Watsapp durum

O zaman gizlilik ayarlarindan, paylastiginiz fotolari gormesinde sakinca bulmadiginiz kisileri secin.. sadece onlar baksin..cok zor degil..
Benim calistigim is yerindeki erkeklerin ya da dayimin amcamin enistemin benim fotolarimi gormesine ne gerek var.gormesinler tabi..
Esiniz hakli bence..

hanımefendi sözlerinize dikkat edin saygınızı da aşmayın. kimsenin yaşantısını bilmeden kafanızdan sallama da yapmayın. benim eşim de sosyal medyada foto paylaşılmasından rahatsız. hoşlanmıyorsa yapmam. biraz önce başka bir hanıma da yazdım. 12 yıldır tiyatro ile uğraşıyorum sosyallikte çoğunuzu sollarım emin olun yurt içi yurt dışı turnelerim oluyor eşim bir gün dahi nereye diye sormadığı gibi o da yazın arkadaşları ile tatile bile gider bensiz. dolayısı ile özgürlük sosyal medyada saçma sapan foto paylaşmak değildir. özgürlük algılarınızı değiştirin derim.

yahu özgürlük sosyal medyada olsaydı ben kullanırdım zaten. bence dünyanın en gereksiz şeyi. ama orda foto paylaştım diye bana kendini erkeklere mi gösteriyorsun diyen adamın alnını karışlarım. bence siz olaya bakış açınızı değiştirin. sizin kocanız istemiyor diye doğru odur diyemeyiz sonuçta.

koymayıverin ne olacak diyen kadınları şaşkınlıkla okudum. adam açık açık erkeklere kendini göstermek hoşuna mı gidiyor demiş. oha ya. nasıl mideleriniz var bu lafları yutuyorsunuz ben anlamıyorum.

Aynen, fotoğraf koymamakla çözülecek bir mevzu değil, adamın karısına yakıştırdığı düşünce pis.

foto paylasmanizdan rahatsizlik duymasi baska erkeklere kendinimi gostermek istiyorsun diye ifade edisi baska bu cok yanlis ve agir bir cumle olmus ne alaka bu insanlar sizi normalde gormuyor mu zaten

Back
X