• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vuru yüze ifadesi yine mi karamsarlık bitanesi.

Yemin ederim şu başlığı görmekten sıkıldım. Konuya adapte olamadım. Bütün capslerde fotoğraf paylaşımlarında bu. :KK59: Hayır reklamı Bile var bu ne arkadaş.

Haklısın ben de kardeşime kızıyordum yeter dıye buraya yazdım sonra :KK53:

Başlık beni mutsuz etti canım .Ama pes etmek yok .Öncelikle kendinde eksiklikler görmek yerime artı taraflarını bulalım .Eminim çok fazladır Hadi yaz sonra seni nasıl toparlarız kendiliğinden çıkacak ortayaaaa...

Artı ınan sanırım tek artı annemle babamla aramın ıyı olması sanırım .

Herşeyin farkındaymışsın zaten ne diyelim bacım "vurur yüze ifadesi laf dinle bitanesii" :KK45:

Gerçekten kusucam artık bu başlığındaki türetilmiş söz öbekleriyle karşılaşıp durmaktan. Bundan kurtulmanın bir çaresi yok mu? :confused::confused::confused::confused::confused:

Başlıktan konunu bile okuyamadım k. bakma :KK47::KK47::KK47:

bitanesi ablası abisi...sonu si ile biten samimiyetsiz her şeyden nefret ediyorum.başlıktanda anlaşalıcağı üzere demode olma yolunda ilerliyorsun.ilerde kendini evlendirme proğramları yemek proğramları izlerken bulursun ders çalışmazsan

bitanesi ablası abisi...sonu si ile biten samimiyetsiz her şeyden nefret ediyorum.başlıktanda anlaşalıcağı üzere demode olma yolunda ilerliyorsun.ilerde kendini evlendirme proğramları yemek proğramları izlerken bulursun ders çalışmazsan

bumu vereceğin fikir vs . ben sana başlığı eleştir demiyorum sorunumu zaten yazmışım bır tek sert cevabım sıze oldu nedense sızde bana asırı ıtıcı geldınız. Kırıcı olduysa kusura bakma ben senın cocugun yasındayım , zorla yazmıyorsun ben de uyeyım her şeye atlamıyorum.

Son düzenleme:
bumu vereceğin fikir vs . ben sana başlığı eleştir demiyorum sorunumu zaten yazmışım bır tek sert cevabım sıze oldu nedense sızde bana asırı ıtıcı geldınız.
doğruyu söledim ya itici gelirim tabi.bazen böle sert konuşmak gerekir kendini toplaman için.yarın en sevdiklerin konuşur acımasızca bir an evvel önüne bakmassan.

doğruyu söledim ya itici gelirim tabi.bazen böle sert konuşmak gerekir kendini toplaman için.yarın en sevdiklerin konuşur acımasızca bir an evvel önüne bakmassan.

Ben farkındaysan demode kısmına dıyorum , direk bunuda yazabılırdın mesela yaşımızı yansıtalım lutfen fıkırlerımıze.

Back
X