Watsapp durum

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kizlar...arkadaşlarimla çektiğim bi kaç fotoyu watsappimda paylaşmam olay oldu rehberimde sadece iş icabı bi kaç erkek var onlar da watsappa çok giren tipler değil görmediler bile eşime arkadaşlarimla foto çekip paylaşmak hoşuma gidiyor dedim erkeklere kendini göstermek hoşuna mi gidiyor dedi acayip sinirliyim..

Sen de deseydin ya. Gizlilik ayarlarini duzenledim onlarin goremeyecegi sekilde yaptim deseydin

eşiniz rahatsızsa paylaşmayıverin olsun bitsin.
neticede eşinizin rahatsızlığından doğacak huzursuzluk sizi de rahatsız edecek.

Benim nişanlım da böyle ama şimdi düşünüyorum ben de o koysa kızlar izlese o durumu "ne alaka?" olurum. Instagram, snapchat gibi şeyler kullanıyoruz ikimizde zaten. Whatsapp duruma resim koymak gereksiz (sosyal medya hesaplarınız varsa).

Dün bi foto koydum, hiç alakasız iş yerimde ki adamlar bile bakmış, normalde çok muhabbetim olmayan tipler, Emin'im onlar da kötü niyetle bakmamıştır ama ben bile tuhaf oldum, eşim görse farklı hisseder Eminim, oyüzden kaldırdım

Eşimde 1-2 foto koymuştu, birkaç kadın hatta oğlanın bekar kreş öğretmeni herseferinde görenler listesinde idi, kızın kötü niyetle baktığını sanmam ama içim bi tuhaf oldu. Ne bileyim şurayı da okudukça insan paranoyak oluyor :olamaz:

Eşiniz problemli biri gibi sanki. Normal hayatta hiç konuşmadığım kişi bile bir fotoğraf koyunca bakarım bu çok doşal bi şey ne var yani bunda? Erkeklere beğendirme çabası vs. ne iğrenç bir yakıştırma hemde kendi karısı için!

Dün bi foto koydum, hiç alakasız iş yerimde ki adamlar bile bakmış, normalde çok muhabbetim olmayan tipler, Emin'im onlar da kötü niyetle bakmamıştır ama ben bile tuhaf oldum, eşim görse farklı hisseder Eminim, oyüzden kaldırdım

Eşimde 1-2 foto koymuştu, birkaç kadın hatta oğlanın bekar kreş öğretmeni herseferinde görenler listesinde idi, kızın kötü niyetle baktığını sanmam ama içim bi tuhaf oldu. Ne bileyim şurayı da okudukça insan paranoyak oluyor :olamaz:
Gorenler listesine nerden bakiliyo

Zaten birinin süresi dolunca diğerine geçmiyor mu? Belki bakan kişi bile fark etmemiştir

fotoya bakınca ne oluyor ? dışarda erkekler bizi görmüyor mu? eşinin üslubu çok kötü bana öyle bir şey deseydi ağzının payını verirdim.

Eşiniz problemli biri gibi sanki. Normal hayatta hiç konuşmadığım kişi bile bir fotoğraf koyunca bakarım bu çok doşal bi şey ne var yani bunda? Erkeklere beğendirme çabası vs. ne iğrenç bir yakıştırma hemde kendi karısı için!

koyma gitsin diyenleri de anlamıyorum yani o zaman kimse dışarı çıkmasın. ha dışarda, iş yerinde beni görmüş ha fotoma bakmış ne farkı var? anlamıyorum yani

Slm kizlar...arkadaşlarimla çektiğim bi kaç fotoyu watsappimda paylaşmam olay oldu rehberimde sadece iş icabı bi kaç erkek var onlar da watsappa çok giren tipler değil görmediler bile eşime arkadaşlarimla foto çekip paylaşmak hoşuma gidiyor dedim erkeklere kendini göstermek hoşuna mi gidiyor dedi acayip sinirliyim..

foto çekip paylaşmak senin için o kadar önemli ki kocanı hiçe saymanın bir önemi yok onun düşüncesinin önemi yok. tartışabilirsin normal ama sen foto çekip paylaşmaya devam et tamam mı..

koyma gitsin diyenleri de anlamıyorum yani o zaman kimse dışarı çıkmasın. ha dışarda, iş yerinde beni görmüş ha fotoma bakmış ne farkı var? anlamıyorum yani

sadece foto bakma olayı değil mevzu belki de adam sosyal medyada foto paylaşılmasını sevmiyordur. özgürlüğümüz en önemli gücümüz de cılkını çıkarmanın bi manası yok. ünlü müyüz millet bizim fotolarımızı görmeyince hastanelere mi düşüyor nedir bu ben istediğimi istediğim yerde paylaşırım kafası ben anlamıyorum..

Back
X