• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Sabaha kadar konuşmuş ama bu iş arkadaşın olsa konuşmazsın, çok bariz aldatma bu.

kaynın çok tedbirsizmiş bence :)

Şimdi whatsapp arama var. Kayıtlara da geçmiyor aramalar.
Aman duymasin onu erkekler
Valla hafiyelikte iyiymisz.onlar bilmiyor bu kadar seyi:)
olsun ama uyanik olmak lazim.yedikleri naneler bir bir burunlarndan gelmeli
Konu sahibine cok uzuldm.empati yaptim kalbim sıkıştı
O simdi kalbinin o agrisiyla bir de delillerle filan nasil ugrasacak kimbilir
Ama yapmk zorunda
Guclu olmali.gözyaşıni silip kararlı olmali
Ben kararsz gördüm onu
Daha doğrusu cok şaşkın
Ama bir anne o
En önce kendi icin sonra da onlar icin en dogru karari vermeli
Ve tartmali
Hangisi daha agir
Yaptigi pisligi bile bile o adamla ayni yatagi paylasmak mi
Yoksa o korolasica sevgisini icine gömup cekip gitmek mi...
Allahim yardm etsin

Yanlış bilgi veriyorsunuz çünkü. Size kalsa hiç zinadan açılmasın dava, anlaşmalı boşan protokol hazırlatın diyorsunuz.
Elinde imkan varsa neden azıyla yetinsin?
Siz de suçlu duruma düşersiniz sakın yapmayın diyorsunuz.
Öyle olmuyor işte, her delil durumu suç sayılmıyor. Bu konuda bilgisi olan, emsal kararlarla ilgili bilgisi olan da avukattır.
Sizinle daha fazla muhattap olmayacağım. Bu işi bilmediğiniz çok belli, derslerinizde başarılae.
Size hukuk fakültesi öğrencisi olduğumu kim söyledi?

Hayır ben söylemedim de.

Konu sahibinin imkanları, çocuklarının korunması dahilinde benim sunduğum çözüm önerisine atlayan sizsiniz. Kaldı ki ben azla yetinsin dediğimi de hatırlamıyorum. Anlaşmalıda da pek çok imkana tereyağından kıl çeker gibi kavuşanlar mevcut. Bunun yolları bulunursa hem ruhsal bütünlük hem de maddi imkanlar sağlanmış olacaktır.

Benim önerim gayet insani ve karlıdır. Konu sahibi ister beğenir ister beğenmez. Bundan size ne?

Ama son mesajlara bakilirsa esin kadina yine adimlar atiyo
Kadin nazlaniyo barismak icin ben oyle anladim

Suan ayrilmis olabilir yani takip etsen de birsey cikmayabilir
Geçmişe yonelik kayitlari da telefondan edinebilirsin ancak

Whatsapp cikti cikali millet faceten bile yazismiyo
Siz yine de sifreyi bulup face hesabini da kontrol edin bence
Mutlaka fotolar vardir cekindikleri cunku erkekler genelde cekinmeye merakli oluyo arkadaslarina gosteriyolar
ama nerden bulursunuz bilemem
Belki flashinda filan vardir kayitli

Otelde kaldigindan suphelenmistiniz ödemeyi kartla yaptiysa dokumunu bulabilirsiniz belki

Bir de şerefsiz oruç tutuyor. Karısı sahur hazırlıyor falan. Aklım almıyor
Adetten tutuyo bunlar, ailesi öyle büyütmüş diye alışmış işte
Oruç ne sorsan bilmez, akşam ezanına kadar aç kalmaya oruç diyo
Allah'tan korksan karını aldatmazsın oruç senin neyine pislik herif

Öncelikle Allah yardımcın olsun arkadaşım, alnının akıyla, hakkınla şu iğrenç durumdan sıyrılmanı nasip etsin...

Ben Samsung telefonundan fazla anlamıyorum ama telefon sahibinin gprs üzerinden nereye gittiğini, nerde olduğunu gösteren bi uygulama varmış sanırım. Bu yazıldı mı bilmiyorum. O nereye gidiyorsa sen kendi telefonunda görüyorsun. Belki Samsung kullanan arkadaşlar daha iyi bilgilendirirler seni. Tabii şu durumda kocanın o uygulamayı telefonunda barındırdiğından kesinlikle şüphelenmemesi lazım. Kocan nasıl teknoloji konusunda, gözü açık mı, hemen anlar mı telefonundaki anormalliği?

Kocanin telefonunda gmail hesabi olur, o hesabin sifresini biliyorsan google gecmisini aktif edip internetten ne aratiyor gps aciksa nerelere gidiyor falan bakabilirsin.

Konu Sahibi ben denedim oluyor. Şu şekilde
ayarlar >konum > google konum geçmişi onu aktif et. Bakalım. İşine yarayacak mi?

Adamın nerelere gittini sonra incelersin.

Kızlar webden bir yerden de incelenebilir mi?

Size hukuk fakültesi öğrencisi olduğumu kim söyledi?

Hayır ben söylemedim de.

Konu sahibinin imkanları, çocuklarının korunması dahilinde benim sunduğum çözüm önerisine atlayan sizsiniz. Kaldı ki ben azla yetinsin dediğimi de hatırlamıyorum. Anlaşmalıda da pek çok imkana tereyağından kıl çeker gibi kavuşanlar mevcut. Bunun yolları bulunursa hem ruhsal bütünlük hem de maddi imkanlar sağlanmış olacaktır.

Benim önerim gayet insani ve karlıdır. Konu sahibi ister beğenir ister beğenmez. Bundan size ne?
Canım yanlış bilgi veriyorsun. Adam aldatmadım derse anlaşmalı boşanamazlar çekişmeliye döner? Neden zaman kaybetsin? Kapiş?

Gaz verme gibi bir durum yok. Yardım edin diyor ve bilgi veriyorum. Böyle durumlarda yargıtayın emsal kararlarından yürür dava, gidin bir avukata danışın diyorum. Aldığınız üç kredilik dersle gelip burda ahkam kesmeyin.
Kimse burada aldığı dersle ahkam kesmiyor. Konu sahibinin bir derdi var ve herkes bildiğini paylaşıyor. Nedir bu herkese muhalefet düzeltme adı altında ? Kimse zaten ben yetkiliyim demiyor avukata danış diyor

Canım yanlış bilgi veriyorsun. Adam aldatmadım derse anlaşmalı boşanamazlar çekişmeliye döner? Neden zaman kaybetsin? Kapiş?

Capito canım capito

Sen doğru bilgi veriyorsun ben yanlış :)

Hadi senden ricam, bir oku ben tam olarak ne yazmışım.

Delil toplamasın mı demişim? Delilleri mahkemeye sunmasın da şunu şunu mu yapsın diye tavsiye vermişim.

İnsanlara hakeret etmeden, sen yanlış biliyorsun demeden önce bir yazdıklarını anlasak :)

Capito canım capito

Delil toplamasın mı demişim? Delilleri mahkemeye sunmasın da şunu şunu mu yapsın diye tavsiye vermişim.

İnsanlara hakeret etmeden, sen yanlış biliyorsun demeden önce bir yazdıklarını anlasak :)
Hadi bağy:KK45:

Ben ne deöişim üstte kocaman genelde şöyle olur avukata danışın demişim.
Zaten ben size yanlış söylüyorsunuz demedim verdiğiniz bilgiler doğrudur ama nedir bu siz konu sahibinin yorumlarını birilerinin açığını yakalamak için mi izliyorsunuz? Üç kredilik dersle ahkam kesmeyin demişsiniz az önce size söylediğimi onunla alakalı olarak söyledim

Capito canım capito

Bana da az önce atar yaptı 30. Sayfada. Tamam abla en çok sen biliyon

Zaten ben size yanlış söylüyorsunuz demedim verdiğiniz bilgiler doğrudur ama nedir bu siz konu sahibinin yorumlarını birilerinin açığını yakalamak için mi izliyorsunuz? Üç kredilik dersle ahkam kesmeyin demişsiniz az önce size söylediğimi onunla alakalı olarak söyledim
Ben size bir şey demedim. Anlaşmalı boşanın diyor diğer üyeler suç sayılır vb. Diyor
Konu sahibi de her şeyini elinden almak istiyoru diyor.
Bu anlaşmalı boşanmayla olmaz.
Burda konu sahibine onu yapma suç sayılır dersek yanlış bilgilendirmiş oluruz çünkü bazı hallerde suç sayılmıyor ve onu düzeltmek istedim.

Ben size bir şey demedim. Anlaşmalı boşanın diyor diğer üyeler suç sayılır vb. Diyor
Konu sahibi de her şeyini elinden almak istiyoru diyor.
Bu anlaşmalı boşanmayla olmaz.
Burda konu sahibine onu yapma suç sayılır dersek yanlış bilgilendirmiş oluruz çünkü bazı hallerde suç sayılmıyor ve onu düzeltmek istedim.
Ben de senin yazdığını çok pis düzeltebilirim mesela. Mesela diyebilirim ki suç ceza hukuku yani kamu hukukuna giren bir kavramdır. Özel hukukta suç kavramı yok bunu değerlendirme yetkisi de hukuk Hakimlerinde değil. Demekki neymiş anlam kargaşası olabiliyormuş
Ama sen benim şu son yorumumu yoksay çünkü birinin açığını yakalamak benim haddim değil
Kendinize iyi bakın

Ben de senin yazdığını çok pis düzeltebilirim mesela. Mesela diyebilirim ki suç ceza hukuku yani kamu hukukuna giren bir kavramdır. Özel hukukta suç kavramı yok bunu değerlendirme yetkisi de hukuk Hakimlerinde değil. Demekki neymiş anlam kargaşası olabiliyormuş
Ama sen benim şu son yorumumu yoksay çünkü birinin açığını yakalamak benim haddim değil
Kendinize iyi bakın
Aile hukuku alanındaki bir davada, suç unsurları oluştuğu takdirde pekala diğer taraf suç duyurusunda bulunup, ceza mahkemelerinde dava açabilir.
Öğrenmek bitmez:)
İyi günler.

Back
X