- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
Kocanin telefonunda gmail hesabi olur, o hesabin sifresini biliyorsan google gecmisini aktif edip internetten ne aratiyor gps aciksa nerelere gidiyor falan bakabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman duymasin onu erkeklerSabaha kadar konuşmuş ama bu iş arkadaşın olsa konuşmazsın, çok bariz aldatma bu.
kaynın çok tedbirsizmiş bence :)
Şimdi whatsapp arama var. Kayıtlara da geçmiyor aramalar.
Allah kahretmesin , al birini vur ötekine , evde gül gibi eşleri dururken
En sonunda teneşir paklıcak bunları
Arkadaşım çok geçmiş olsun , Allah yardım etsin sana
Size hukuk fakültesi öğrencisi olduğumu kim söyledi?Yanlış bilgi veriyorsunuz çünkü. Size kalsa hiç zinadan açılmasın dava, anlaşmalı boşan protokol hazırlatın diyorsunuz.
Elinde imkan varsa neden azıyla yetinsin?
Siz de suçlu duruma düşersiniz sakın yapmayın diyorsunuz.
Öyle olmuyor işte, her delil durumu suç sayılmıyor. Bu konuda bilgisi olan, emsal kararlarla ilgili bilgisi olan da avukattır.
Sizinle daha fazla muhattap olmayacağım. Bu işi bilmediğiniz çok belli, derslerinizde başarılae.
Adetten tutuyo bunlar, ailesi öyle büyütmüş diye alışmış işteBir de şerefsiz oruç tutuyor. Karısı sahur hazırlıyor falan. Aklım almıyor
Süpersiniz ya hergün yeni bi şey öğreniyorum burda :))Kocanin telefonunda gmail hesabi olur, o hesabin sifresini biliyorsan google gecmisini aktif edip internetten ne aratiyor gps aciksa nerelere gidiyor falan bakabilirsin.
Kocanin telefonunda gmail hesabi olur, o hesabin sifresini biliyorsan google gecmisini aktif edip internetten ne aratiyor gps aciksa nerelere gidiyor falan bakabilirsin.
Canım yanlış bilgi veriyorsun. Adam aldatmadım derse anlaşmalı boşanamazlar çekişmeliye döner? Neden zaman kaybetsin? Kapiş?Size hukuk fakültesi öğrencisi olduğumu kim söyledi?
Hayır ben söylemedim de.
Konu sahibinin imkanları, çocuklarının korunması dahilinde benim sunduğum çözüm önerisine atlayan sizsiniz. Kaldı ki ben azla yetinsin dediğimi de hatırlamıyorum. Anlaşmalıda da pek çok imkana tereyağından kıl çeker gibi kavuşanlar mevcut. Bunun yolları bulunursa hem ruhsal bütünlük hem de maddi imkanlar sağlanmış olacaktır.
Benim önerim gayet insani ve karlıdır. Konu sahibi ister beğenir ister beğenmez. Bundan size ne?
Kimse burada aldığı dersle ahkam kesmiyor. Konu sahibinin bir derdi var ve herkes bildiğini paylaşıyor. Nedir bu herkese muhalefet düzeltme adı altında ? Kimse zaten ben yetkiliyim demiyor avukata danış diyorGaz verme gibi bir durum yok. Yardım edin diyor ve bilgi veriyorum. Böyle durumlarda yargıtayın emsal kararlarından yürür dava, gidin bir avukata danışın diyorum. Aldığınız üç kredilik dersle gelip burda ahkam kesmeyin.
Canım yanlış bilgi veriyorsun. Adam aldatmadım derse anlaşmalı boşanamazlar çekişmeliye döner? Neden zaman kaybetsin? Kapiş?
Ben ne deöişim üstte kocaman genelde şöyle olur avukata danışın demişim.Kimse burada aldığı dersle ahkam kesmiyor. Konu sahibinin bir derdi var ve herkes bildiğini paylaşıyor. Nedir bu herkese muhalefet düzeltme adı altında ? Kimse zaten ben yetkiliyim demiyor avukata danış diyor
Hadi bağyCapito canım capito
Sen doğru bilgi veriyorsun ben yanlış :)
Hadi senden ricam, bir oku ben tam olarak ne yazmışım.
Delil toplamasın mı demişim? Delilleri mahkemeye sunmasın da şunu şunu mu yapsın diye tavsiye vermişim.
İnsanlara hakeret etmeden, sen yanlış biliyorsun demeden önce bir yazdıklarını anlasak :)
Zaten ben size yanlış söylüyorsunuz demedim verdiğiniz bilgiler doğrudur ama nedir bu siz konu sahibinin yorumlarını birilerinin açığını yakalamak için mi izliyorsunuz? Üç kredilik dersle ahkam kesmeyin demişsiniz az önce size söylediğimi onunla alakalı olarak söyledimBen ne deöişim üstte kocaman genelde şöyle olur avukata danışın demişim.
Bana da az önce atar yaptı 30. Sayfada. Tamam abla en çok sen biliyonCapito canım capito
Sen doğru bilgi veriyorsun ben yanlış :)
Hadi senden ricam, bir oku ben tam olarak ne yazmışım.
Delil toplamasın mı demişim? Delilleri mahkemeye sunmasın da şunu şunu mu yapsın diye tavsiye vermişim.
İnsanlara hakeret etmeden, sen yanlış biliyorsun demeden önce bir yazdıklarını anlasak :)
Ben size bir şey demedim. Anlaşmalı boşanın diyor diğer üyeler suç sayılır vb. DiyorZaten ben size yanlış söylüyorsunuz demedim verdiğiniz bilgiler doğrudur ama nedir bu siz konu sahibinin yorumlarını birilerinin açığını yakalamak için mi izliyorsunuz? Üç kredilik dersle ahkam kesmeyin demişsiniz az önce size söylediğimi onunla alakalı olarak söyledim
Ben de senin yazdığını çok pis düzeltebilirim mesela. Mesela diyebilirim ki suç ceza hukuku yani kamu hukukuna giren bir kavramdır. Özel hukukta suç kavramı yok bunu değerlendirme yetkisi de hukuk Hakimlerinde değil. Demekki neymiş anlam kargaşası olabiliyormuşBen size bir şey demedim. Anlaşmalı boşanın diyor diğer üyeler suç sayılır vb. Diyor
Konu sahibi de her şeyini elinden almak istiyoru diyor.
Bu anlaşmalı boşanmayla olmaz.
Burda konu sahibine onu yapma suç sayılır dersek yanlış bilgilendirmiş oluruz çünkü bazı hallerde suç sayılmıyor ve onu düzeltmek istedim.
Aile hukuku alanındaki bir davada, suç unsurları oluştuğu takdirde pekala diğer taraf suç duyurusunda bulunup, ceza mahkemelerinde dava açabilir.Ben de senin yazdığını çok pis düzeltebilirim mesela. Mesela diyebilirim ki suç ceza hukuku yani kamu hukukuna giren bir kavramdır. Özel hukukta suç kavramı yok bunu değerlendirme yetkisi de hukuk Hakimlerinde değil. Demekki neymiş anlam kargaşası olabiliyormuş
Ama sen benim şu son yorumumu yoksay çünkü birinin açığını yakalamak benim haddim değil
Kendinize iyi bakın