• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurdumduymazlık...

Selam arkadaşlar,geçtiğimiz hafta eşim beni evden kovdu,baya hakaret etti, her kavgada aynı şeyi yapıyor bende evden gittim, psikoloğa gittim iki gün sonra, psikolog ikimizinde terapi almamız gerektiğini bu sürede aynı evde yaşamamamız gerektiğini söyledi, sonraki gün beni aradı, söyledim, psikologa gelirim ama sen eve gelmiyceksen psikoloğa gelmem dedi, boşanmak mı istiyorsun çabuk söyle dedi,bende sen ne istiyorsun dedim, eğer ayaklarına kapanmami bekliyorsan bekleme dedi, beni sevmiyorsan bende istemem seni dedi,ve bir daha aramadı, bugün 3.gün hala aramadı, bu ne demek
boşanmanız gerektigine dair bir byük bir işaret!

Şu adamlar sizi evden kovduklarında neden çıkar gidersiniz hiç anlamam..

Sen onu kovsana, o defolup gitsin..

Yapamıyorsan, korkuyorsan o anlık çık, git bi karakola şikayet et..
Sonra o defolup gitsin, sen otur evinde..

Diğer duruma yorum yapmıcam, kim aramış ne sölemiş anlamadım, çıkmaz sokak, geri dön..

Şu adamlar sizi evden kovduklarında neden çıkar gidersiniz hiç anlamam..

Sen onu kovsana, o defolup gitsin..

Yapamıyorsan, korkuyorsan o anlık çık, git bi karakola şikayet et..
Sonra o defolup gitsin, sen otur evinde..

Diğer duruma yorum yapmıcam, kim aramış ne sölemiş anlamadım, çıkmaz sokak, geri dön..
Mesela bir önceki kavgada çok aşırı sınırlıydı, çok git diye gözlerini patlatıp bağırdı, yoksa elimden bir kaza çıkacak deyip duvara vurdu, bu durumda nasıl onu kovayim kız , o kadar sınırlı ki

Evlilik siz kadınların gözünde ne tür bir olgu nasıl bir bilinçaltı ben cidden hayretler içerisinde okuyorum..
Eşiniz evden kovmuş(sanki sokak kedisisiniz)
Hakaret etmiş,yeri gelmiş kendisi evi terketmis..
Ailesi onu öyle kabul ediyor diye sizi de buna zorlamış,kendisini değişime sonsuza dek kapatmış ve siz hala arasın iyi ya da kötü iletişim kursun..
Eve gidersem destek alacakmis zirvaliklarina kendinizi inandirma gayretindesiniz.
Suçlu direk karşı taraf iken kendinizi nasil bir eziklik duygusu ile mücadele etmeye uğraşıyorsunuz anlamıyorum..
Pişman olan insan sizin peşinizde koşar böyle bir durumda bire bin eklemek isterseniz secenek sunmaya ve beklentiye girmeye devam edin..
Ayrılın demiyorum farkında iseniz zihniyetinizi değiştirin!

Evden kovdu ,hakaret etti hatta ara düzeltmek için aradın eve gelmezsen psikoloğa gelirim dedi ve sen hala evliliği kurtarmaya çalışıyorsunn... adam seni istemiyor zaten neyin çabası bu bence sende vurdumduymaz ol pişman olup gelir gerçekten seviyorsa..
azıcık gurur:olamaz:

Mesela bir önceki kavgada çok aşırı sınırlıydı, çok git diye gözlerini patlatıp bağırdı, yoksa elimden bir kaza çıkacak deyip duvara vurdu, bu durumda nasıl onu kovayim kız , o kadar sınırlı ki
Canım bende dedimya eğer cok sinirliyse çık git zaten ama polisle geri gel, evden kovdu gidecek yerim yok de, bak ozaman o gider sen evinde kalırsın..

Bide uzaklaştırma kararı çıkar, yanınada yaklaşamaz, belki ozaman akıllanır..

Kadın evdenmi kovulur ne biçim adam bunlar?
Kendisi defolup gitsin beğenmiyorsa..

Böyle adamlara aynen dedigimi yapacaksın, evdenmi kovdu? Polisle geri kapıya gelip onu evden atacaksınki kendini bi b.k sanıp seni sürekli evden atma tehditleriyle bezdiremesin..

aaaaaaaaahh bu kadınlar... afiş mi asalım be guzelim..

KOCAN SENI SEEEVVMİİİYÖÖÖÖÖRR !

Biraz önce aradı görüşmek için ne diyecek bilmiyorum

Eve gelmeyeceksen psikoloğa gelmem demiş. Bunda bir sorun göremedim. Tamam terapi süreci tamamlanınca gelirim diyebilirdin. Terapinin amacı bu değil mi zaten ? İnsan ayrılacağı kişiyle neden terapiye gitsin ? Boşanma ne alaka ? Boşanmamak için terapide çare arıyorum diyebilirdin. Adam psikoloğa gelmeyi kabul etmişken gereksiz çıkmazlara girmişsiniz.

Sevgi saygı yok laçkalaşmış bir ilişki.Boşanmak kolay değil ama ortada bir evlilikte yok zaten.Sadece kâğıt üzerinde bir bağlılık var.

Eve gelmeyeceksen psikoloğa gelmem demiş. Bunda bir sorun göremedim. Tamam terapi süreci tamamlanınca gelirim diyebilirdin. Terapinin amacı bu değil mi zaten ? İnsan ayrılacağı kişiyle neden terapiye gitsin ? Boşanma ne alaka ? Boşanmamak için terapide çare arıyorum diyebilirdin. Adam psikoloğa gelmeyi kabul etmişken gereksiz çıkmazlara girmişsiniz.
Zaten terapi görüp öyle geleyim dedim bunu kabul etmiyor, hatta yarın psikoloğa gidelim dedim bugün konuştuğumda bu gece eve gelmiyceksen gelmiycem dedi

arkana bile bakmadan, sil o adamı
düzelir diye umut etme sakın, düzelmiyo .........
kaç yıllık evlisinz bilmiyorum ama, gün gelecek yapacaklarından sonra bu yıllarınızı mumla arayacaksınız
keşke geri dönmeseydim, direk boşansaydım diye ..

Zaten terapi görüp öyle geleyim dedim bunu kabul etmiyor, hatta yarın psikoloğa gidelim dedim bugün konuştuğumda bu gece eve gelmiyceksen gelmiycem dedi

Eşin kızıp köpürüp sonra pişman olan tipte değil sanırım. Hala kendini haklı görüp resti çekiyor.
Barışmak istiyorsa, eşinin de yapıcı olması lazım. Şimdi gidersen terapiye en fazla 1 kere gidip vazgeçebilir.

Sevgi saygı yok laçkalaşmış bir ilişki.Boşanmak kolay değil ama ortada bir evlilikte yok zaten.Sadece kâğıt üzerinde bir bağlılık var.
arkana bile bakmadan, sil o adamı
düzelir diye umut etme sakın, düzelmiyo .........
kaç yıllık evlisinz bilmiyorum ama, gün gelecek yapacaklarından sonra bu yıllarınızı mumla arayacaksınız
keşke geri dönmeseydim, direk boşansaydım diye ..
Üç yıllık evliyiz

Eşin kızıp köpürüp sonra pişman olan tipte değil sanırım. Hala kendini haklı görüp resti çekiyor.
Barışmak istiyorsa, eşinin de yapıcı olması lazım. Şimdi gidersen terapiye en fazla 1 kere gidip vazgeçebilir.
Evet rest çekti, çok ta sınırlıydı, sinirliyim senle alakası yok dedi, bilmiyorum

Haksızken haklı olmaya çalışıyor yüzsüz. Siz de biraz gururlu olun lütfen yaaa! Adam sizi evden kovmuş hâlâ diyorsunuz ki üç gündür aramadı. :oha:

Back
X