Bu sinir harbi ile onu dusunemedim simdi geregini yapip yine paylastm amac ordaki yazi. Pizzagate olayalrini bir arastirin isterseniz. Bunu gibi pek çok gerçek ile karsi karsiya geleceksiniz maalesfBu haberler gerçek mi değil mi bilmiyorum ama bir çocuğun bu şekildeki fotoğrafını paylaşmanız da bir çeşit istismardır. O yüzden kaldırın.
Sosyal medya kullanıyorsanız girip bakabilirsiniz bunu ben atmadım ortaya milyonlarca insan paylaşmış. Gerceklere gözünüzü kapatin boyle.Ablacım Trendyolda yıllardır alışveriş yaparım böyle yorum asla görmedim
Yazdığınız şey gerçek mi uydurma mı belli değil, kaynağınız nedir tam olarak? Elinizde ne kanit var ? Pahali urunleri insanlar trolleyebiliyor ev arsa sattik diye bu da onlara benziyor, yaptiginiz suclamanin sebebi tam olarak nedir?
Şu anda bu siteye kara çalıyorsunzu ve ticari itibarını zedeliyorsunuz hem de elinizde kanıt olmadan. Yaptığınız şey suç. Trendyol sizi dava ederse kazanir emin olun,Kazen Mune
Fotoğrafı düzenlediğiniz için teşekkürler. Pizzagate ve daha fazlasından haberdarım. Trendyol olayını diyorum gerçek mi bilemem diye. Zira Pizzagate, Epstein gibi korkunç olaylar patlak verdiğinde, bunlardan beslenen bir kesim türüyor ve aslı astarı olmayan bir sürü şey uydurabiliyorlar.Bu sinir harbi ile onu dusunemedim simdi geregini yapip yine paylastm amac ordaki yazi. Pizzagate olayalrini bir arastirin isterseniz. Bunu gibi pek çok gerçek ile karsi karsiya geleceksiniz maalesf
Yorumlar doğru ürünler kaldırıldı sabaha karşı bende fark ettim. İnanmayıp hepsine tek tek baktım. Arkadaş bir kısmını almış daha beterleri var Twitter a bakın çalkalanıyorAblacım Trendyolda yıllardır alışveriş yaparım böyle yorum asla görmedim
Yazdığınız şey gerçek mi uydurma mı belli değil, kaynağınız nedir tam olarak? Elinizde ne kanit var ? Pahali urunleri insanlar trolleyebiliyor ev arsa sattik diye bu da onlara benziyor, yaptiginiz suclamanin sebebi tam olarak nedir?
Şu anda bu siteye kara çalıyorsunzu ve ticari itibarını zedeliyorsunuz hem de elinizde kanıt olmadan. Yaptığınız şey suç. Trendyol sizi dava ederse kazanir emin olun,Kazen Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?