walking dead'e kardeş dizi geliyor

Validen beter mi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ya gazelim , twd ye bağlansın güzel olur , kadro olarak bağlansa hele son bölümlerde tadından yenmez :KK51::KK51:

Peki bu dizi ilk nasıl ortaya çıktığını açıklamazsa :mad: ? Sonuçta burada da pat diye virüslü insanlar oluverdi .Yoksa buna da mı bir kardeş dizi gelecek :KK45:

yok ausum aman birleşmesin yaa , ay düşünemiyorum Madison ile Rick birbirinden hoşlaşır falan :D
vermeyiz biz rick'imizi... belki de daryl'a falan sulanır o kadnınn kızı alicia mıydı neydi :D
şaka bi yana birleşmeleri hoş olurdu ama saçma yanları da olurdu...
twd finalinde virüsün nasıl çıktığını açıklayacak... ama fear twd nasıl bir yol izleyecek o merak konusu

Hiç iç açıcı bir başlangıç olmadı bana göre. İçim sıkıldı izlerken. Annesi ölenin ergen tripleri, onun ablasının telsizde geyik yapması hayır yani yanından geçip gittiler bir grubun yardım etmeden hala neyin peşindesin telsizdekileri çağırıyor birde, başrol kadının iyilik meleği olması, zenci olanın benim teknem diye ortada gezmesi.. Bana tek batmayan uyuşturucu bağımlısı olan çocuk.. Umarım biraz daha iyiye gider dizi..

Hiç iç açıcı bir başlangıç olmadı bana göre. İçim sıkıldı izlerken. Annesi ölenin ergen tripleri, onun ablasının telsizde geyik yapması hayır yani yanından geçip gittiler bir grubun yardım etmeden hala neyin peşindesin telsizdekileri çağırıyor birde, başrol kadının iyilik meleği olması, zenci olanın benim teknem diye ortada gezmesi.. Bana tek batmayan uyuşturucu bağımlısı olan çocuk.. Umarım biraz daha iyiye gider dizi..

zenci adama kızmıyorum ben, çünkü hastalığın nasıl bişey olduğunu ne yolla bulaştığını bilmiyorlar, riske girmek istemiyor anladığım kadaryla.... zaten nick ve ailesini yanına aldı.. bu da büyük bişey... ama alicia 'ya gıcık oldum... resmen telsizde muhabbet ediyor... konuşmanın sonunda 'aşkım önce sen kapaaaat, yok yok sen kapaaat' diyecekler diye bekledim yani...
zombilerin yüzebiliyor olması da enteresan :KK14:

Hmm yeni gördüm gazelim .
Bu yoklukta iyi gider umarım .
Yarın bakarım .

çerez niyetine izleniyor ahrtetim yoksa twd nin yanında bile geçemeyecek konuma bir dizi..varmı bulabildiğin bir dizi tavsiye edeceğin.. boştayım ben izlemiyorum bişey..:KK14:

zenci adama kızmıyorum ben, çünkü hastalığın nasıl bişey olduğunu ne yolla bulaştığını bilmiyorlar, riske girmek istemiyor anladığım kadaryla.... zaten nick ve ailesini yanına aldı.. bu da büyük bişey... ama alicia 'ya gıcık oldum... resmen telsizde muhabbet ediyor... konuşmanın sonunda 'aşkım önce sen kapaaaat, yok yok sen kapaaat' diyecekler diye bekledim yani...
zombilerin yüzebiliyor olması da enteresan :KK14:

çerez niyetine izleniyor ahrtetim yoksa twd nin yanında bile geçemeyecek konuma bir dizi..varmı bulabildiğin bir dizi tavsiye edeceğin.. boştayım ben izlemiyorum bişey..:KK14:
Ben de hak veriyorum elbette ama yaptığı iyiliği sürekli dile getirince bana itici geldi :) O yüzme muhabbeti bana da saçma geldi dipte olmaları gerekmez mi onlarıno_O

Zombi olsun çamurdan olsun diyerek izliyorum. Salazar mı Baltazar mı o amcada iş var, Nick'i de sevdim ehheh çakma Johnny Depp'im benim :confused: Üçüncü sezon onayı almış ama TWD ile birleşmesi imkansız gibi çünkü bu dizi altı sene öncesini anlatıyor. Ayrıca Darly reyiz > tüm FTWD & TWD :KK8::KK8:

Zombi olsun çamurdan olsun diyerek izliyorum. Salazar mı Baltazar mı o amcada iş var, Nick'i de sevdim ehheh çakma Johnny Depp'im benim :confused: Üçüncü sezon onayı almış ama TWD ile birleşmesi imkansız gibi çünkü bu dizi altı sene öncesini anlatıyor. Ayrıca Darly reyiz > tüm FTWD & TWD :KK8::KK8:

birleşme olayı söylenti zaten.. sadece hastalığın virüsün çıkışı yayılışı falan filan konular işlenecekmiş bu dizide diye duydum

Sezon finali de yaptılar şimdi. Yok ya sevemedim o başrolleri çok mu aradılar o kadını görünce bile sinirim zıplıyor benim.

Back
X