- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
-
Ne yazik ki hic bir sekildeMerhabalar hanımlar,, eşimin biriyle yazismaasini nasil anlayabilirim? çok sık watsapta ve msjlari siliyor genelde.
Üzüldüm..inşallah korktuğunuz başınıza gelmez.ayarlarda sohbet yedekleme bölümü var hiç yapmadım ama yedekleyip whatsapi kaldırıp tekrar kurunca eski sohbetleri geri getiriyor olabilirMerhabalar hanımlar,, eşimin biriyle yazismaasini nasil anlayabilirim? çok sık watsapta ve msjlari siliyor genelde.
watsap wep eşimin tlf yok malesef.birde o uygulamayı yuklemem için onun tlf almam lazım onada zaman gerekir.tsk ederimWhatsapp Web kullanarak
InşaAllah :)) ya ışte eşimin tlf okadar sürede elime almam imkansız.ayarlardan verilere girdim çok sayıda msj vardı.istatistikleri sifirladim bktimki ertesi gün yine çok msjlasmis.ama kiminle veya içeriğini bilemiyirumÜzüldüm..inşallah korktuğunuz başınıza gelmez.ayarlarda sohbet yedekleme bölümü var hiç yapmadım ama yedekleyip whatsapi kaldırıp tekrar kurunca eski sohbetleri geri getiriyor olabilir
esim okadar ince eleyip sık dokuyan biri değil.yani öyle çok dikkat etmez arşive vs.arşivliyor olabilir. telefon elinize geçerse mesaj arşivlerine bi bakın derim. yukarıda da söylendiği gibi 2 yolu var. ya WhatsApp web den takip edeceksiniz ya da yedeklemeyi açacaksınız. mesajlar yedeklenecek whatsappı silip geri yüklediğiniz tüm mesajlar bir bir gelecek
ınş yoktur:) genelde hiç silmez ama günlerdir çok ilgi gösteriyor bana.sanki ici icine sigmiyir ergen gibi.çok tlfda yani nasıl anlatacagimi bilmiyorum çok garip davraniyor.bilemiyirum belkide abartiyorumdur.Ben kendi telefonumdan whatsapp Web’e bağlandığımda “şu şu saatte şu bilgisayardan giriş yapıldı” gibi mesaj bildirimi geldi telefonuma. Her telefonda aynı mı bilemiyorum ama eşinize bildirim giderse olay büyür diye düşünüyorum. Mesajları yedekliyorsa whatsabı kaldırıp yüklediğinizde tüm eski mesajlar geri gelir zaten.
Ben evli değilim nişanlıyım, ama bende tüm whatsapp konuşmalarımı siliyorum. Bu aldattığım bir haltlar karıştırdığım anlamına gelmiyor. Sadece arkadaşlarımla, ailemle konuşmalarımın okunmasından hiç hoşlanmıyorum. Asla aldatma, başka bir erkekle konuşma gibi bir durumum asla asla olmadı. Umarım sizde de durum böyledir de kötü bir şey yoktur.
eşinin telefonuna yüklemiyorsun ki onu. Evde bilgisayar varsa tatayicidan whatsapp Web sayfasına giriyorsun. Sonrasında eşinin telefonunu 1 dakikalığına alman yeterli. Telefonda sağ üst köşeden ayar kısmına girip whatsapp Webe tıklıyorsun, kamera açılacak onu ekrandaki koda tutuyorsun o kadar. Yalnız bildirim çıkıyor artık, hesap webde açıldı diye onu da bildirimin üstüne tıklayıp çıkan tiki sola kaydırıp bitti diyorsun gizleniyorwatsap wep eşimin tlf yok malesef.birde o uygulamayı yuklemem için onun tlf almam lazım onada zaman gerekir.tsk ederim
InşaAllah :)) ya ışte eşimin tlf okadar sürede elime almam imkansız.ayarlardan verilere girdim çok sayıda msj vardı.istatistikleri sifirladim bktimki ertesi gün yine çok msjlasmis.ama kiminle veya içeriğini bilemiyirum
esim okadar ince eleyip sık dokuyan biri değil.yani öyle çok dikkat etmez arşive vs.
ınş yoktur:) genelde hiç silmez ama günlerdir çok ilgi gösteriyor bana.sanki ici icine sigmiyir ergen gibi.çok tlfda yani nasıl anlatacagimi bilmiyorum çok garip davraniyor.bilemiyirum belkide abartiyorumdur.
Bildirim çıkıyor evet ama gizleniyor o. Kaç kez yaptı arkadaşim. Kendi aramızda da denedik. Bildirimin üstüne tıklayıp sola kaydırıp bitti dedikten sonra gizleniyor bildirimWhatsapp web yorumları neden ? Ordan bağlandığında çıkış yapana kadar telefonda bildirim kalıyor whatsapp web bağlı diye.. eşinin görmemesi imkansız.. sizler de böyle gizlice baktığınızı sanıyosanız muhtemelen eşiniz farkında durumun ve ayıktırmıyor yani..
Harici öyle bi program henüz yok. Varsa yalanı er ya da geç ortaya çıkar
tsk ederim.ama malesef iş yerinde bilgisayar.eşinin telefonuna yüklemiyorsun ki onu. Evde bilgisayar varsa tatayicidan whatsapp Web sayfasına giriyorsun. Sonrasında eşinin telefonunu 1 dakikalığına alman yeterli. Telefonda sağ üst köşeden ayar kısmına girip whatsapp Webe tıklıyorsun, kamera açılacak onu ekrandaki koda tutuyorsun o kadar. Yalnız bildirim çıkıyor artık, hesap webde açıldı diye onu da bildirimin üstüne tıklayıp çıkan tiki sola kaydırıp bitti diyorsun gizleniyor
çok iyiymiş ya.tsk ederim bilgi için bu benim işime yarayabilir.'Bildirim geçmişi'diye bir uygulama var Google playde eşin mesajları silse dahi oraya kaydoluyo mesajlar.. Ama eŞinin telefonuna indirmeN LAZIM.. YOUTUBE Den nasıl yapıldığına bakabilirsin.
Hayır kalmıyor. Anlamak için ayarlara girip kontrol etmesi gerekli. En azından iphoneda bildirim vs olmuyor.Whatsapp web yorumları neden ? Ordan bağlandığında çıkış yapana kadar telefonda bildirim kalıyor whatsapp web bağlı diye.. eşinin görmemesi imkansız.. sizler de böyle gizlice baktığınızı sanıyosanız muhtemelen eşiniz farkında durumun ve ayıktırmıyor yani..
Harici öyle bi program henüz yok. Varsa yalanı er ya da geç ortaya çıkar
çok iyiymiş ya.tsk ederim bilgi için bu benim işime yarayabilir.
ya ben böyle üstün körü bktimda bisey bulamadim malesefKesinlikle işe yarıyor. Ben bizzat kullanıyorum. Bazen mesajı herkesten sil yapıyolar gıcık oluyorum ordan bakıyorum ben de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?