- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızın annesiBöyle birşey olmaz ama yakızın annesi mi kayınvalidesi mi?
Tuvaletten çıkınca elini yıkamayan insan çocuk bakmasa bile sorun benceÇocuklarinıza az yeyip bakicı tutun madem. Allah allah kadinı hem kullanın hizmetci gibi. Tenizlik çocuk yemek.
Yazık
Tek elini değil onlar başka yeride yikamiyorUfak yaşta edinemediği alışkanlığı şimdi yapmasını beklemeyin. Küçük tuvaletini yapıp ellerini yıkamayan çok insan tanıyorum. Ay benim annemde 3 kere yıkar ellerini diyorum kırklandın yeter
Ablacım bu da buraya yazılmaz ki yaniMerhabalar hanımlar,
Kayınvalidemin ara ara WC çıkışı elini yikamadigindan şüpheleniyordum çünkü musluk sesi duymuyordum. Demin wc deydi. Çok afedersiniz sanırım küçük tuvaletini yaptı ve taharet musluğunu açtı. Zaten banyo kapısı yarım açık bırakmıştı (bunu da niye yapiyor anlamıyorum) ben de evden çıkmak üzereydim. Dikkat kesildim ve evet ellerini yikamadisadece sol eli ıslaktı. Allah'ım midem bulanıyor, öğlene kadar çalışıyorum o da küçük iki bebeğime bakıyor. Eşim annesinin yemeklerini çok seviyor, evde yemek yaptığı oluyor, evimi bazen temizliyor. Offf hiç birşey olmasa da ellerini yikamiyor işte.
Ne yapılır, ne denir bilmiyorum. Düşündükçe midem bulaniyor, başıma vuruyor
iyi biridir, hiç bir sıkıntımız yok. Sağolsun evini bırakıp gelip çocuklarıma bakıyor. Ne yapacağım ben.
Aslında devamında da şöyle birşey oldu. Eline dikkat ettigimi farketti üstüne sürdü ellerini, sonra komşum bı.poset getirmişti kapının yanında duruyordu. Komsumda vücudunun her yerinde kaşınan birşeyler çıktığını söyledi. Baktığımda uyuz gibi geldi bana o yüzden poşeti almadım kenarda duruyordu. İnternetten bir sikinti olup olmadigina bakıp öyle alayım demiştim. Kayınvalidem beni gönderirken poşete yöneldi. Ben de hayır hayır elleme ona dedim. Bı afalladi. Ben de durumu anlattım. Ben çıkarken normalde gitmemi.beklerdi hemen kapıyı kapattı üstume. Anladı mı acaba ya. Bilmiyorumyani umarım anlamıştır biraz birşeyler... Yoksa ne denir bilmiyorum.
Bende okumuştum o sifonu da çekmiyordu galibabu konunun aynisini ayni cumlelerle daha once okudugumu hatirliyorum son eklediginiz bolum haric.
öyle mi?
Ne yazılır pardon buraya. Ne demek ne yapalım. Sizin birşey yapmanıza gerek yok. Burası dert yeri. Herkes herşeyi yazar. Size mi soracak ne yazması gerektiğini.Ablacım bu da buraya yazılmaz ki yani
Ne yapalım kayınvalidenize bu yaştan sonra temizlik mi öğretelim.ne diyelim bilemedim
Konu başlığına bakın kayınvalide kızın annesi mi oluyorKızın annesi
Konu başlığında kayınvalide yazıyor. Kızın annesi olsa kayınvalide yazarmiBöyle birşey olmaz ama yakızın annesi mi kayınvalidesi mi?
O zaman izin alıp kendiniz bakın çocuğa, ben olsam böyle yapardım galibaBenimki yaa ne pis kadınmış der bana hak verir, sonra yapmaya devam eder, niyeyse üzerlerine alınmıyorlar hiç :)
Başka bir olayla örnek verdim. Birebir aynı olay olmazsa yazamadığımı bilmiyordum. Şu an vaktim yok ama kadınlar kulübü defterime yazdım bi ara uğraşacağım sizin alakasız yazdığınız mesaj var mı diyeKonu başlığına bakın kayınvalide kızın annesi mi oluyor![]()
Aman ya hemen de buldum bir dakikamı almadı. mesela bu konu sahibinin kayınpederi değil kayınvalidesi. Bundan sonra iyi okuyun başlıkları !!!11!!bir!Bu alışkanlık meselesi siz ne yaparsanız yapin duzelmicektir. Bende köyde sabah namazına kalkmıştır karanlıkta kiliyordum. Eşimin babası uyandı tuvalete gitti çıktı odasına girdi. İçim içimi yedi adam sonuçta herşeyi getiren biri ekmek vs yiyecekleri. Kaynanama dedimki anne bak elini yikamiyor babam dışarıdan da bı görseniz ooo toz kondurmaz üzerine. Dedim ekmeğe falan elini surmesin. Onun böldüğü ekmekten de yenilmez dedim. Kocasına söyledimi bilmiyorum ama ne zaman yemek yedek aklıma gelir sofrada birşey yiyemiyorum onunla