Watsap eş takibi galiba aldatılıyorum

Ayrılacağım tatbiki ablanız nasıl yakaladı peki
Oda messengerdan ve çocuklarına gelen kıyafetlerden yakaladı .bunlar ne nerden çıktı dedi kıyafetlere filan.
Kız onu biz senle aldık ya AVM den diye ablamı kandırmaya aklıyla oynamaya calisiyodu .ablam üstüne gidince ruh hastası bilmem ne bagris cagris kıyamet.

Sonra ablam Messenger mesajlarını da gördü .
Bu kez adam evi terketti ruh hastasisin uyduruyosun s.tir git babanın evine.filan dedi

En son kadın rahat durmadı ablama mesaj attı derken iyice herşey açığa çıktı reddedemeyecegi bı sekilde ...böyle hikayesi

Boşanmıcaksın zaten hiç atraksiyonlara girme çocuğunla ilgilen....
Boşanmama durumum yok çünkü bi aile gibi değiliz artık bizi gözü görmüyor çocuğa ilgisi azaldı çok değişti şuan da bi ev alma peşine düşmüş iki senedir kiradayız ilk defa böyle bi işe girişti aşık adam hallerinde ve yavaş yavaş ayrılık sinyali veriyor

Boşanmama durumum yok çünkü bi aile gibi değiliz artık bizi gözü görmüyor çocuğa ilgisi azaldı çok değişti şuan da bi ev alma peşine düşmüş iki senedir kiradayız ilk defa böyle bi işe girişti aşık adam hallerinde ve yavaş yavaş ayrılık sinyali veriyor
Ozaman evi alsın öyle boşan. Evinden çıkma o defolsun

Oda messengerdan ve çocuklarına gelen kıyafetlerden yakaladı .bunlar ne nerden çıktı dedi kıyafetlere filan.
Kız onu biz senle aldık ya AVM den diye ablamı kandırmaya aklıyla oynamaya calisiyodu .ablam üstüne gidince ruh hastası bilmem ne bagris cagris kıyamet.

Sonra ablam Messenger mesajlarını da gördü .
Bu kez adam evi terketti ruh hastasisin uyduruyosun s.tir git babanın evine.filan dedi

En son kadın rahat durmadı ablama mesaj attı derken iyice herşey açığa çıktı reddedemeyecegi bı sekilde ...böyle hikayesi
Şu yaptığı hareketler var ya aldatmadan daha ağır. İnsanın beyniyle oynuyorlar psikopatlar.

1.Googla gir, whatsapweb yaz, karşına çıkan siteyi aç. 2. Karşına Kod Barkod gibi bi şey gelecek siyahlı beyazlı karekod gibi bi şey
3. Kocanın telefonundan whatsabı aç, sağ üst köşede 3 nokta var, onu aç, orda whatsabweb yazıyor, ona tıkla, karşına tarama ekranı çıkıcak, o ekranı bilgisayardaki karekoda tut, adamın whatsabı senin bilgisayarda her zaman açık olacak.
4. Adamın telefonundan üstteki bildirimlerden Whatsapweb i kapatki açık olduğu gözükmesin.
5. Bilgisayardan sesi kıs, whatsaptan ona mesaj geldikçe bilgisayardan da ses gelir çünkü..
6. Kafana uyarsa bunları yap, yoksa yapma..

Direk konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar
Neden aynı konuyu ikinci kez açtınız?

Direk konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar
Mrblar okudum da çok üzüldüm daha çok yenisinin bebeğinizde var en güzel çağlarınızda neden böyle soğukluk girdi araya oturup konuşun önce

1.Googla gir, whatsapweb yaz, karşına çıkan siteyi aç. 2. Karşına Kod Barkod gibi bi şey gelecek siyahlı beyazlı karekod gibi bi şey
3. Kocanın telefonundan whatsabı aç, sağ üst köşede 3 nokta var, onu aç, orda whatsabweb yazıyor, ona tıkla, karşına tarama ekranı çıkıcak, o ekranı bilgisayardaki karekoda tut, adamın whatsabı senin bilgisayarda her zaman açık olacak.
4. Adamın telefonundan üstteki bildirimlerden Whatsapweb i kapatki açık olduğu gözükmesin.
5. Bilgisayardan sesi kıs, whatsaptan ona mesaj geldikçe bilgisayardan da ses gelir çünkü..
6. Kafana uyarsa bunları yap, yoksa yapma..
Bildirim nasıl kapatılıyor

İkinci kez açmışsın dejavu oldum sandım 😀 ispat etsende etmesende Ayrılmak istiyorsan ayrıl küçük çocuk var zaten her türlü hak alırsın

Aldatıldığınızı öğrenip aynen hayatınıza birkaç kavga gürültü ekleyerek devam edecekseniz lütfen kurcalamayın bunları.
Ama gözünün yaşına bakmam, anında soluğu avukatta alırım diyorsanız birçok casus program var.
Whatsapp oturumu kurup pc den yazışma takip edebilirsiniz.
Telefonlar iphone ise eşleştirip, gittiği noktaları harita üzerinden görebilirsiniz.

Bi de böle yapıp yapıp insanı aptal yerine koymaları yok mu ,benimkinin telefonuna hiç bu uygulamayı filan indirmeden yakaladım,üç defa üç farklı bayanla,üstelik şifrelerini kilitlerini sır gibi saklardı,bilmezdim,Allah büyük ya hepsini karşıma çıkardı Allah ,ekran goruntuleri bile aldim,boşanacağım günü bekliyorum,çok şükür, şüphe insanı yiyip bitiriyor ,ama aldatanin pisliği elbet ortaya çıkıyor.

evlilik birliğinde edinilenler yarı yarıya, bırak alsın evi de yarısı senin olucak

Bildirim nasıl kapatılıyor
benim telefonumda ayarlarda bildirim ayarları diye bölüm var, ordan işaretli olanların bildirimi geliyo işaretini kaldırınca artık bildirim gelmiyor. ya da 2. bi yol bildirim üstten geldiğinde basılı tutunca bu bildirimi gösterme/ sessize al gibi bir şey çıkıyo.

Back
X