- Konu Sahibi waterlilyage
reçel aşkımdan dolayı kilom sabit kalıyordu. ama bugün pilatese de başladım. :) Umarım başlangıç kilomdan açık ara veririm. herkes gibi inşalllahhhhhhhhhhhhh :) 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reçel aşkımdan dolayı kilom sabit kalıyordu. ama bugün pilatese de başladım. :) Umarım başlangıç kilomdan açık ara veririm. herkes gibi inşalllahhhhhhhhhhhhh :)![]()
Benimde kasimda abimin dugunu var 60kiloyum 5kilo versem yeter yillardir ayni kilodayim iniom cikiom yine buraya geliom anlayacagin boyum da 1.63 iste bende orocum suan cok acim mesela :)
reçel aşkımdan dolayı kilom sabit kalıyordu. ama bugün pilatese de başladım. :) Umarım başlangıç kilomdan açık ara veririm. herkes gibi inşalllahhhhhhhhhhhhh :)![]()
arkadaşlar merhaba ben 52 kiloyum ve 160 boyum var 5 6 kilo verip 46 47 olmak istiyorum çok fazla tatlı şeyler yiyorum 1 ayda 5 6 kilo verebilir miyim hergün yediğim şeyleri buraya yazıcam yardımcı olursak birbirimize sevinirm 1 ay sonra buraya 46 47 yazıcam inşş
ben de pilates dusunuyorum daha almadım ama urunlerı ıneternette ınceledım topu bandı mınderı dambılları falan komple 59 falandı onu alayım dıyorum eylulde... smdı bırazcık bogazı tutma zamanı:)) 56bucukları da gordum şukur dıyorum... ama daha varr 50yı gorucem bır gun ınsallah:))
bugun ve dun oruc degıldım duzensız oldu ama ıdare edıcem suyla telafı etmeye calısıyorumdun ılk defa 3hafta sonunda makarna yedım bugun daha dengelıydı yedıklerım 4gun sonra sehır dısına cıkıcam umarm gttgm yerlerde de ekmegm sutum cornflakesım benı takıp eder:)
naptın 46 filan çok zayıf olursun canım ya![]()
Normalde az birkilo gibiduruyama bom yapm birz iri50 f
N gibi duruyorm ancak o kiloyla sorn yok onn icin
kızlar merhaba bende sizin gibi Ramazan da yediklerime dikkat ederek kilo vermek istiyorum hazır midede küçülüyorken.
akşamları kondisyon bisiskleri kullanıyorum 40 dk. dün birde ip atlamay abşladım o tüm vücudu çalıştıryormuş. tatlılardan
uzak duruyorum. bol karpuz yiyorum. salatayı bol yapmaya çalışıyorum.
kendimi en son 62 gördüm boyumda 1,60 zaten kafayı yiyecektim 3 gündür dikkat ediyorum biraz hafifledim gibi. hedefim 50 olmak.
28 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç 50 yi görmedim![]()
arkadaşlar adetm çok yaklaştı o yüzden diye düşünüyorum tatlı krizlerime enge olamıyorum dün 2 tane magnumu yedim gece bugn böyle birşey lmaması için kan şekerimi düzenlesn diye cnm tatlı istedkçe meyve yiycm 11 12 tane küçük hurmalardan 1 nektari 1 yoğurt 1 bardak süt yarım muz yedm sabahtan beri sürekli elim birşeyler arıyor bunn önüne nasıl geçebilirm
kızlar merhaba bende sizin gibi Ramazan da yediklerime dikkat ederek kilo vermek istiyorum hazır midede küçülüyorken.
akşamları kondisyon bisiskleri kullanıyorum 40 dk. dün birde ip atlamay abşladım o tüm vücudu çalıştıryormuş. tatlılardan
uzak duruyorum. bol karpuz yiyorum. salatayı bol yapmaya çalışıyorum.
kendimi en son 62 gördüm boyumda 1,60 zaten kafayı yiyecektim 3 gündür dikkat ediyorum biraz hafifledim gibi. hedefim 50 olmak.
28 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç 50 yi görmedim![]()
hiç zor değil hergün yediklerimizi buraya yazabilirz hedef bi tarih koyalm kendimize