- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.772
- 158
Değişim kartında ürünün hangi magazadan alindigi gözükür. Ilgili mağazaya gidip degisim kartini calisan gorevliye verip "bana burdan bir gömlek hediye alınmış, dogumgünumde birden fazla insandan hediye geldiği icin bunun kim tarafindan hediye alindigini bilemedim. Burdan geçerken sormak istedim" gibi bi sey soyleyerek hediyeyi kimin aldigini ogrenebilirsin. Atiyorum adam bi kadin ismi soyledi. Cogu magza musterilerinin numarasini kayit altina alıyor. Arkadasiniza tesekkur etmek istediginizi ama numarasinin sizde olmadigini soyleyerek numarasini alin. Sonrada bu bilgiyle ne yapmak istiyorsaniz onu yapin. Amaciniz esinizin itiraf etmesine yardimci olmaksa, direkt bu isimde bir kadinin sizi aradigini ve onunla iliskisi oldugunu soyledigini, sizin aradan cekilmenizi istedigini soylersin. Zaten bu muhabbet karsisinda beyni ambele olacagi icin her seyi açık edecektir. Amaciniz delil toplayip bosanma surecinde kullanmaksa, kadinin isim ve telefon bilgilerinden sosyal medyada olup olmadigini kontrol edebilirsin. Adresini veya calistigi ofisi buldugun takdirde takibe alabilirsin durumu. Kadinim adresini direkt hediye aldigi magazadanda ogrenme ihtinalin var. Bazı yerler adres bilgisi de aliyorlar. Onlarda adres bilgilerinin olup olmadigini, sizin de ona hediye gondermek istediginizi soyleyebilirsin.