• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Watsons collagen kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

rodops

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
2
0
36
Ankara
Arkadaşlar bugün Watsons da gözüme çarptı, collagen diye bir ürünle karşılaştım. Yüz temizleme jel, uyku maskesi ve nemlendiricisi vardı.

Açıkçası her bulduğunu yüzüne sürmeye meraklı biri değilimdir ama nedense ürün dikkatimi çekti, fiyatı da oldukça makul olunca satın aldım. (çok içimden gelmişti ne yapiyim :D )

İnternette araştırdım ama ürünle ilgili bir yoruma rastlayamadım. :/

Aranızda kullanan, ürünü tanıyan var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Ürün bu arkadaşlar:

Eklentiler

• $823186239_940777_img.webp
    $823186239_940777_img.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 640
bugün ben de aldım aynı marka ama birisi collagen hydro balance peeling gel, diğeri de white regeneration day lotion made in Kore görünce kesin iyidir dedim ama bakalım int de n yorumlara bakayım dedim göremedim aslında pek yorum kullandıkça atarım buraya gözlemlerimi

bugün ben de aldım aynı marka ama birisi collagen hydro balance peeling gel, diğeri de white regeneration day lotion made in Kore görünce kesin iyidir dedim ama bakalım int de n yorumlara bakayım dedim göremedim aslında pek yorum kullandıkça atarım buraya gözlemlerimi
Ne kadara aldınız ve hangisini bende almayı düşünüyorum. Kullandiniz mi nasil urun? Kore urunu olunca dayanamiyo insan

Back
X