Wc de fare, deli olucam :(

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.718
1.067
133
İyi geceler kizlar , tam da başlıktaki gibi wc ye girecektim tam kapiyi açmamla delikten geri kaçtı:( ilk defa böyle bir şey yaşıyorum alaturka wc kapagi bozulmuştu, ondan mı girdi hep olurlarmi oralar da kapak taksam daha çıkmaz dimi varmi başına gelen ya gece gece panik atağım azdi

15 yıl önce filan apartmanda 6. katta otururken bizede aynı şekilde girmişti.
3 hafta uğraştık bulup çıkarmak için
WC kapaklarınız mutlaka sağlam olsun
Wc kapağını yarin degisicem , wc kapısı hep kapalı eve girme ihtimali yok geride kaçtı, su bidonu doldurdum deliğe indirdim sabah hemen kapagi değişcem, de ama o gitmez mi halen deliktemidir geldi yerden gider diye düşündüm:(

Wc kapağını yarin degisicem , wc kapısı hep kapalı eve girme ihtimali yok geride kaçtı, su bidonu doldurdum deliğe indirdim sabah hemen kapagi değişcem, de ama o gitmez mi halen deliktemidir geldi yerden gider diye düşündüm:KK43:
bizde gece kardeşim görmüştu kendisini görünce geri girmiş deliğe.oyle anlatmıştı ama biz pek inanmamıştık o zaman 7 8 yaşında filandi 😂
sonra fareyi evde görünce inandık 🥲😂

Oha cok korkarim, sizinki de alaturka mi? Bu alafranga tuvaltten cikamiyo di mi bunlar ?
Banada hep annem der alafranga kapağını kapat açmadan sifona bas diye , çıkar mı daha önce çıktı mı bilmiyorum ama böyle yapıyorum acele olmadığı zaman 😬

Ay kahvekokusu kapi kapali giremez diyosun, uzulme artik, zaten deligi de kapatmissin , yarin alirsin bi kapak, cikamaz bi daha ordan
Ay insalah yaa valla cocuk hastaydi 1 haftadir iglesti eşime dedim ki oğlum iyi çok mutluyum , bi wc ye girip geliyorum dedim Allah im bütün modum 0 a indi yaaaa

Ay insalah yaa valla cocuk hastaydi 1 haftadir iglesti eşime dedim ki oğlum iyi çok mutluyum , bi wc ye girip geliyorum dedim Allah im bütün modum 0 a indi yaaaa
Olsun ya gormeseydin, deligi kapiyi kapamadan yatsaydin? Iyi ki gördün tedbirini aldin, oyle düşün

Back
X