eşim aylar önce bu kadının facesine bakmış, aramalarından gördüm, tartıştık neden baktın dedim, kadında eşinden ayrılmış bizim iş yherimizde çalışıyor. çalışan olduğu için dedi, inmidir cinmidir herkese bakıyoruz dedi. kavga ettik düşündüğüm gibi bişi olmadığını anlattı barıştık sonra, burada hikayemi anlattım önceki konumda neler yaşadığımı, allah bin kere razı olsun arkadaşlar bana watsap web ten bahsetti bende telefonunu gizlice alıp okuttum pc ye bu akşam iftarı yaptık dışarı çıkıcam dedi çıktı şöyle msj yazmış hikayemiz devamında şöyleydi ve aralarında ayrılık başlar kız eski hayatına devam eder......kadın cvp vermemiş bu yine yazmış niye cvp vermiyorsun gururmu yapıyorsun demiş..... kadında demişki ne yazayım hikayeyi yazan sen oynayan sen gurur, neydiki o 7 aydır unuttum demişş budaa demişki oynayan ben değilim sadece.. kadındaa yazmış oynayan derken msjlar bunlar, ve direk siliyor okuduktan sonra allah aşkına bana yardım edin delirmek üzereyim 2 evladım var boşanacağım kesin ama bu adamın ve bu kadının yanına bırakmak istemiyorum bu olanları beni mahvettiler