- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
katıl kuzum... valla iyi olur. destekle... onu yeme bunu yeme diyerekBenide katın aranıza leeyynn anayım çok zamanım olmayabilir amma bende göbeğim gitsin istiyorum.61 kiloyum
instagramda canım,ama kar özele de koyabilir..bence görsen acayip motive olursun..Nirde gördün...
özelede atmıştım stati hatırlasana. hepiniz görmüştünüzinstagramda canım,ama kar özele de koyabilir..bence görsen acayip motive olursun..
kar bizim zayıflat,başkanımız sen ol
o ilk özel konuşmanız da olabilir canım.ona beni almamıştınızözelede atmıştım stati hatırlasana. hepiniz görmüştünüz
sabah erken gelsen görürdün. yeni benio ilk özel konuşmanız da olabilir canım.ona beni almamıştınız
ben park,fallen,katre ve azıcık da kaj hariç kimseyi görmedim burda
evet bende sırf bu yüzden artık resim yüklemiycem..o ilk özel konuşmanız da olabilir canım.ona beni almamıştınız
ben park,fallen,katre ve azıcık da kaj hariç kimseyi görmedim burda
bende ikizler
ama yaylarla hiç anlaşamam normaldeee
bak o konuda iyiyimdirkatıl kuzum... valla iyi olur. destekle... onu yeme bunu yeme diyerek
bugün da kalktım benevet bende sırf bu yüzden artık resim yüklemiycem..
kalktım derkenbugün da kalktım ben
yememe konusunda nasılsınbak o konuda iyiyimdir
iş yokmu
10 da kalktım yazacaktım
Bana yıl başı deme....Sevgili yeni yıl;
Senden dolgun cüzdan ve ince bi vücut istiyorum , yalnız rica ediyorum geçen seneki gibi birbirine karıştırma ,
Saygılar.
var, kendi kendime izin verdim bugün..yeğenim annemdeydi,bugün alacak babası,oraya uğradım 1.30 da da işe geldimiş yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?