Waterlilyage İle Ramazan Günlüğü

reçel aşkımdan dolayı kilom sabit kalıyordu. ama bugün pilatese de başladım. :) Umarım başlangıç kilomdan açık ara veririm. herkes gibi inşalllahhhhhhhhhhhhh :) :52:

Benimde kasimda abimin dugunu var 60kiloyum 5kilo versem yeter yillardir ayni kilodayim iniom cikiom yine buraya geliom anlayacagin boyum da 1.63 iste bende orocum suan cok acim mesela :)

kızlarr aranıza bende bugün katılıyorumç bugün oruçlu değilim ama yarın tutacağım. bende 56 kiloyum boyum 1.63
52 olmam gerekiyor yani önceki kiloma ulaşmak istiyorummmm

reçel aşkımdan dolayı kilom sabit kalıyordu. ama bugün pilatese de başladım. :) Umarım başlangıç kilomdan açık ara veririm. herkes gibi inşalllahhhhhhhhhhhhh :) :52:

merhaba
pilatesi kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa gittiğiniz bir yer var mı? bende evde yapmak istiyorum da. nerden başlayacağımı bilmiyorum açıkçası

benimde abimin nişanı var eylul sonunda :7: hayırlısıyla kazasız belasız inş :3: ben bu sebeptende sıkı tutmaya başladım :24: dün akşam itibari ile de ip atlamaya başladım :31: bakalım sonuçlar nasıl olacak inş vericeğiz tüm fazlalıklarımızı :8:

ben de pilates dusunuyorum daha almadım ama urunlerı ıneternette ınceledım topu bandı mınderı dambılları falan komple 59 falandı onu alayım dıyorum eylulde... smdı bırazcık bogazı tutma zamanı:)) 56bucukları da gordum şukur dıyorum... ama daha varr 50yı gorucem bır gun ınsallah:))
bugun ve dun oruc degıldım duzensız oldu ama ıdare edıcem suyla telafı etmeye calısıyorum:( dun ılk defa 3hafta sonunda makarna yedım bugun daha dengelıydı yedıklerım 4gun sonra sehır dısına cıkıcam umarm gttgm yerlerde de ekmegm sutum cornflakesım benı takıp eder:)

arkadaşlar merhaba ben 52 kiloyum ve 160 boyum var 5 6 kilo verip 46 47 olmak istiyorum çok fazla tatlı şeyler yiyorum 1 ayda 5 6 kilo verebilir miyim hergün yediğim şeyleri buraya yazıcam yardımcı olursak birbirimize sevinirm 1 ay sonra buraya 46 47 yazıcam inşş

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben 52 kiloyum ve 160 boyum var 5 6 kilo verip 46 47 olmak istiyorum çok fazla tatlı şeyler yiyorum 1 ayda 5 6 kilo verebilir miyim hergün yediğim şeyleri buraya yazıcam yardımcı olursak birbirimize sevinirm 1 ay sonra buraya 46 47 yazıcam inşş

naptın 46 filan çok zayıf olursun canım ya :31:

ben de pilates dusunuyorum daha almadım ama urunlerı ıneternette ınceledım topu bandı mınderı dambılları falan komple 59 falandı onu alayım dıyorum eylulde... smdı bırazcık bogazı tutma zamanı:)) 56bucukları da gordum şukur dıyorum... ama daha varr 50yı gorucem bır gun ınsallah:))
bugun ve dun oruc degıldım duzensız oldu ama ıdare edıcem suyla telafı etmeye calısıyorum:( dun ılk defa 3hafta sonunda makarna yedım bugun daha dengelıydı yedıklerım 4gun sonra sehır dısına cıkıcam umarm gttgm yerlerde de ekmegm sutum cornflakesım benı takıp eder:)

hadi bakalım hayırlısı :8:

kızlar merhaba bende sizin gibi Ramazan da yediklerime dikkat ederek kilo vermek istiyorum hazır midede küçülüyorken.
akşamları kondisyon bisiskleri kullanıyorum 40 dk. dün birde ip atlamay abşladım o tüm vücudu çalıştıryormuş. tatlılardan
uzak duruyorum. bol karpuz yiyorum. salatayı bol yapmaya çalışıyorum.
kendimi en son 62 gördüm boyumda 1,60 zaten kafayı yiyecektim 3 gündür dikkat ediyorum biraz hafifledim gibi. hedefim 50 olmak.
28 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç 50 yi görmedim:37::37::37::37::37::37:

kızlar merhaba bende sizin gibi Ramazan da yediklerime dikkat ederek kilo vermek istiyorum hazır midede küçülüyorken.
akşamları kondisyon bisiskleri kullanıyorum 40 dk. dün birde ip atlamay abşladım o tüm vücudu çalıştıryormuş. tatlılardan
kendimi en son 62 gördüm boyumda 1,60 zaten kafayı yiyecektim 3 gündür dikkat ediyorum biraz hafifledim gibi. hedefim 50 olmak.

hiç zor değil hergün yediklerimizi buraya yazabilirz hedef bi tarih koyalm kendimize

arkadaşlar adetm çok yaklaştı o yüzden diye düşünüyorum tatlı krizlerime enge olamıyorum dün 2 tane magnumu yedim gece bugn böyle birşey lmaması için kan şekerimi düzenlesn diye cnm tatlı istedkçe meyve yiycm 11 12 tane küçük hurmalardan 1 nektari 1 yoğurt 1 bardak süt yarım muz yedm sabahtan beri sürekli elim birşeyler arıyor bunn önüne nasıl geçebilirm

arkadaşlar adetm çok yaklaştı o yüzden diye düşünüyorum tatlı krizlerime enge olamıyorum dün 2 tane magnumu yedim gece bugn böyle birşey lmaması için kan şekerimi düzenlesn diye cnm tatlı istedkçe meyve yiycm 11 12 tane küçük hurmalardan 1 nektari 1 yoğurt 1 bardak süt yarım muz yedm sabahtan beri sürekli elim birşeyler arıyor bunn önüne nasıl geçebilirm

ne yaptın kuzum sen :2: hemen ağzına şekerli bir sakız at ve oyalanmaya başla :31:

anam bende ip atlamata başladım :8: bacaklarım ağrıyor :23: emin ol verirsin bunların yanı sıra boğozını da tutarsn :41:

ayy hadi İNŞ. bakalım. kendime küstüm ya bu kiloya nasıl geldim anlamıyorum
ama yok biliyorum 2 kürtajım var üst üste bebek olunca oldu bu kilolar. bebek gitti ama kilolar kaldı.:25::25::25::25::25:
şimdi korunma süreci bu süreyi değerlendirmem lazım çocuk olursa en az 10 kg alsam anammm 70 olurum oyyy başıma gelen:27::27::27::27::27:
acil kilo vermem lazımmmm

Dün aksam annemn yaptgı pogacadan yıyınce gece sahurda sadece bır kase nesfıt yedım... bugun babama tatlı yaptım profıterol sanırm ben de hasta olucam ondan canm tatlı ıstıyor.. suan ac karna 56.5ım:) 3eylulde iş başı yapıcam o gun 52 olabılır mıyım acaba?

Kızlar ramazana gireli 2 kilo almışım çok moralim bozuk
tam tamına 72 kilo oldum off bir kaç sahurda pizza yaptım ondan oldu galiba tabii iftarda da tatlı yedim bir kaç akşam..

Back
X