ben eczacıyım burayı çok yakinen takip ediyorum ama hiç üye olmamıştım :) eşimin mailiyle üşenmedim bugün üye olaym dedim yamuna korse ile ilgili yorumları burdan okudum çok korkarak sipariş ettim bugün sonucu görünce üye olayım 2-3 kişiye faydam dokunur belki diye düşünüyorum açıkçası.benim eczanemde de zayıflama ürünleri satıyorum ara ara ama ben böyle bir şey görmedim.tam 14. günümdeyim ve bel çevremde 6 cm incelme var gündüz çalışırken kullanıyorum gün içerisinde hiç yedirtmiyor.ben tavsiye ediyorum bugn yeğenime ve bir arkadaşıma daha sipariş verdik.janow arkadaşımada geçmiş olsun diyorum ama parasını almış sorunu çözülmüş,burdan bile kurumsallıkları belli.daha önce instagramdan bir elbise aldım nasıl iğrençti nasıl çirkindi şu an yardımcım elif hanım iş yaparken giyiyor
ve ne iadesi Allah aşkına engellediler geçtiler bende 90 liranın peşine düşmedim tabiki ama haram zıkkım olsun diyorum her aklıma geldiğinde.yamuna korseden memnunum uzun lafın kısası çokda güler yüzlü değiller ama 1 günde elime ulaştı kalitesi iyi ve denildiği gibi zayıflattı kafi benim için.