• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Sakin ol butun delilleri topla sonra psikatriye git olanlari anlat ve rapor al dava ac ayni evde yasamaya devam et eline celp gelincede sok olsun pislik sonrada donuna kadar al kadina da ac dava ama iki tarafli benim psikolojimi bozdular die elinde belge var maddi tazminat ac ikisine de rezil et

Ne silahı ne vurması
Pıslık ıcın elini kana bula sonra hapse
Bebelerin nolcak
Surunurler orda burda sen yokken
Anası olmayanın kimsesi olmaz
Koca bulunur ama evlat omur gittimi geri gelmez. Kendine gel nolur biraz evden uzaklas
Al cocukları annene git ne sahuru be bk yesin serefsiz

Sakin ol kendini suclu duruma dusurecek sacmaliklar yapma

Bosanmaya gonlun yok gibi konusuyosun. Bu durumda adama soylememen daha iyi. Yoksa arsizliga vurur. Zaten kadin tekmeyi basmis gibi duruyo. Kadin muhtemelen yatti kalkti kendine baglamaya calisti simdi de bosanmazsan ben yokum resti cekti

boşanacağım kesinlikle, bunu kaldıramam asla, ama aması var işte maddi anlamda zarar vermek istiyorum dımdızlak kalsın istiyorum sizlerden yardım istiyorum bana bir akıl verin nasıl yaparım nasıl başarabilirim

Öncelikle sakin ol, ağzına tükürürsün sen bu adamın. Hiç bişe çaktırmadan git bi avukatla konuş olduğu gibi anlat durumu. Bak soğuk kanlı olman lazım çocukların var senin unutma. bu adamın canına okursun. Sinirle hareket etme şimdi. Borç muhabbetlerinden elin kolun bağlanmasın. Buna izin verme. Ağzına tükürürsün sen bu adamın, git konuş ne yapabilirsin ne yaparsan daha iyi olur. Adamı neye uğradığına şaşırt. Sudan çıkmış balığa dönsün karektersiz.

boşanacağım kesinlikle, bunu kaldıramam asla, ama aması var işte maddi anlamda zarar vermek istiyorum dımdızlak kalsın istiyorum sizlerden yardım istiyorum bana bir akıl verin nasıl yaparım nasıl başarabilirim

Sana en doğru aklı bir avukat verir.Avukat tut.Önce paralarını al,sıkı bir nafaka iste ve boşan.

Evinden gitme bence daha fazla mesaj yazmasınida bekleme iyice sinirlerin harap olur bence valizini hazırla kapının önüne koy sorarsa s... ğun seni bekliyo dersin ay nadil sinirlendim ellerim titriyo kendi başima gelmis gibi pislik

Ne silahı ne vurması
Pıslık ıcın elini kana bula sonra hapse
Bebelerin nolcak
Surunurler orda burda sen yokken
Anası olmayanın kimsesi olmaz
Koca bulunur ama evlat omur gittimi geri gelmez. Kendine gel nolur biraz evden uzaklas
Al cocukları annene git ne sahuru be bk yesin serefsiz

canım ailem başka ilde yaşıyor, burada dertleşebileceğim anlatabileceğim kimsem yok o kadar çaresiz hissediyorumki şuan kendimi :( boşanacağım kesin karralıyım bu pisliğe gününü göstermek istiyorum. evlatlarım olmasa 1 dk durmam 1 dk asla onların geleceği için bunu yapmak zorundayım ne var ne yok almalıyım

allah hepinizden razı olsun iyiki varsınızz, bana yardımcı olun nolur bilgisi olan arkadaşlar evin üzerinde hipotek var sattığım kişiyle anlaşıp evin hipoteğini kaldırıp kalan parayımı alıocam nasıl yapıcam nasıl ilerler bu süreç

Askim krediymis borcmus her seyi avukat halledecek seni calisiyo gostermesinin palavra oldugunu ispatlayacak. Hepsini esek gibi odeyecek, nafaka tazminat da alacaksin sen simdi bunlari kafana takma

Cik git annenin ya da baskasinin evine bir bahaneyle uzak dur o ortamdan. Delil topla, kafani topla, su an ne bildigini soyle ne tehdit et. Sonraki meseleler onlar. Once zihnin yerine gelsin sok etkisini at uzerinden

canım ailem başka ilde yaşıyor, burada dertleşebileceğim anlatabileceğim kimsem yok o kadar çaresiz hissediyorumki şuan kendimi :KK43: boşanacağım kesin karralıyım bu pisliğe gününü göstermek istiyorum. evlatlarım olmasa 1 dk durmam 1 dk asla onların geleceği için bunu yapmak zorundayım ne var ne yok almalıyım
Yahu baska ildeyse baska ilde uzayda degil ya? Atla ucaga git allasen dert mi bu

Sen baska sehirde olsa ayarla git yarın
Bisey uydur sinirle elinden bişey cıkmasın diye diyorum
Bana ihtiyacları varmıs de yada gitmezsen bildigini belli etmemek zorundasın su asamada.
Maddi olarak o borclardan kendini kurtar kendini saglama al para acısından oyle bas gtune tekmeyi serefsizin

aldatan birdaha aldatıyor
Birdaha aldatmasa bile
Kadının adama olan guveni bitiyor
Sonrası cok zor
Devam etsende
Buruklukla guvensizlikle cocuklar icin ite kaka yurtulen evlilik heba olan yıllar
Iste ben uzun suredir bu son cumledeki gibiyim

Lanet olası pislikler. Evde gül gibi karısı varken gözleri çöplükte.
Sakın şimdi bir şey söyleme. Yarın ilk iş bir avukatla görüş hatta avukatın demeden bir şey belli etme.
Evet çok zor tahammül etmek ama madem onu süründürmek istiyorsun daha fazla delil topla ve elini güçlendirmeye bak. Dişini sık ama patlama.

öncelikle geçmiş olsun diorum,çok zor anlayabiliorum sizi.bence konudan haberiniz olduğunu eşinize söyleyin.ve gidip boşanma davası açın ve bu mesajları delil olarak sunun.tazminat haklarınızı alın.

Sen bir hafta çocuklarla annene tatile gideceğini söyle çık ordan uzaklaş , hem kendini sakinleştirirsin hemde orda delil toplamaya devam edersin . Eminim sen evde yokken ona daha çok yazacaktır . Sakin ol hiççç beli ettirme şimdilik

Back
X