Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynısı var zerre memnun değilimEğer malum turuncu alışveriş sitesinde direkt öne çıkan kivinin 500 küsür fiyatında olan makinayı diyorsanız almayın.Arkadaşım aldı boyutu pankek boyutu gibi küçük.Makina alacaksanız bende korkmaz var hem boyutu ideal hem çok memnunum onu düşünebilirsiniz.
Bence tavada çevir vs derken çok zaman alır ben goldmaster jelly inox waffle makinesi kullanıyorum çok memnunum. Derinliği de çok güzel pişirme hızı da. Tavsiye ederim.Arkadaşlar buraya yazılıyor mu bilmiyorum ama hızlı bir cevaba ihtiyacım olduğu için yazmak istedim. Ben yarın sabah birkaç şey sipariş edecektim ve bunlara ek waffle makinesi sipariş etmek istedim anlık bir karardı. Kiwinin waffle makinesi son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı. Güzel görünüyor ama güvenli olur mu? Ya da diyorum waffle tavası mı alsam bozulma gibi bir durumu olmaz en azından. Ama tat olarak fark eder mi makine ve tava onu da bilmiyorum. Etrafıma da sordum hiç kullanan yok o yüzden buraya sormak istedim. Bazı markaları önermeyin ama waffle makinesine 2000 tl gibi bir şey vermek istemiyorum. Kiwi 900 tl gibi bir şeydi. Tavalarda 700-900 arası. Lütfen bilen biri akıl versin yarın sabah sipariş edeceğim
Korkmaz sipariş ettim bugün ne kadar süredir kullanıyorsunuz acabaAlacağınız markanın kullanıcı yorumları yardımcı olur.
Hangisinden memnun değilsiniz acaba korkmaz mı kiwi mı?Bende de aynısı var zerre memnun değilim
1 yıl oldu ben çok sık yapmıyorum ama bir sıkıntısını da görmedim uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.Korkmaz sipariş ettim bugün ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba
Korkmaz sipariş ettim galiba çıkıyor plakaTava daha mantıklı elektronik olmadığı için rahatça yıkayabilirsin temizleyebilirsin, kiwi yi bilmiyorum ama arkadaşımdaki başka bir markada makinenin plakaları çıkmıyor ve rahatsız edici aslında pek bir temizlenecek bir şeyi yok bana göre ama maalesef arkadaşım obsesif gibi bir şey temizlik konusunda o yüzden rahatsız böyle bir sıkıntınız varsa makinede plakalar çıkıyor mu sorun
Tavada waffle şeklinde ama ya tost yapılacak gibi değil. Waffle makinesi aldım düşündükten sonraTava bence ya makineye gerek yok yer kaplıyor. Tavada tost falan da yapılır hem
Gereksiz sayılır evet eşim de aynı şeyi söyledi ama makine aldım ve tost yapma şeysi yok maalesef2 yuzu var ise bi tarafiyla tost obur tarafiyla waffle yapiliyorsa makine alin, yok sadece waffle yapiliyorsa gereksiz buldum ben.
Ne güzel denk gelmişsiniz. Maalesef şu an Türkiye'de pek uygun değil uygun olanlar da düşündürüyor. Korkmazın makinesini sipariş ettimTavayı hic duymadım. Bence makinesini alın. Surekli pişiren biri için baska şeylerle uğraşmak çok gereksiz olmaz mı? Bende ok diye bir makine var almanyadan aldım, en ucuzuydu ve gayet güzel is görüyor. Chaffle diye bir sey var ben genelde ondan yapıyorum. Tuzlu waffle gibi düşün, un yok yumurta, peynirler, zeytin falan filan koyuyorum mis gibi kahvaltılık çıkıyor 2 dkda 2 kisiye. Misafir çocuklarına falan da waffle yapıyorum.
Ben tost makinesinde hiç beceremedim yaİkiside değil. Tost makinasında gayet güzel yapılıyor.
Onu sipariş ettim bugün. ne güzel bir fiyat ben 1700e aldım siz bu fiyatı söyleyince çok garip geldiKorkmazın waffle makinesini kullanıyorum. Zamaninda 160tl ye almıştım o kadar eski yani gayet guzel calisiyor. Yapışma vs yapmiyor bu yüzden temizliği kolay. Tablalar çıkmıyor ama. Tadı da pisirmesi de güzel. Hic arıza durumu da olmadı bu yüzden tavsiye edebilirim size.
Korkmaz'ın makinesini aldım alanlar beğenmiş. Kiwiye ben de bir türlü güvenemedimKiwi baska makinelerini kullandım çay kahve vs . 1 yıl içinde ikisi de bozuldu.
Başka marka bakabilirsiniz uzun ömürlü olsun istiyorsanız
Hani krep tavaları oluyor ya hep onda yapıyordum ben. Nefis yemek tariflerinin tavada waffle tarifiniHaftada iki kez nerede yapıyorsunuz
Tarifi bende merak ettim
Krep tavası oluyor ya hep onda yaptım. Tost makinesinde denedim böyle incecik sert bir şey oldu ben beceremedim. Ama tavada yapınca aşırı yumuşak oluyor ben o hafif kıtırlığı çok seviyorumEğer sürekli yiyorsanız şimdiye kadar siz nerede yapıyordunuz waffle'ı? Tost makineniz varsa onda da olur.
Makine aldım bugün dayanamadımTava daha kullanışlı, tavada silikon kalipla yapsaniz? Bir de tarif alabilir miyim epeydir yapmadım :)
Ben de sipariş ettim bugün inşallah memnun kalırım :)Bende makine var l. İyi ki almışım. Severim elektroniği.