- 19 Mayıs 2016
- 244
- 1.345
- 28
- 31
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
Hemde ne dayaklık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin ol kendini suclu duruma dusurecek sacmaliklar yapma
Bosanmaya gonlun yok gibi konusuyosun. Bu durumda adama soylememen daha iyi. Yoksa arsizliga vurur. Zaten kadin tekmeyi basmis gibi duruyo. Kadin muhtemelen yatti kalkti kendine baglamaya calisti simdi de bosanmazsan ben yokum resti cekti
boşanacağım kesinlikle, bunu kaldıramam asla, ama aması var işte maddi anlamda zarar vermek istiyorum dımdızlak kalsın istiyorum sizlerden yardım istiyorum bana bir akıl verin nasıl yaparım nasıl başarabilirim
Ne silahı ne vurması
Pıslık ıcın elini kana bula sonra hapse
Bebelerin nolcak
Surunurler orda burda sen yokken
Anası olmayanın kimsesi olmaz
Koca bulunur ama evlat omur gittimi geri gelmez. Kendine gel nolur biraz evden uzaklas
Al cocukları annene git ne sahuru be bk yesin serefsiz
Askim krediymis borcmus her seyi avukat halledecek seni calisiyo gostermesinin palavra oldugunu ispatlayacak. Hepsini esek gibi odeyecek, nafaka tazminat da alacaksin sen simdi bunlari kafana takmaboşanacağım kesinlikle, bunu kaldıramam asla, ama aması var işte maddi anlamda zarar vermek istiyorum dımdızlak kalsın istiyorum sizlerden yardım istiyorum bana bir akıl verin nasıl yaparım nasıl başarabilirim
Yahu baska ildeyse baska ilde uzayda degil ya? Atla ucaga git allasen dert mi bucanım ailem başka ilde yaşıyor, burada dertleşebileceğim anlatabileceğim kimsem yok o kadar çaresiz hissediyorumki şuan kendimiboşanacağım kesin karralıyım bu pisliğe gününü göstermek istiyorum. evlatlarım olmasa 1 dk durmam 1 dk asla onların geleceği için bunu yapmak zorundayım ne var ne yok almalıyım