• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

işte bunu yapabilmem için o çocuğa herşeyi anlatmalıyım ama korkuyorum ya gidip şerefsize anlatırsa, o istediği an nerede olduğuna ulaşabilir, kadın onun iş yerinde çalışıyor kaçta çıktığını bilir ve takip ederiz diye düşünüyorum :KK43:

Kimseye birsey anlatma çocukları bırak komşuya falan ya da başka bi yere

canım şerefsizin aracılığı ile tanıştım amaölürler benim içinde abla abla diye 4 dönerler , yalvarsam yakarsam bana yardım et desem, annem evlenirken bu çocuğun annesine kızım sizlere emanet ona sahip çıkın oralarda demişti, kızları gibi görürler beni

E tamam o.zaman çocukları onlara bırak sen Adamı takip et

onun aile dostları var benide çok severler kızımız derler, onların oyluyla ortak iş yaptılar yeni ayrıldı hissesini devretti, onu arasam diyorum anlatsam,o taraflar bana baya bi uzak nerede olduğunuda bulamam, ama o bulur. korkum şuki eşime bunu anlatırmı, haberdar edermi, sanmıyorum ama bilemiyorumda, o srtük dediğim çocuğun yanında hala çalışıyo kaçta çıktı vs takip ederiz yardım eder diye düşünüyorum oooffff deliricem resmen rabbim yhardım et

Öküz ölünce ortaklık biter
Şimdi eşinden dolayı seni de kızı gibi seviyodurlar
Böyle şeylerde dikkatli olmak lazım, gider eşine derse ( ki bence der, onu sendne daha önce tanıyorlar ) bir çuval incir berbat olur.

ceyz allahım şu mubarek günün yüsü suyu hürmetine gönlünden geçen ne varsa sana nasip etsin işlh. sen bana bu konuda yardımcı oldunya gerçekleri görmeme vesile oldunya allah 1 değil 1000 kere razı olsun. sana ne kadar tş etsem azdır.bu gece sabaha kadar gözümü kapatmadım 1 dk uyumadım, işin ilginç tarafı ise hiç ağlamadım.uyuşmuyş gibiydim desem yeridir. geldi sahur hazırladım birlikte yedik, içinizden buna kızacaklar beni tü kaka ilan edecekler olacak anlamaya çalışın mecburum şuan için hiç bişi yokmuş gibi davranmaya
Ağlatma beni nolur zaten çok duygusalım,senin konun beni o kadar etkiledi ki... Kimbilir sen nasıl katlanıyorsun. Allah sana ve çocuklarına hayırlı kapılar açsın inş. gönlüne kalbine ferahlık versin.

canım şerefsizin aracılığı ile tanıştım amaölürler benim içinde abla abla diye 4 dönerler , yalvarsam yakarsam bana yardım et desem, annem evlenirken bu çocuğun annesine kızım sizlere emanet ona sahip çıkın oralarda demişti, kızları gibi görürler beni
Olsun o iş süt limankendi
Şimdi biz karışmayıza dönebilir iş
Yerinde olsam güvenmem

Canım watsapp yazışmalarıni videoya çek. Hemen siliyormus. Kadın ile buluşacak orası belli. Paran varsa dedektif tut o gitsin fotoları çeksin. Hatta kocandan iste parasini. Güne giriyoruz falan de.

Neyse internette dedektif falan yaz bir sürü sirket çıkıyor. Ben zamanında arastirmistim günlüğü 600 lira mi ne.

bana ve evlatlarıma iyi dileklerini, dualarını gönderen herkesten allah razı olsun, çok tş ederim.
rabbim bana dayanma gücü versin, çocuklarım için ayakta durabileyim, inanırmısınız dilim ve ellerim uyuşuyor, telefon dökümanına nbasıl ulaşabilirim, kredi kartı extrleri vs bilen arkadaşlar yarımcı olursanız sevinirim

Canım arkadasım çok üzüldüm ne yazık ki pek çok kadının başına gelen o kötü olayı sen de yaşamışsın allahım yaşatmasın
Naçizane sana bir kaç fikir vereyim
Medeni kanunumuza göre aldatma zina olarak geçer. Zina ise Hukuk doktrinin de bir kadın ve bir erkek arasında tek seferlik de olsa cinsel ilişki olarak tanımlanır ve bu bir mutlak boşanma sebebidir. Öğrendiğinden itibaren 6 ay içinde dava açmazsan affetmiş sayılırsın ve affetmiş sayılan bunu bir boşanma sebebi olarak öne süremez.
Şimdi gelelim senin durumuna. Üzgünüm ki sadece internet yazışmaları zinaya kanıt oluşturamaz. Bunları delil olarak toplaman ve mutlaka takip etmen çok önemli. Belki yeni bilgilere ulaşabilirsin. Eşinin ceplerine kredi kartı harcamalarına iyi bak. Belki bir otelde kaldığına dair bir şey bulursan işin çok kolay olur.
Çünkü şu konuşmalar zinaya değil sadece evlilik birliğinin Temel'inden sarsılmasına dayalı çekişmeli davalarda bir delil oluşturabilir. Dediğim gibi mesela onun evine gittiğine dair bir konuşma bile senin işine yarayabilir. Ya da bir otele gittikleri vs.
Böyle akıllar vermek ne yazıkki çok üzücü. Bu arada Can'ım ben avukat değilim ancak hukuk fakültesi son sınıfım.
Mesajlaşma zina olarak geçmiyor.

yaşadığım yer merkkeze 1 saat çocukları bırakabileceğim kimse yok, bulunduğum yerde de avukat yok,birde iyice kanıt toplayıp öyle başvurayım diyorum avukata

Ya barodan kişilere tayin edilen avukatlar oluyor en azından orayı arasan yönlendirilerdi.Şimdi eğer o kişi herşeyi söylerse bu riskli geldi bana :KK43: Elimden birşey gelse keşke sizin adınıza bir avukata danışayım dedim ama ev olayları falan cok yorum yapıp cevap veremem :KK51:

Bence kendin hallet soyleyebilirler.hani şu yuva yıkılmasın felan davalari.gercekten cok güçlü bir bayansiniz hic bise olmamis gibi davranabiliyorsunuz.Allah yardimciniz olsun

birazdan eve gelecek sahur yapacağız, yüzüne bakacağım içim parçalanarak ciğerlerim sökülerek ona yemek hazırlayacağım, babama 30 bin borcu var, ev kendimizin üzerine kredi çekmişti dımdızlak kalsın istiyorum bana akıl verin nolur bir süre daha msjlaşmalarını okuyayım diyorum ve bu arada da neyi nasıl yapacağıma karar veririm diye düşünüyorum
Bu esnada 3.çocuğuda yapma da....kusura bakma burda çok gördük hem boşanma aşamasında olup hemde hamile kalanları....

bana ve evlatlarıma iyi dileklerini, dualarını gönderen herkesten allah razı olsun, çok tş ederim.
rabbim bana dayanma gücü versin, çocuklarım için ayakta durabileyim, inanırmısınız dilim ve ellerim uyuşuyor, telefon dökümanına nbasıl ulaşabilirim, kredi kartı extrleri vs bilen arkadaşlar yarımcı olursanız sevinirim

Of cok uzuldum Allah sabir versin. Esinin hatti nedir ona gore soyliyim gorusmelere nssil ulasacgini yani sadece hangi saatte hangi numarayla konusmus onu gorebilirsin

ceyz allahım şu mubarek günün yüsü suyu hürmetine gönlünden geçen ne varsa sana nasip etsin işlh. sen bana bu konuda yardımcı oldunya gerçekleri görmeme vesile oldunya allah 1 değil 1000 kere razı olsun. sana ne kadar tş etsem azdır.bu gece sabaha kadar gözümü kapatmadım 1 dk uyumadım, işin ilginç tarafı ise hiç ağlamadım.uyuşmuyş gibiydim desem yeridir. geldi sahur hazırladım birlikte yedik, içinizden buna kızacaklar beni tü kaka ilan edecekler olacak anlamaya çalışın mecburum şuan için hiç bişi yokmuş gibi davranmaya

Ilk andan beri dua ediyorum delilik yapmaz inşallah akıllı davranirsiniz diye.
Ne kizmasi sacmalayin ben TEBRIK EDIYORUM!! Böyle takipte kalin sonunda yüzü gulen siz ve çocuklarınız olacaktir. Lutfen bir de avukata danisin

Hangi operatörü kullanıyorsa google'a yaz. Resmi sayfasına gir. Online işlemleri bul. Oraya eşinin numarasını yazman gerekiyor, sonra eşinin telefonuna bi kod gelecek, o kodu gireceksin, tekrar telefonuna bi mesaj gelecek 'giriş yapıldığına dair. O mesajları eşinin telinden silmen lazım. Sonra ordan ay ay, mesaj ve arama dökümüne ulaşabilrsin.

Canım allah sana sabır versin inşallah. Telefon dökümlerine Avea ise play store dan Avea nın online işlem uygulaması var eşinin telefonundan şifre alırsın hemen girersin son 6ayın yapılan arama ve atılan mesajların numaraları çıkıyor. Sanırım diğer şebeke lerde de var aynı şey. Birde eşin telefondan çok anlar mı anlamazsa casus program kur konuşmaların ses kaydını yapar ama bunu delil olarak kullanamazsın. Kredi kartı extreleri için muhtemelen mailine gidiyordur. Yoksa da internet bankacılığı şifresini ve kredi kartı, müşteri numarasını öğrenmen lazım. Bunun için de internetten bişey alacağım havale yapmam lazım deyip bilgileri isteyebilirsin yada daha iyi bir bahane bulabilirsin.

Back
X