A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
Kimseden bir yardım beklemiyorum sadece yazıp rahatlamak istiyorum.
Yada merak ediyorum biz gibi kaç kişi var?
17 aylık evliyiz eşimle.13 ayda nişanlı kaldık.Üniversitede tanıştık
çok engelleri aştık evlendik artık kavuştuk derken .....
Eşim askerdeyken yaptığımız bir memurluk tercihi vardı, 10 ay boyunca ordan netlik kazanmasını bekledik.
Artık bu saatten sonra ses gelmez madem boşuna vakit kaybetmeyelim evlenelim yuvamızı bilelim dedik.
Evlendik çok şükür.Balayından döndük tam 3 gün sonra başvurduğumuz kurumdan telefon geldi.
Atamanız yapılacak başvuru için gelin dendi.
Gittik beraber başvuru yaptık.20 gün sonra tebligat geldi.
15 gün içinde başlamak zorundasınız diye.
Ve eşim tam 45. gün sonra gitti.Sadece 45 gün evlilik hayatımız oldu.
Bende bir kurumda memurum ve özelleşme aşamsında.Benim gitmem şartlarım uygun değildi, eşimde istemedi.1 yıl sonra tayinle gelir dedik, özel durumlarımız vardı tayin için.
Dilekçemizi verdik önce ben tayin istedim red geldi.Sonra eşim istedi gelecekti güya.Haberimizi aldık.Tayin onaylanmadı.Hizmet süresi dolmalıymış, bu sürede 4 yıl.
Ben bu devlete ne diyim bilmiyorum, bliyorumki tek biz değiliz ayrı evlilik yaşayanlar.
Çok kişi bu sebeple mağdur ama bu devlet hala bu yüzden evliliklerin sonlandığını bilmiyor.Ne yuvalar yıkılıyor haberleri yok.Mücadele yapıyoruz ama nereler gidiyo bizden biz biliyoruz.
Rabbim hayırlısıyla kavuşanlardan eder inş.Sabır sabır nereye kadar ama.
tek teselli devlet garantisi ama ayrılıkta mutluluk yok işte !!!
Yada merak ediyorum biz gibi kaç kişi var?
17 aylık evliyiz eşimle.13 ayda nişanlı kaldık.Üniversitede tanıştık
çok engelleri aştık evlendik artık kavuştuk derken .....
Eşim askerdeyken yaptığımız bir memurluk tercihi vardı, 10 ay boyunca ordan netlik kazanmasını bekledik.
Artık bu saatten sonra ses gelmez madem boşuna vakit kaybetmeyelim evlenelim yuvamızı bilelim dedik.
Evlendik çok şükür.Balayından döndük tam 3 gün sonra başvurduğumuz kurumdan telefon geldi.
Atamanız yapılacak başvuru için gelin dendi.
Gittik beraber başvuru yaptık.20 gün sonra tebligat geldi.
15 gün içinde başlamak zorundasınız diye.
Ve eşim tam 45. gün sonra gitti.Sadece 45 gün evlilik hayatımız oldu.
Bende bir kurumda memurum ve özelleşme aşamsında.Benim gitmem şartlarım uygun değildi, eşimde istemedi.1 yıl sonra tayinle gelir dedik, özel durumlarımız vardı tayin için.
Dilekçemizi verdik önce ben tayin istedim red geldi.Sonra eşim istedi gelecekti güya.Haberimizi aldık.Tayin onaylanmadı.Hizmet süresi dolmalıymış, bu sürede 4 yıl.
Ben bu devlete ne diyim bilmiyorum, bliyorumki tek biz değiliz ayrı evlilik yaşayanlar.
Çok kişi bu sebeple mağdur ama bu devlet hala bu yüzden evliliklerin sonlandığını bilmiyor.Ne yuvalar yıkılıyor haberleri yok.Mücadele yapıyoruz ama nereler gidiyo bizden biz biliyoruz.
Rabbim hayırlısıyla kavuşanlardan eder inş.Sabır sabır nereye kadar ama.
tek teselli devlet garantisi ama ayrılıkta mutluluk yok işte !!!