• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Waffle makinesi mi yoksa waffle tavası mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi banulk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben makine diyorum tost makinesinde de olmuyor waffle makinesi daha derin bende homend var tuzlu sağlıklı waffşe yapıyorum kendime kahvaltı için yer kaplıyo da abartılacak bi kaplama yok benim evim mutfak elektronik çöplüğü waffle gerçekten kullanılıyor
Makine aldım bugün. Korkmazdan aldım ama aslında homend alacaktım. Hani şu hem tost hem waffle yapandan. Sizinki o muydu? Birkaç kötü yorum görünce vazgeçtim

Waffle için makineye gerek yok bence, sürekli tost makinesinde yapıyorum dışarıda yediklerimle aynı oluyor tadı. Bence güzel bir tarifi tost makinenizde deneyin boşu boşuna yer kaplamasın makine :)
Tost makinesinde ben neden hiç beceremiyorum acaba bir iki kez denedim hiç iyi olmadı ya

Makine aldım bugün. Korkmazdan aldım ama aslında homend alacaktım. Hani şu hem tost hem waffle yapandan. Sizinki o muydu? Birkaç kötü yorum görünce vazgeçtim
Hayır sadece waffle bence iyidir korkmaz kaliteli bi marka

Tuzlu waffle tarifi nedir peki nette yazan herhangi bir tuzlu waffle tarifi olur mu?
Olur ben kafama göre takılıyorum mesela kabaklı yapıyorum kabak havuç 2 yumurta peynir un tereyağı peynir ya da un ıspanak peynir yumurta kafama göre sebze ekliyorum sağlıklı unlar 🤣 güzel seçenek oluyor mesela bi ara yulaf unuyla yapıyordum içine salça makineye az hamur koyup içine zeytin mantar pizza gibi çıtır çıtır oluyor bi ara karnivore beslendim çook tarif var

Olur ben kafama göre takılıyorum mesela kabaklı yapıyorum kabak havuç 2 yumurta peynir un tereyağı peynir ya da un ıspanak peynir yumurta kafama göre sebze ekliyorum sağlıklı unlar 🤣 güzel seçenek oluyor mesela bi ara yulaf unuyla yapıyordum içine salça makineye az hamur koyup içine zeytin mantar pizza gibi çıtır çıtır oluyor bi ara karnivore beslendim çook tarif var
Valla siz böyle anlatınca bile çok lezzetli geldi hepsi mutlaka deniycem ❤

Back
X