Ne güzel dostsun sen...
Uzun zamandır giremiyordum KK'ya şifremi unutmuştum.Kayrama verdim ilk öğrendiğimde haberi.Biliyordum ki benden çok sevinecekti,benim derdime benden çok üzülmedi mi...Bilirdim bilirdim de bunu burayı açıp okuyunca...Konuşamıyorum...Fazla söze de gerek yok zaten.Benim "başkasının derdini kendi derdiniz bilmedikçe,başkasına kendiniz kadar yanmadıkça cennete giremezsiniz"hadisini doğrularcasına yaramı yarası bilen güzel arkadaşım.Benim değil belki ama işte bu sizin dualarınızın hür*****e,benim değil belki ama eşimin başkalarının çocuklarını kucakladığındaki o mahzun bakışlarının hür*****e,benim değil belki ama bana benden çok yananlar hür*****e...Ben de inanıyorum artık cennet kuşum kardeşini gönderiyor annesine...Sadece buna inanmak istiyorum...Elimi hiç bırakmayın.dilinizden hiç düşürmeyin olur mu güzel haberi birlikte kutlayacağız inşallah 9 ay sonra Allahın izniyle...
Kayram ...Can arkadaşım...Hep orda ol emi sen..Ben her seslendiğimde şimdiki gibi orda...Seni çok seviyorum...
Ne güzel dostsun sen...
Uzun zamandır giremiyordum KK'ya şifremi unutmuştum.Kayrama verdim ilk öğrendiğimde haberi.Biliyordum ki benden çok sevinecekti,benim derdime benden çok üzülmedi mi...Bilirdim bilirdim de bunu burayı açıp okuyunca...Konuşamıyorum...Fazla söze de gerek yok zaten.Benim "başkasının derdini kendi derdiniz bilmedikçe,başkasına kendiniz kadar yanmadıkça cennete giremezsiniz"hadisini doğrularcasına yaramı yarası bilen güzel arkadaşım.Benim değil belki ama işte bu sizin dualarınızın hür*****e,benim değil belki ama eşimin başkalarının çocuklarını kucakladığındaki o mahzun bakışlarının hür*****e,benim değil belki ama bana benden çok yananlar hür*****e...Ben de inanıyorum artık cennet kuşum kardeşini gönderiyor annesine...Sadece buna inanmak istiyorum...Elimi hiç bırakmayın.dilinizden hiç düşürmeyin olur mu güzel haberi birlikte kutlayacağız inşallah 9 ay sonra Allahın izniyle...
Kayram ...Can arkadaşım...Hep orda ol emi sen..Ben her seslendiğimde şimdiki gibi orda...Seni çok seviyorum...
Vuslatı tanımaz mıyım.Yazılarını okuduğumda her satırında kendi duygularımdan birşey bulduğum, kendimé "bu dünyada senin gibi acılı annelerden biri "dediğim Vuslat. Acısının karşısında teselli etmeyi bırak ne yazarsam yazayım kelimelerin yatersiz olduğu ve yazılarına uzun uzun bakıpta bir a harfi bile yazaadığım Vuslat ,meslektaşım vuslat. Evladım için dualar ederken Yusufa da dualar gönderdiğim Vuslat. Emirciğimin yakınlarındadır Yusuf dediğim melek bebeğin annesi Vuslat. Yusufçuk kolyeme bakarken aklıma hep gelen Vuslat. Karnında bir bebeği daha. Mutluluktan ağlamak daha başka. İnsanın içi daha bir dolup taşıyor. İnsan nasıl hissediyor kendini vuslat. Nasıl olduğunu ço k merak ediyorm. Psikolojini, duygularını. Allah sana bebeğini sağlıklı uzun ömürlü olarak kucağına almayı benim yapamadığım ama arzuladığım herşeyi sana yaşamayı nasip etsin
Kayra42 mesajıma ceavp verdiğin ayrıca güzel dileklerde bulunduğun için teşekkür ederim. Sanırım sende bebeğini kaybedip daha sonra yine anne olmuş birisin. Ben Emirim diye yanıp kavrulan gittikçe eriyen bir anneyim. Birşey sorabilir miyim Allah sağlıklı bir evlat nasip ettiği zaman insan o zaman mutlu olabiliyor mu, uzun zamandır gülmeyen bu kalp gülebilyor mu? Bu soruyu okadar çok merak ediyorum ki? Acaba sağlıklı bir bebeğim olsaa Emirimin üzerine hiç mutlu olabilir miyim acaba bebeğimi kaybetmeden önceki ben gibi olabilir miyim? Ne dersin?
kayra inan arkadaşlığınıza hayran kaldımm...
vuslat arkadaşımıda cokk cokk yürekten tebrik ediyorummm..rabbim inş. bebeğini bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsinn inşallah 9 ay boyunca sağlıklı hamilelikler gecirmeyi nasip etsinn...
okuyunca gözlerim dolu doluu oldu...allahım hiç kimseyi bu yolsa zorluklarla sınamasınn cok zor..
inşallah rabbim tüm melek annelerine sağ salim hayırlı evlatlar nasip eder..
bende 5 melek annesiyimm adlarını bile koyamadığım meleklerimm..hiçbirini unutmamış olsamda kızımın o minik elleri minik ayakları o minicik bedeni gözlerimin önünden gitmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?