Weight Watchers ile Hedef -25 kilo

Burcin79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
517
2
118
Almanya
Slm. olsun yazimi okuyan herkese :3::3::3:
Giris konusmasini uzun tutmuycam :9: Ben 33 yasinda iki cocuk annesiyim. 15 senedir Almanyada yasiyorum.
Tam 1 haftadir Ww yapiyorum. Bu programa online üyeyim ayni zamanda. Benimle birlikte bu yolda yürümek isteyen varsa katilabilir bana :34:
Yanliz programi önceden biliyor olmasi lazim. Cünkü gercekten kulaktan dolma bilgilerle yapilacak bir uygulama degil.
Ama sorulariniz varsa zamanim yetikce yanitlamaya calisirim. Burada yediklerimi günlük paylasacagim..
Benim icinde sorumlu oldugum bir yer olursa bu yolda ilerlemek daha kolay olacak. Öyle yada böyle gidecek bu 25 kilo..
Gecen hafta baslarken 84km. Su an ki kilom 82,8km. Her Carsamba tarti günüm :46::46:
Sevgiyle kalin :21::21:

Ben günlük 28 puan yiyebiliyorum. haftadada kulanabilecegim ekstradan 49 puan var.
Ayrica yaptigim aktivitelerdende ayrica günlük kulanabilecegim puan aliyorum.
Ww en güzel tarafi yasak yok...:16::16::16: Cikolata bile yiyebiliyorsunuz :34:
Sebze ve meyveler 0 puan :9::9: Cola light da öyle :21::21::21:
Bu gün yediklerim:

Sabah
2 siyah ekmek
2 kasik light sürme krem peynir
2 dilim tavuk salami
1 dilim light kasar peynir
1 fincan kahve
1 muz
1 mandalina
toplam puan: 8

ögle
zamansizliktan tavuk döner (ekmegi ile)
1 hazir ayran
2 tas kahve
toplam puan: 15

aksam:
1 armut
1 portakal ve yarim yagli 1 bardak süt
tp: 3 puan

daha 2 puanim var ve iki puanida yemem gerekiyor. Ww de puanlarini doldurmak gerekiyor.
Ayrica günde 3 porsiyon calsyum 2 porsiyon yag 8 porsiyon icecek ve 8 porsiyonda meyva yada sebze tüketmen öneriliyor.
Ben postaci 4 aydir calismaya basladim. Isim geregi günlük 3-5 saat arasi bisiklet binip yürüyorum. Cokcada hareket ediyorum sabahlari. Zaten hic diyet yapmadan 4 ayda 9 kilo sadece böyle kaybettim. Insallah geriside gelecek.

Slm. olsun yazimi okuyan herkese :3::3::3:
Giris konusmasini uzun tutmuycam :9: Ben 33 yasinda iki cocuk annesiyim. 15 senedir Almanyada yasiyorum.
Tam 1 haftadir Ww yapiyorum. Bu programa online üyeyim ayni zamanda. Benimle birlikte bu yolda yürümek isteyen varsa katilabilir bana :34:
Yanliz programi önceden biliyor olmasi lazim. Cünkü gercekten kulaktan dolma bilgilerle yapilacak bir uygulama degil.
Ama sorulariniz varsa zamanim yetikce yanitlamaya calisirim. Burada yediklerimi günlük paylasacagim..
Benim icinde sorumlu oldugum bir yer olursa bu yolda ilerlemek daha kolay olacak. Öyle yada böyle gidecek bu 25 kilo..
Gecen hafta baslarken 84km. Su an ki kilom 82,8km. Her Carsamba tarti günüm :46::46:
Sevgiyle kalin :21::21:

ww ne oluyor bilgi verebilir misin

ww ne oluyor bilgi verebilir misin

Merhaba Ww Weight Watchers´en kisaltmasi. Ww bir Amerikan beslenme programi.
Yurt disinda bir cok katilimciya sahip. Aylik belli bir ücret karsiligi ya internet üzerinden yada
haftada 1 kere toplantilarina katilarak bilgilendiriliyoruz.

Merhaba Ww Weight Watchers´en kisaltmasi. Ww bir Amerikan beslenme programi.
Yurt disinda bir cok katilimciya sahip. Aylik belli bir ücret karsiligi ya internet üzerinden yada
haftada 1 kere toplantilarina katilarak bilgilendiriliyoruz.

kalori hesabının değişik bi versiyonu gibi sanırım:)

Sabah yediklerim :
2 dilim siyah ekmek
2 dilim tavuk salam
1 kasik sürme light peynir
2 muz
2 salatalik

Ögleden sonra yediklerim(anca saat 16:00 da yemegimi yiyebildim
1 tabak dolusu melemen (1 cay kasigi yagda yapilmis)
2 dilim siyah ekmek
tursu

tatli :17::17::17::18:
6 dilim bisküvitin arasina sürülmüs 2 kasik nutella :52::52::52:
6 tane sekerli badem :53::53::53:

Bu gün 42 puani bulduk bu tatlilar yüzünden :50::50::50:
neyse ekstra puanimdan 14 puan yedik..
Bu gün gene yaptigim aktivitelerden +16 puan kazandim :46::46:
Bu gün azicik azitim ama oluyor böyle seyler. zaten bu programda bu yüzden var. Bu bir diyet degil yasam bicimi :34:

Merhaba Burçin, umarım motivasyonunu kaybetmemişsindir. Ikı haftadır yoksun ? Bende Danimarka'dan ww toplantılarına katılıyorum.. Benım tartı günümde Çarşamba :-) bugün 3 hafta oldu ve toplam 4,5 kg vermiştim :-) hadi bakalım bu sefer başaracağım galiba :-)

Back
X