filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 683 42 Ankara 23 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi filizim #1 Tuvaletimin camı boş durunca hoş değildi sanki elimdeki kumaş ve artık parçalarla böyle bir perde diktim... Bunu da yoğurt kabından yaptım.Üzerine gazete kağıtlarını büktüm.Kesip yerleştirdim.Sprey boya sıktım ve Çiçeklerle süsledim.
Tuvaletimin camı boş durunca hoş değildi sanki elimdeki kumaş ve artık parçalarla böyle bir perde diktim... Bunu da yoğurt kabından yaptım.Üzerine gazete kağıtlarını büktüm.Kesip yerleştirdim.Sprey boya sıktım ve Çiçeklerle süsledim.
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 683 42 Ankara 7 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi filizim #2 Yaratıcıyım kahretsinyerimsenibenŞimdide mutfağıma yapıcam perde..Sizlerle paylaşırım..a.s.
yoruldum71 Evli, mutlu, çocuklu Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2007 4.225 5 358 7 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi filizim #3 filizim .!.: Yaratıcıyım kahretsinyerimsenibenŞimdide mutfağıma yapıcam perde..Sizlerle paylaşırım..a.s. Genişletmek için tıkla... haydi bekliyoruz cabuk ol:roflol:
filizim .!.: Yaratıcıyım kahretsinyerimsenibenŞimdide mutfağıma yapıcam perde..Sizlerle paylaşırım..a.s. Genişletmek için tıkla... haydi bekliyoruz cabuk ol:roflol:
serpilce Nirvana Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 439 2 621 İstanbul 7 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi filizim #4 çok güzel ve şık olmuş her ikiside ellerine sağlık bende bir denemek istiyorum kapı süsünü perdeyi makinam olmadığı için dikemem ama kapı süsünü yaparım sanırım ellerine sağlık canım süper fikir.:teytey:
çok güzel ve şık olmuş her ikiside ellerine sağlık bende bir denemek istiyorum kapı süsünü perdeyi makinam olmadığı için dikemem ama kapı süsünü yaparım sanırım ellerine sağlık canım süper fikir.:teytey:
kahvegxoxzlxuxm Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2008 470 2 0 İstanbul 7 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi filizim #5 hiç uğraşamam parayla alırım.
filizim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 4.706 17 683 42 Ankara 7 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi filizim #6 kahvegözlüm .!.: hiç uğraşamam parayla alırım. Genişletmek için tıkla... AA el emeği bi başka oluyor ama yalanmı??jeyyar
kahvegözlüm .!.: hiç uğraşamam parayla alırım. Genişletmek için tıkla... AA el emeği bi başka oluyor ama yalanmı??jeyyar
keira Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2007 10 0 86 İstanbul 14 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi filizim #7 özellikle kapı süsü çok şık olmuşş...