VUSLATımın cennet kuşu kardeşini yolladı...haydi duaya dostlar....

kayra42

hayatımın aşkı 3 erkek:))
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
4.107
50
358
Diğer
vuslatı tanırsınız birçoğunuz.tanımayanınız için kısaca anlatayım...vuslat 8 aylık oğlunu cennete yolcu etmişti.henüz karnındayken yavrusunun hasta olduğunu öğrenmiş aldırma tekliflerine karşı çıkmıştı.cennet kuşu yusuf bebek annesinin karnında ilk ameliyatını olmuştu bile.onun güçlü annesi yusuf için çok savaşsada rabbim o güzel bebeği yanına almıştı.annesi biliyordu aslında oğlunun akibetini ama ana yüreği işte ne denir ki....Gittin…Geride tarifi imkansız acılar,onulmaz yaralar bırakarak gittin…Çözülmesi zor denklemlerle, cevaplanması zor sorularla bırakıp gittin…diye seslendi annesi onun ardından....
vuslatla melek anneleri sayfasında tanıştık...canda can oldu benim için...acım ne kadar onunki kadar derin olmasada anneydim bende...bende 27 haftalık oğlumu EFE mi toprağa damat vermiştim...ama vuslatın gücünü dirayetini gördükçe hayran oldum ona.ama ne denir nasıl konuşulurduki bu...sustum...satırlarımla anlatmaya çalıştım ona hislerimi...çaresizliğinde ağladım,umutlu olduğunda sevindim.çok sevdim onu...öyle çok benimsedimki dilimden yeniden anne olması için duam hiç düşmedi.tanıdığım tüm hamilelerden dua istedim.anne olmalıydı eğer yeniden anne olursa acısı hafifleyecek yarasına merhem gelecekti.zamanı var diyordu.içten içten kırılmasından korkarak hadi artık yeter diyordum.onu üzmek incitmek isteyeceğim son şeydi.geçen ay artıkdüşünüyorum dedi...umutlandım içimde baharlar açtı.ve öğretmenler gününde çok şükür bana en güzel hediyeyi verdi...VUSLATIM CANIM ARKADAŞIM HAMİLEYDİ....
yürekleri yangın yeri olan melek anneleri,güzel anne adayları ve anne olmak için dua eden dostlarım....sizlerden ricam dualarınıza VUSLATıda ekleyin.sağlıklı sıhhatli özürsüz kusursuz kavuşsun yavrusuna.bir kere yandı ya yüreği bir daha yanmasın.yeni bebeğinde yusufunun kokusunu da doya doya çeksin içine.yarım kalan hayalleri tamamlansın.geleceğini yavrusunun üzerine kursun...allah insanların birbirine ettiği duaları daha çabuk kabul edermiş babam öyle der.birbirimize dua edelim.darda kalana zorda olana rabbimi çağıralım.o neye ol demişte olmamış...yumurtaya can veren rabbim vuslatımla beraber dileyen isteyen herkese anneliği tattırsın.hiçbir anneye evlat acı yaşatmasın.rabbim merhametiyle terbiye etsin....dualarınızı arkadaşımdan eksik etmeyin ne olur...
canım arkadaşım....hep yanındayım dedim arkanda.sesinin duyulmadığı anda sessiz çığlığın olurum dedim adını boşuna can koymadım...korkularını bir kenara bırak desemde olmayacak biliyorum ama inan bana yusufununda duasıyla sağlıkla kavuşacaksın kuzuna.dualarım seninle.bu kez vuslatı doya doya yaşayacaksın.umuduna umut geliyor.seni çok seviyorum....

içten içe sessızce bende takıp edıyordum vuslatı .cok zor yasadıkları Allah kımseye yasatmasın daha dun aklımdan gectı ve bu ahebr benıdecok sevındırdı Allah ım bebegıne ona bagışlasın dualarımda inş.guzel haberlerını beklıyorum yusuf un güclü annesınden...

melek annelerinden öğrendim mutlu haberi. ne kadar sevindim anlatamam.allahım yüzünü güldürsün artık.içinde sakladığı tüm güzellikleri yaşat ona allahım.doyasıya çıkarsın keyfini herşeyin.tüm olumsuzluklar ondan uzak olsun, korkmasın hiçbirşeyden bu sefer kollarımda olacaksın bebeğim desin.
unutmak imkansız biliyorum, bende melek annesiyim.herbirinin yeri apayrı içimizde.yusufumuz kardeşini yollamış ne mutlu. darısı bu mutluluğu tatmak isteyen herkesin başına inşallah
çok güzel yazmışın arkadaşım,tüylerim diken diken oldu.

ben 3 melek annesiyim vuslat arkadaşımızı ve yaşadıklarını biliyorum çok güçlü çok sabırlı bir anne o. Şimdi de inşallah bu sabrının mükafatını alacak. Kendisine sağlıklı bir gebelik ve hayırlı, sağlıklı bir evlat diliyorum.

Ne güzel dostsun sen...

Uzun zamandır giremiyordum KK'ya şifremi unutmuştum.Kayrama verdim ilk öğrendiğimde haberi.Biliyordum ki benden çok sevinecekti,benim derdime benden çok üzülmedi mi...Bilirdim bilirdim de bunu burayı açıp okuyunca...Konuşamıyorum...Fazla söze de gerek yok zaten.Benim "başkasının derdini kendi derdiniz bilmedikçe,başkasına kendiniz kadar yanmadıkça cennete giremezsiniz"hadisini doğrularcasına yaramı yarası bilen güzel arkadaşım.Benim değil belki ama işte bu sizin dualarınızın hürmetine,benim değil belki ama eşimin başkalarının çocuklarını kucakladığındaki o mahzun bakışlarının hürmetine,benim değil belki ama bana benden çok yananlar hürmetine...Ben de inanıyorum artık cennet kuşum kardeşini gönderiyor annesine...Sadece buna inanmak istiyorum...Elimi hiç bırakmayın.dilinizden hiç düşürmeyin olur mu güzel haberi birlikte kutlayacağız inşallah 9 ay sonra Allahın izniyle...

Kayram ...Can arkadaşım...Hep orda ol emi sen..Ben her seslendiğimde şimdiki gibi orda...Seni çok seviyorum...

Tebrikler canim senin adina cok sevindim Rabbim bu bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin....
Cektigin bütün acilardan sonra bu bebeginin sana ilac gibi gelmesini diliyorum...

Darisi benim ve bütün Melek Annelerinin basina...

Insallah rabbim bebegini kucagina alip büyütmeyi nasip etsin canim,Sana saglikli bir hamilelik ve saglikli bir evlat dilerim,rabbim yardimcin olsun

Vuslatçım senin sessiz takipçilerinden biride bendim...senin yaşadıklarını baştan sona defalarca okudum...her seferinde sana birşeyler yazmak istedim ama olmadı çünkü gözyaşlarım buna izin vermedi... yazdıklarını okudum gittim bebeklerime sarılıp ağladım...hemde defalarca...benim ikiz yavrularım var daha öncede 10 haftalık bir düşüğüm oldu o sayede bu forumla tanıştım. ben sık sık bu topiğe girer bebeğini kaybeden annelerin yaşadığı sıkıntılarını okurum. sevinçte üzüntüde hepimiz için...ve rabbime herşey için şükrederim her dakika...hamilelik haberine o kadar sevindim ki anlatamam..bundan sonra dualarımdasın...rabbim miniğini sağlıkla kucağına almayı ve analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

tüm dualarımız seninle..allahım sana bu bebeğini sağlıklı bir şekilde bağışlasın doya doya sever öper kucaklarsın ve birlikte sağlıklı nice ömürler geçirirsin...darısı tüm melek annelerin başına arkdaşım..kendine ve bebeğine çok iyi bak

dedim ya adımı boşuna can koymadın diye....arkandayım...tam yüreğinin kıyısında sana ve yüreğine bekçilik yapacağım bu zorlu yolculukta....elini tuttum bırakmam.seni düşünerek yarım bıraktığım uykularımı sen meleğini dünyaya getirdiğinde tamamlayacağım...mutlu olduğunu bilecek mutluluğunla sevineceğim.dostsun sen....sanal alemde dostluk olmaz diyenlere inat CAN DOSTSUN sen....varlığım varlığına armağan olsun dediklerimizdensin sen.elin ellerimde yüreğin bebeğin ve sen rabbime emanetsiniz.çünkü ben her gece sizi en güvenilire emanet ederik yatıyorum.canım arkadaşım dualarımız seninle....

çok sevindim,Allah a sonsuz şükürler olsun.İnşallah sağlıkla kucağına alır ve sağlıkla büyütürsün meleğinin kardeşini vuslatcım

ben de uzaktan takip ediyordum,çoooook sevindim çok.inşallah herşey çok güzel olacak bundan sonra.hep ama hep aklıma geldiğinde duayı dilimden düşürmeyeceğim vuslat.senin ve bebişinin sağlığı için olacak tüm dualarım.bu günün mutlu haberi oldu benim için.çok sevindim..

Vuslatı tanımaz mıyım.Yazılarını okuduğumda her satırında kendi duygularımdan birşey bulduğum, kendimé "bu dünyada senin gibi acılı annelerden biri "dediğim Vuslat. Acısının karşısında teselli etmeyi bırak ne yazarsam yazayım kelimelerin yatersiz olduğu ve yazılarına uzun uzun bakıpta bir a harfi bile yazaadığım Vuslat ,meslektaşım vuslat. Evladım için dualar ederken Yusufa da dualar gönderdiğim Vuslat. Emirciğimin yakınlarındadır Yusuf dediğim melek bebeğin annesi Vuslat. Yusufçuk kolyeme bakarken aklıma hep gelen Vuslat. Karnında bir bebeği daha. Mutluluktan ağlamak daha başka. İnsanın içi daha bir dolup taşıyor. İnsan nasıl hissediyor kendini vuslat. Nasıl olduğunu ço k merak ediyorm. Psikolojini, duygularını. Allah sana bebeğini sağlıklı uzun ömürlü olarak kucağına almayı benim yapamadığım ama arzuladığım herşeyi sana yaşamayı nasip etsin

Canım arkadaşım, inanki çok sevindim. Rabbim seni en güzel mutluluklarla ödüllendirsin.

canım arkadaşım...sana başın sağolsun gibi bir cümle kurmak istemiyorum bu cümle oğlumu kaybettiğimde bana söylendiğinde sağolacak başmı kaldı derdim hep...allahım sabır güç versin...bizmelek anneleri malesef acının en büyüğüyle sınandık...herkes bana bakıp daha çok küçük nasıl kaldıracak bu acıyı derken gülümserdim...çünkü acı yakıp kavuşmuştu çoktan beni....
ben anne oldum yeniden arkadaşım ve daha birçok melek annesi ane oldu olmaya hazırlanıyor.umudunu kaybetmeyen herkes gibi...evet vuslatım hamile....ettiğim duaların,en azından payıma düşenlerin yüce huzurda kabul olması öyle güzel ki....
vuslat girerse sorulrını seve seve cevaplar ama sana sadece şu kadarını söyleyeyim....çok mutlu,mucizesine çok bağlı ama DELİ GİBİ KORKUYOR.....haklı olarak...ama inşalla bu kez yarım kalan hayallerini yeni bebeğiyle(ben melek demek istemiyorum,sonra uçup gidiyorlar)yeni KANATSIZ MELEĞİYLE tamamlayacak...darısı
senin nezninde önce tüm melek nnelerinin sonrada isteyen tüm anne adaylarının başına....

DUALARINIZI VUSLATTAN VE BEBEĞİNDEN EKSİK ETMEYİN NE OLUR....

Kayra42 mesajıma ceavp verdiğin ayrıca güzel dileklerde bulunduğun için teşekkür ederim. Sanırım sende bebeğini kaybedip daha sonra yine anne olmuş birisin. Ben Emirim diye yanıp kavrulan gittikçe eriyen bir anneyim. Birşey sorabilir miyim Allah sağlıklı bir evlat nasip ettiği zaman insan o zaman mutlu olabiliyor mu, uzun zamandır gülmeyen bu kalp gülebilyor mu? Bu soruyu okadar çok merak ediyorum ki? Acaba sağlıklı bir bebeğim olsaa Emirimin üzerine hiç mutlu olabilir miyim acaba bebeğimi kaybetmeden önceki ben gibi olabilir miyim? Ne dersin?

Kayra 42 bende senin bi arkadaşın için ne güzel düşüncelere sahipliğine hayran kaldım. varmı senin gibi arkadaş, ya kaldımı ki ay çok kıskandım vuslatı bak şimdi böle bi arkadaşa SAHİP olduğu için. Bende 7 yıldr bebek bekleyen düşükleri olmuş ve umudunu yitrmeyen bi ane adayı olarak

Son düzenleme:
kayra inan arkadaşlığınıza hayran kaldımm...
vuslat arkadaşımıda cokk cokk yürekten tebrik ediyorummm..rabbim inş. bebeğini bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsinn inşallah 9 ay boyunca sağlıklı hamilelikler gecirmeyi nasip etsinn...
okuyunca gözlerim dolu doluu oldu...allahım hiç kimseyi bu yolsa zorluklarla sınamasınn cok zor..
inşallah rabbim tüm melek annelerine sağ salim hayırlı evlatlar nasip eder..
bende 5 melek annesiyimm adlarını bile koyamadığım meleklerimm..hiçbirini unutmamış olsamda kızımın o minik elleri minik ayakları o minicik bedeni gözlerimin önünden gitmiyor..

canım rica ederim....ne demek...yazdıysan elbet cevap vereceğim.evet malesef bende bir melek annesiyim....malesef 4 gün tutabildim miniğimi bu hayatta...sonra yaz ortasında kışı yaşatarak gitti...ellerim yüreğim karnım bomboş....yeniden anne oldum çok şükür...hikayeni okudum,yazacak birşey bulamadım arkadaşım...ne diyebilirimki nasıl teselli edebilirim...herşeyin şu anda senin için çok anlamsız olduğunu bilirken ne yazabilirim.tüm inancımla sessizce sabır dilemekten başka elimden birşey gelmiyor üzgünüm....yeni bebek evet canım hayata bağlıyor.hani için cayır cayır yanar ya o yangının ateşi daha az yakıyor.malesef eski sen olman mümkün değil.yarım kaldın bir kez.dünyanın en ağır acısı sol yanını aldı gitti...ama mutlu oluyorsun canım.minicik bir yürek giriyor hayatına.büyümesini izliyor hayatını ona empoze ediyorsun.aklına geliyor yitirdiğin,gelmezmi hiç can o....ağlıyor yanıyor kavruluyorsun ama kabulleniyorsun...en kısa zamanda düşün bence canım....rabbim yardımcın olsun....

allahım sana sabırlar versin arkadaşım.bir tanesi beni yok etmişken nasıldayandın düşünemiyorum..rabbim mükafatını versin inşallah....dualarını yürekten amin diyorum.arkadaşlıktan öte vuslat benim için.dedim ya adını can koydum....onun sessiz çığlığı duacısıyım o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…