WAYFAIR-TRENDYOL DIKKKAATT ANNELER !!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xnobodyx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
8.397
32.154
498
Twitter da bugun gorduklerimi sizlerlw paylaşacağım zira bu yenilir yutulur bir sey değil.
Hesabiniz var ise girin bakin Twitter a neler neler göreceksiniz.
Pedofili sapıklar bitmek bilmiyor bböyle bir dunya da çocuk olmak cehennem degilde nedir ?

Eklentiler

• Screenshot_20200713-114113_Twitter.webp
    Screenshot_20200713-114113_Twitter.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 1.163
  • Screenshot_20200713-114100_Twitter.webp
    Screenshot_20200713-114100_Twitter.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 1.184
  • Screenshot_20200713-114031_Twitter.webp
    Screenshot_20200713-114031_Twitter.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.122
  • Screenshot_20200713-114027_Twitter.webp
    Screenshot_20200713-114027_Twitter.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 1.078
  • Screenshot_20200713-114024_Twitter.webp
    Screenshot_20200713-114024_Twitter.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 1.092
  • IMG_20200713_115129_060.webp
    IMG_20200713_115129_060.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 989
Bu haberler gerçek mi değil mi bilmiyorum ama bir çocuğun bu şekildeki fotoğrafını paylaşmanız da bir çeşit istismardır. O yüzden kaldırın.
Bu sinir harbi ile onu dusunemedim simdi geregini yapip yine paylastm amac ordaki yazi. Pizzagate olayalrini bir arastirin isterseniz. Bunu gibi pek çok gerçek ile karsi karsiya geleceksiniz maalesf

Ablacım Trendyolda yıllardır alışveriş yaparım böyle yorum asla görmedim

Yazdığınız şey gerçek mi uydurma mı belli değil, kaynağınız nedir tam olarak? Elinizde ne kanit var ? Pahali urunleri insanlar trolleyebiliyor ev arsa sattik diye bu da onlara benziyor, yaptiginiz suclamanin sebebi tam olarak nedir?

Şu anda bu siteye kara çalıyorsunzu ve ticari itibarını zedeliyorsunuz hem de elinizde kanıt olmadan. Yaptığınız şey suç. Trendyol sizi dava ederse kazanir emin olun, Kazen Kazen Mune Mune

Yazdığınız şey gerçek mi uydurma mı belli değil, kaynağınız nedir tam olarak? Elinizde ne kanit var ? Pahali urunleri insanlar trolleyebiliyor ev arsa sattik diye bu da onlara benziyor, yaptiginiz suclamanin sebebi tam olarak nedir?

Şu anda bu siteye kara çalıyorsunzu ve ticari itibarını zedeliyorsunuz hem de elinizde kanıt olmadan. Yaptığınız şey suç. Trendyol sizi dava ederse kazanir emin olun, Kazen Kazen Mune Mune
Sosyal medya kullanıyorsanız girip bakabilirsiniz bunu ben atmadım ortaya milyonlarca insan paylaşmış. Gerceklere gözünüzü kapatin boyle.

Wayfair olayıyla bunların bi alakası yok. Trol amaçlı yorum yapılıyor zaten, buluttan nem kapmaktan başka bişey değil bu. Türkiyede yapılabilecek şeyler değil bunlar. Şimdi tüm sitelerden saçma yorumları buna yorup yorup atar dururlar

Bu sinir harbi ile onu dusunemedim simdi geregini yapip yine paylastm amac ordaki yazi. Pizzagate olayalrini bir arastirin isterseniz. Bunu gibi pek çok gerçek ile karsi karsiya geleceksiniz maalesf
Fotoğrafı düzenlediğiniz için teşekkürler. Pizzagate ve daha fazlasından haberdarım. Trendyol olayını diyorum gerçek mi bilemem diye. Zira Pizzagate, Epstein gibi korkunç olaylar patlak verdiğinde, bunlardan beslenen bir kesim türüyor ve aslı astarı olmayan bir sürü şey uydurabiliyorlar. :(

Gördüğü her halta sorgusuz sualsiz atlamak bir bizim milletimizde var. Ürünlerin yüksek fiyata çekilmesi stoklarının bitmiş ama değer sıralamasının değişmemesi için yapılan bir hamle. Bu yorumlarda aylardır yapılıyor espri olarak.
bu cehalet beni benden alıyor.

Yorumlar doğru ürünler kaldırıldı sabaha karşı bende fark ettim. İnanmayıp hepsine tek tek baktım. Arkadaş bir kısmını almış daha beterleri var Twitter a bakın çalkalanıyor

Dikkat ederseniz yorumcularin hicbirisi de urunleri satin almamis.dalga amacli yorum yazmislar ama akil mantiga uymayan cok sey var trendyolda da.bu kadar kolay olabilir mi gercekten?ben de soktayim gece uyuyamadim dusunmekten.nasil bir devirde yasiyoruz aklim hayalim almiyor biz rahat rahat yasarken dunyanin bir yerlerinde aci ceken iskence goren cocuklari hayvanlari dusundukce kalbim sıkışıyor lanet ediyorum herseye.

Gece aynı konu açıldı, dini ve siyasi yorumlar nedeniyle kapatıldı.

Yaşananlar gerçek mi değil mi bilemem, lakin emin olmadan itham etmek yasal sorunlara neden olabilir.

Konu yorumlara kapatılmıştır.

Son düzenleme:
Burada daha fazla kişi görür diye konuyla alakalı açıklama linkini ekliyorum.
Lütfen artık aynı konu üzerine konular açmayınız zira Trendyol'un yaptığı kamuoyu açıklaması sonrası hala aynı iddianın gündeme gelmesi maksatlı bir karalama diye iddia edilip Trendyol bu tip iddiaları dile getirenlere dava açabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X