Wc de fare, deli olucam :(

Bende acaba lağım faresi yumurtluyormu diye düşündüm bi an ama yok 😅
Bi müşterimizin evine bi fare dadanmış bahçeli bir evdi. Sonra fare arkasından bir yavru fare ordusu getirmişti o eve. Kastım aslında yavrusunu da getirir demekti ama üreme şeklini yanlış düşünmüşüm.
Kapaklar evet fare için bir engel ama iri olunca kapağı yukarı ittirip çıkıyor diyorlar. Restorasyon yaptığımız dönemde ustalar demişti. Çaresi ilaçlamaymış.

Ay klozete kapak takılıyor mu ,simdi panik oldum ben ya ,bir bu fobim eksikti 🙈

Bi müşterimizin evine bi fare dadanmış bahçeli bir evdi. Sonra fare arkasından bir yavru fare ordusu getirmişti o eve. Kastım aslında yavrusunu da getirir demekti ama üreme şeklini yanlış düşünmüşüm.
Kapaklar evet fare için bir engel ama iri olunca kapağı yukarı ittirip çıkıyor diyorlar. Restorasyon yaptığımız dönemde ustalar demişti. Çaresi ilaçlamaymış.
Ama kapağın yukarı açılan kısmı açılmıyorki geniş olduğu için yoksa herkesinki zamanla bozulurdu. Kapağı ittirip çıkamazlar bence ya🤔 fiziki olarak mümkün değil.

Hep o tuvalet deliklerinden çıkıyorlar ve aşşırı derecede ürüyorlar hemen. Bir tane gördüyseniz bile önceden de çıkma ihtimali vardır bence hemen fare pastaları satılıyor onlardan alıp koyun kenarlara. Biz de olayı anlayana kadar arttı geç kalmıştık maalesef 🤷‍♀️

Ağzın bal yesin :) degistim kapagi ins bida görmeyiz ya piskjim bozuldu
Kapağı düzenli aralıklarla değiştirin. Çünkü bir süre sonra gevşeyip açıklık kalıyor ve fareler kuyruklarının geçtiği her yerden geçebilirler. Gevşemesine müsaade bile etmeden değiştirin derim ben ara ara.

Zemin kattaydık. Mutfaktada nasıl bulaşık yıgılı yemekler felan hep dısarda. Çalışıyordum.
Klozette bi kuyruk gördüm. Sonra araştırdım böyle yemek kokusunu takip edip geliyormuş.
balkondaki çöp kutumada gelmişti. Ve kolay kolay unutmuyorlar. Neden olsa karın doyuracak biyer var. Ama yüksek kata çıkması çok saçma. Nasıl becerdi nasıl koku aldı vs

Back
X