumlarınız için coooook sagolun .

he bir de size küsen o öyle mi ;? maşallah paşama bak ya başka arzusu var mıymış acaba öbür kulağınızı da ameliyatlık etmek ister miymiş?
yani dilimin ucuna çok şeyler geliyor da ban almak istemiyorum. sizin bu evliliği ne kadar devam ettirmeniz doğru orasını bilemiycem ama inşallah bir daha böyle bir şey olmaz. aklı başına gelir umarım. size de çok geçmiş olsun

Kadının mesleği yoksa ve o küçük çocukları büyütmek zorundaysa ve aile desteği yoksa boşanmak yerine o adamı yasal haklarını kullanarak durduracak yani hapis cezasından korkacak adam..bunlara rağmen aynıysa adam boşanması çare olarak seçilir...

peki evden uzaklaştırma kararı alıp boşanmamak nasıl bir düşünce ben anlamıyorum
mahkemeler sizin oyuncağınız mı adamın gözü korksun ama boşanmaysyım da yanımda da dursun
bu nasıl bir düşünce anlamıyorum anlamıyorum

konu sahibi en büyüğü 5 yaşında cocugunuz var maşşallah
dayak yerken sevişmeyi de ihmal etmemişsiniz
yani ona da tamam da korunmayı da mı bilmiyorsun
bu gidişle 4. 5. de gelir

Başlık bile ne kadar kabullendiğinizi gösteriyor.

Beni döven ameliyatlık eden adama "kocam" diyebilir miydim çok zor.

Sonu gelmez.

Kendine saygı duymayı öğrenmeni tavsiye ederim. Ayrıca ailende bilmeli bu konuyu. Ameliyatını kesinlikle haber vermelisin.
Aileme haber verecem . Hastanede taburcu olduktan sonra. Darbeden olduğunu bilmesinler. Eve geçince haber verecem . Üzülmelerinide istemiyorum ailemin

Aileme haber verecem . Hastanede taburcu olduktan sonra. Darbeden olduğunu bilmesinler. Eve geçince haber verecem . Üzülmelerinide istemiyorum ailemin

çocuklara kim bakacak
hani siz çocuklar için bu adamı çekiyosunuz ya
bu adam sizi öldürse felç bıraksa cocuklara nolacak
hani çok düşünüyorsunuz yaa çocukları

peki evden uzaklaştırma kararı alıp boşanmamak nasıl bir düşünce ben anlamıyorum
mahkemeler sizin oyuncağınız mı adamın gözü korksun ama boşanmaysyım da yanımda da dursun
bu nasıl bir düşünce anlamıyorum anlamıyorum

konu sahibi en büyüğü 5 yaşında cocugunuz var maşşallah
dayak yerken sevişmeyi de ihmal etmemişsiniz
yani ona da tamam da korunmayı da mı bilmiyorsun
bu gidişle 4. 5. de gelir
Eğitimi,mesleği ve aile desteği olmayan bir kadının dayağa, sesiz kalmamasıdır boşanması çok zorsa.siz yaşamadığınız için asla anlayamazsınız konusahibini.polis,mahkeme oyuncak değil fakat 'boşanamayan kadını' korumak zorunda evlilik içersinde.
Kadın,çocuklarıyla evini terkedeceğine o adam edecek uzaklaştırma kararıyla ve kadının ikinci şikayetiyle hapis cezası alacak.varsa boşan demekten başka fikriniz buyrun...

Jessey Jessey sen yorum yap ben beğeneyim canım o derece nokta atışların yani

Keske böyle olaylar olmasa da yorum yapmasak
tespit yapmasak
bıktım artık kadına şiddet konularından buna göz yuman kadınlardan
özünde iyi biri diyerek bahane aramalarından

Keske böyle olaylar olmasa da yorum yapmasak
tespit yapmasak
bıktım artık kadına şiddet konularından buna göz yuman kadınlardan
özünde iyi biri diyerek bahane aramalarından

aynen artık şaşırmam diyorum daha da beterini okuyorum şaşırıyorum.
bu özünde iyi olma tabirini kim dilimize soktuysa Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın.
özünde iyi biri gerçekte kötü özünde iyi batsın onun özü

Back
X